Assasin
110 inches of pure pleasure.
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model
Çok güzel ilerliyor kolay gelsin Takip ,
Çok güzel ilerliyor kolay gelsin Takip ,
Assasin' Alıntı:Çok güzel ilerliyor kolay gelsin Takip ,
joker_' Alıntı:elinize sağlık i gerçekten de tam bir canavar olmuş , allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
GEZGİN' Alıntı:Aracı tam bir canavar yapmışsınız verilen emeğe ve harcanan paraya fazlasıyla değmiş güle güle kullanın..
dalyan' Alıntı:Bomba olmuş bomba
çok çok teşekkür ederim. dün hatırı sayılır yan eğimli altı çamur üstü çimen olan arazide kilidi denedim.güzel ve sorunsuz çalışıyor.Snapback' Alıntı:Bir araç bu kadar mı emek ister bu kadar mı güzelleştirebilir ellerinize sağlık Yanlız deyinmeden geçemiyeceğim kaporta ustanız tam usta..
doktor_33_01' Alıntı:gerçekten eksıksız bır arac halıne geldı.. benım de en buyuk hayalım.. ama orjınal camel trophy bulmak sıkıntılı.. ınsallah denk gelırse ornek bır tane var ona gore yaptıracam..
doktor_33_01' Alıntı:gerçekten eksıksız bır arac halıne geldı.. benım de en buyuk hayalım.. ama orjınal camel trophy bulmak sıkıntılı.. ınsallah denk gelırse ornek bır tane var ona gore yaptıracam..
ne deseniz haklısınız.bende her seferinde bu sefer tamam yeter artık dediğimde peşinden mutlaka bişeyler geliyor aklıma.resimlerde olmayan ve dün akşam aklıma gelen sağ ve sol tarafa dal tellerini yaptık. resimlerini eklerim .ilerleyen zamanda güneş paneli destekli şarj olan invertör ve ön havalı kilit düşünüyorum .oort cloud' Alıntı:Ben de, her araca bir şey yapıldığı zaman, arabanın hiç bir eksiği kalmadı ,artık bu arabaya başka bir şey yapılamaz,
dediğim anda Azmi Bey bir şeyler ilave ediyor.
Biz ne kadar araç eksiksiz hale geldi desek de, Azmi Bey yine ilave edecek bir şeyler bulur... ;D
Selamlar Ömer Bey...kompresörün diğer çıkışına işlem yapmaktan vazgeçtim.ayrıdan t-max kompresörüm vardı. onu kullanayım dedim. lastik şişirme gibi işlemlerde dif kilidinin kompresörünü yormamak için. bendeki kilidi huma otodan aldım.ARB emitasyonu yani.içinden çıkan katalog ve düğmeler dahil arb yazılı. bakalım götürdüğü yere kadar gideceğim.sorunsuz kullananlar var.bende denedim çok güzel çalışıyor.Sizde Kayseri'de ikamet ediyorsunuz bildiğim kadarı ile. mart ayındaki oyunlara gelmeyi çok istiyorum. esnaf hali bekleyeceğiz bakalım. bakarsın atlar gelirim inşallah...selamlaromergin' Alıntı:merhaba, bende arb kompresor ve arka kilit kullanıyorum.. arb nin lastik sisrme aparatınıda aldım, bunu kompresorun hava cıkıslarına degilde basınc musurune t yaparak kullanıyoruz..