camouflage' Alıntı:Hocam sorsaydın Adnan abi ile tanıştırırdım seni
Önce çilek zamanı Ereğli'ye gidip orada tanışmanı tavsiye ederim
Tamam İlhami Hocam neden olmasın? En kısa zamanda ekibi kuralım biz de...
camouflage' Alıntı:Hocam sorsaydın Adnan abi ile tanıştırırdım seni
Gitmenizi tavsiye ederim yalnız 1gün kalıp akşam yemeğinin keyfi sabah kalkıp kuş sesleriyle kahvaltı yapmadıktan sonra oranın keyfini çıkaramazsınız en kısa zamanda gitmenizi temenni ediyorum hoşçakalın.kılıç78' Alıntı:bütün ekibi tebrik ediyorumm..oraların tadını bi güzel çıkarmışsınız.biz de eğer işlerden bi fırsat bulursak gidicez inşallah .....
Bolu bizim orgnizasyarın merkezi en kısa zamanda tanışmak dileğiyle hoşçakalın.nrş' Alıntı:Bolu'ya yeni taşınan biri olarak imrenerek izledim. Valla en kısa sürede irtibat kurmayı isterim.
İlhan hocam merhaba epeydir görüşemedik Levrek'ler oynamaya başladı bollaşınca görüşmek üzere .camouflage' Alıntı:Hocam sorsaydın Adnan abi ile tanıştırırdım seni
Haklısınız çok güzel geçen 4 gece 5 gün herkese nasip olması dileğiyle.Chener' Alıntı:Çok güzel geçen 4 gün diyelim buna maşallah..
Sağolun teşekkürler biz kampları abartıyoruz ama böyle daha zevkli oluyor toparlanmamız zaten yarım gün.tufan06' Alıntı:Tüm ekibi tebrik ederim, çok çok güzel. Yani bu kadar olur...
mezeci_67' Alıntı:Gökhan kardeş nsipte ne vars o bir gün melemen yersin birde bakmışsın Alabalık güvecinin başındasın.
Kemal bey selamlar ekipte kalp tansiyon hastası yoktu 9 kişiden yalnızca benle beraber 3 tane 46 vardı.KEMALS42' Alıntı:Adnan abicim selamlar,
Allah sağlık,sıhhat ve ağız tadı versin.. ama çok merak ettim, sormadan geçmeyeyim dedim.. bu grubta kaç kalp,tansiyon hastası veya benzeri hastalığa sahip arkadaşımız var??
saygılar
Kemal Sarıgül
mezeci_67' Alıntı:Emre kardeş sizin gibi hevesli gençlere yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere kamp kurduğumuz yer derin gölün yol tarafı araç park yerine yakın çeşmenin yanı zaten çadır kurulacak yerler belli bizim için suyun yakını cazip geliyor izin almak gerekmiyor
çadır için günlük 13tl ücret veriyorsunuz ormancı arkadaşlar fiş kesiyor. şu an balık yasağı yok 15 tl karşılığında tutabiliseniz3
tane hakkınız var biraz kuru odun kendimiz getirdik gerisini ağaçların altından topladık kardan dolayı epey kırılan ağaçlar vardı
ateş yaktığımız kovayı kendimiz getiriyoruz şansınız varsa hafta içi giderseniz orda bulabilirsiniz yoksada ateş yakmak için
hazırlanmış yerler var yiyeceğinizi giderken yanınızda getirin orada bulma imkanınız yok su var umarım birgün karşılaşırız
sağlıcakla kalın iyi kamplar.
Adnan AKGÜN