Kanıtım yok ancak kesinlikle LR'de kullanılan motorun yağlama sisteminin yağlamanın ekstrem açılarda da devam edebilmesi için farklı olduğunu düşünüyorum....Tuncay061' Alıntı:2.2 122 ps land rover kullandıgı motor ıle 2.2 ford 120 ps common raıl arasında olan farklar benım bılgıdım sarj dınamosu yerı farklı on kanat farklı gerı kalan kablo takımına kadar aynı . ama ıcerıgını pek bılmem. kendı aracımda puma dedıgımız 2.4 130 motor var bence gayet guclu saglam bır motor . ama common raıl olmadıgı ıcın benım ısımı gormuyor cıkarılacak aractan. tavsıye ederım puma yı . Td5 de guclu saglıklı bır motor
mert kose' Alıntı:neyse aracin yapim asamasi su sekilde oldu ilk once cekme belgeli satisini aldim sonra araci yapmaya basladik kaporta boya doseme motor elden gecti falan derken muayneye gitme gunu geldi muameleciye gidip bir ek-1 formu doldurdum ve boya iscilik faturasi ile beraber muayneye gittik muayneden tek seferde gecti fakat boyadan biraktilar eline tespit formunu verip emniyete gidiyorsun orda hemen rengini isliyorlar boya faturasi da yaninda olmasi lazim tekrar muayne tekrarina giriyorsun muayneyi onayliyor ve size motor ve şase numarasi tespit tutanagini veriyor ordan emniyete gidiyorsunuz ve plakanizi cikartiyorsunuz