karakeçi67
Kamp I
Cem bey detaylı bilgi için çok teşekkür ederim
Teşekkürler kardeş bizim kamplar hep böyle.meseregan' Alıntı:Tekkelime ile YİYENBİLİR olumuş.
Süper Süper.
mezeci_67' Alıntı:Teşekkürler kardeş bizim kamplar hep böyle.
dopamin' Alıntı:Adnan bey merhaba tarifini verdiğim semizotu salatasını deneyebildinizmi?
mezeci_67' Alıntı:Fikret bey iyi akşamlar,
Sac kavuma için önce 2kg kuzu eti kuşbaşıdan biraz daha küçük doğranmış, Sac tavamızı ateşe koyuyoruz kuzu etini içine boca ediyoruz 1/2 paket margarin suyunu çekene kadar kavuruyoruz suyunu çekmeye yakın 1kg domates doğranmış 250 gr da yeşil biber pişirmeye devam domatesler kaybolmaya başlarken pul biber,karabiber ve tuzumu atıyoruz domatesin kabukları etinden ayrılıp birbirine sarılmış hale gelince kavurma olmuştur afiyet olsun.
mezeci_67' Alıntı:Kemal bey her yörenin yemek tarzı değişik ben Kırıkkale'li bir arkadaştan öğrenmiştim damak tadımıza
uydu onlarda soğan atmıyor yalnız domates ve yeşil acı biber gerçi eti tavaya koymadan kuyruk yağını ince ince doğrayıp bir miktar kavuruyoruz ama buda duruma göre değişiyor herkesin damak tadına uymuyor. Elik yaparkende tencereye yalnız et bir miktar kavrulunca soğan karabiber tuz koyuyoruz sabah sabah iyi oldu Boluya gelseydin tenekede tavuğun tadına bakardın kal sağlıcakla.
Poseidion' Alıntı:Yahu kemal bey, sabah sabah yapilirmi simdi bu adnan zaten yetiyordu birde siz ciktiniz simdi saka bir tarafa nefis tarif icin tsk. Simdi kasaba dogru gidiryorum
Sevgiler