Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,596
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

bu arada ön far ve sinyal grubu ile birlikte panjuru da değiştireceğim. siparişlerini verdim .bu konuda görüş öneri ve yardımlarınızı bekliyorum .

Etiketler

Güle güle kullanın yeni aracınızı, kazasız belasız.
Bu arada bir Suzukici eksildik galiba :smiley:
Bakalım ben de böyle özel bir araç bulabilecek miyim.

Aracınız kesinlikle kolay adam olur görünüyor :smiley:) İlerlemenizi yakından büyük merakla izleyeceğim. Arada neler yaptırdığınızı da haber verirseniz aydınlatıcı olur. tekrar hayırlı olsun.

"kraliçe yeşili" dediğim bu renkti galiba ;D

Çok güzelmiş, hayırlı olsun...

Güzel hazırlanmış araç güle güle kullanın sepetine ve turuncu projektörüne hayran kaldım...

parodi' Alıntı:
Güzel hazırlanmış araç güle güle kullanın sepetine ve turuncu projektörüne hayran kaldım...
aracı bu şekilde aldım .turuncu traktör projektörüne bende taktım. yerine hella comet takılacak.aldığımda bu şekilde idi. araç orjinal camel trophy için hazırlanan ve yurtdışından katılımcı ülkeler için gönderilen araçlardanmış.üzerindeki sepet iç roll-cage vs. hepsi orjinal.yani bu sefer bana pek iş kalmadı çok şükür.bagajın aksesuarlarını tamamlayacağım. (balta kürek kum paleti hi-jack projektörler vs)

sayın altuncu
bekleyen derviş,muradına erermiş misali çok beğendim,hayırlı olsun
bence rengini değiştirmeyin,hem böyle güzel,hemde gerekmedikçe ben orj.boya ve alt yapının kazınıp yeniden boyanmasını istemem,onda fabrika çıkışlı layığı ile yapılmış boya ve alt yapısı vardır
tekrar hayırlı olsun
selamlar

unc' Alıntı:
sayın altuncu
bekleyen derviş,muradına erermiş misali çok beğendim,hayırlı olsun
bence rengini değiştirmeyin,hem böyle güzel,hemde gerekmedikçe ben orj.boya ve alt yapının kazınıp yeniden boyanmasını istemem,onda fabrika çıkışlı layığı ile yapılmış boya ve alt yapısı vardır
tekrar hayırlı olsun
selamlar
aracın orjinal rengi zaten camel sarısı .sonradan metalik yeşile boyanmış.ama renk değiştirmeyi şu anda düşünmüyorum. tekrar muayene vs birsürü prosedürle uğraşmak istemiyorum .

Sepet, yağmur oluklarına değil de roll cage'e tutturulmuş gibi gözüküyor fotoğraflarda.
Bağlantısı nasıl?

schweps' Alıntı:
Sepet, yağmur oluklarına değil de roll cage'e tutturulmuş gibi gözüküyor fotoğraflarda.
Bağlantısı nasıl?
doğrudur. üzerindeki bagaj tamamıyla içerideki roll-cage'e 8 noktadan bağlantılı.

nitroces' Alıntı:
iyi günlerde kullanın.
lastikler biraz ince duruyor gibi.
üzerindeki lastikler 245 75 16 ayrıdan araç ile birlikte bana verilen ve kullanılmamış olan 5 adet sac janta federal couragia aldım. 235 85 16 ebatlarında. araçta zaten yükseltme vardı. üzerindeki lastiklerde de yan yana koyduğumda 1-1,5 cm fark oluyor.biraz daha yükseleceğiz. çok geniş lastiğe fazla sıcak bakmıyorum. denemek için yağmur beklemekteyim.nasip bakalım...

sayın altuncu 57
bence camel trophy de kullanılan lastiklerden bulunabilse ne hoş olurdu
galiba michelin idi,desenleri güzeldir
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR