Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mezeci_67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,809
camouflage' Alıntı:
Hocam sorsaydın Adnan abi ile tanıştırırdım seni :smiley:
Önce çilek zamanı Ereğli'ye gidip orada tanışmanı tavsiye ederim :D

Tamam İlhami Hocam neden olmasın? En kısa zamanda ekibi kuralım biz de...

Etiketler
kılıç78' Alıntı:
bütün ekibi tebrik ediyorumm..oraların tadını bi güzel çıkarmışsınız.biz de eğer işlerden bi fırsat bulursak gidicez inşallah .....
Gitmenizi tavsiye ederim yalnız 1gün kalıp akşam yemeğinin keyfi sabah kalkıp kuş sesleriyle kahvaltı yapmadıktan sonra oranın keyfini çıkaramazsınız en kısa zamanda gitmenizi temenni ediyorum hoşçakalın.

camouflage' Alıntı:
Hocam sorsaydın Adnan abi ile tanıştırırdım seni :smiley:
Önce çilek zamanı Ereğli'ye gidip orada tanışmanı tavsiye ederim :D
İlhan hocam merhaba epeydir görüşemedik Levrek'ler oynamaya başladı bollaşınca görüşmek üzere .

..

100_0901.JPG

DSCF1656.JPG

Fotoğraf0510.jpg

Fotoğraf0533.jpg

Fotoğraf0552.jpg

Bu görüntüye ne denilebilinrki ben şahsen söylenecek söz bulamadım nasipse inşallah mayısta bizde sezonu açıcaz :smiley:

selamlar herkese :smiley:
nasil imrendim nasil canim cekti anlatamam.

ates balik kamp mangal özlemiyle delirmek üzereyken aklima mayis basinda kamp yapma fikri geldi :smiley: (vizeler bittikten hemen sonra hazirliklara basliyorum)
dolayisiyle kamp yapacak yer bulma belirleme zarureti dogdu.ararken gezenbilir.com 'u buldum :smiley:o zamandan beri bi cok konuyu okudum.sonra bu basligi okudum.resimlere baktim.sonra yazdiginiz cevaplari okudum.sonra tekrar resimlere baktim baktim hayal kurdum.kurdugum hayaller bile ancak sizin paylastiginiz resimler kadar güzel olabildi , ilerisine gecemedi :smiley:
cok tebrik ederim.efsane kamp organizasyonu olmus.
müsaade ederseniz bikac sey sormak istiyorum.
kamp kurdugunuz yer tam olarak yedigöllerin hangi bölgesidir?
orada cadir kurmak icin nereden kimlerden izin almak gerekir yahut böyle bir izne gerek yok mu?
ücreti var midir ve varsa nedir ?
kücük bir oltam var ve yolun basinda acemi bir balik avcisiyim.kamp attiginiz yerde herhangi bir balik avi yasagi var mi? (gerci böyle bir ortamda balik avi olmasa da olur :smiley:.. )
yakacak olarak kullandiginiz odunlari siz mi götürdünüz yoksa cevreden mi tedarik ettiniz ?
cevreden tedarik ettiyseniz kuru devrilmis agac bulmakta (canli agaclara dokunmamak adina ) zorluk var mi?
ve aklima gelen son sey :smiley: icinde ates yaktiginiz sobaya da kesilmis cöp tenekesine de benzeyen seyi siz mi götürdünüz yoksa orada güvenli ates yakilabilmesi icin bulunan mevcut birsey midir? taslarla örülmüs ocaktan cok daha güvenli göründü gözüme :smiley:

hala resimlerin etkisindeyim o yüzden aklima sadece bunlar geldi :smiley:
yenileri geldiginde sorarim.cok uzun bi mesaj oldu kusura bakmayin.
cevaplarsaniz cok mutlu olurum.simdiden tesekkürler :smiley:
umarim bir gün beraber de kamp yapabiliriz ve tanismak kismet olur.

selamlar saygilar

Emre kardeş sizin gibi hevesli gençlere yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere kamp kurduğumuz yer derin gölün yol tarafı araç park yerine yakın çeşmenin yanı zaten çadır kurulacak yerler belli bizim için suyun yakını cazip geliyor izin almak gerekmiyor
çadır için günlük 13tl ücret veriyorsunuz ormancı arkadaşlar fiş kesiyor. şu an balık yasağı yok 15 tl karşılığında tutabiliseniz3
tane hakkınız var biraz kuru odun kendimiz getirdik gerisini ağaçların altından topladık kardan dolayı epey kırılan ağaçlar vardı
ateş yaktığımız kovayı kendimiz getiriyoruz şansınız varsa hafta içi giderseniz orda bulabilirsiniz yoksada ateş yakmak için
hazırlanmış yerler var yiyeceğinizi giderken yanınızda getirin orada bulma imkanınız yok su var umarım birgün karşılaşırız
sağlıcakla kalın iyi kamplar.
Adnan AKGÜN

mezeci_67' Alıntı:
Gökhan kardeş nsipte ne vars o bir gün melemen yersin birde bakmışsın Alabalık güvecinin başındasın.

Adnan abicim selamlar,
Allah sağlık,sıhhat ve ağız tadı versin.. ama çok merak ettim, sormadan geçmeyeyim dedim.. bu grubta kaç kalp,tansiyon hastası veya benzeri hastalığa sahip arkadaşımız var??
saygılar
Kemal Sarıgül

KEMALS42' Alıntı:
Adnan abicim selamlar,
Allah sağlık,sıhhat ve ağız tadı versin.. ama çok merak ettim, sormadan geçmeyeyim dedim.. bu grubta kaç kalp,tansiyon hastası veya benzeri hastalığa sahip arkadaşımız var??
saygılar
Kemal Sarıgül
Kemal bey selamlar ekipte kalp tansiyon hastası yoktu 9 kişiden yalnızca benle beraber 3 tane 46 vardı.
sağlıcakla kalın.

mezeci_67' Alıntı:
Emre kardeş sizin gibi hevesli gençlere yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere kamp kurduğumuz yer derin gölün yol tarafı araç park yerine yakın çeşmenin yanı zaten çadır kurulacak yerler belli bizim için suyun yakını cazip geliyor izin almak gerekmiyor
çadır için günlük 13tl ücret veriyorsunuz ormancı arkadaşlar fiş kesiyor. şu an balık yasağı yok 15 tl karşılığında tutabiliseniz3
tane hakkınız var biraz kuru odun kendimiz getirdik gerisini ağaçların altından topladık kardan dolayı epey kırılan ağaçlar vardı
ateş yaktığımız kovayı kendimiz getiriyoruz şansınız varsa hafta içi giderseniz orda bulabilirsiniz yoksada ateş yakmak için
hazırlanmış yerler var yiyeceğinizi giderken yanınızda getirin orada bulma imkanınız yok su var umarım birgün karşılaşırız
sağlıcakla kalın iyi kamplar.
Adnan AKGÜN

abi tekrar selamlar
cevaplarin icin cok tesekkür ederim.cok yardimci oldun.
sanirim bir sekilde (ormancilar ) kontrol altinda olan bir yerde kamp kurmak mantikli olacaktir bizim icin.zaten yiyecegimizi götürmeyi planliyorduk.biraz sebze biraz et türevleri.
fakat mayis ayinda özellikle etleri bozulmadan muhafaza etmeyi nasil basaririz bilemiyorum.akan su soguk olursa saklamada yardimci olabilir gibi geliyo.bu konuda da tavsiye verirseniz sevinirim.termos mantigiyla calisan ya da araba cakmagiyla calisan dolaplar var ama öyle biseye suan para ayiramam saniyorum.bunun disinda saklama yolu var midir acaba?
bir de ne kadar planlarsam planlayayim muhakkak gittigimde "keske sunu da alsaydim" diyecegim biseyler cikacaktir eminim.muhakkak yanina al ve unutma diyecegin neler vardir?
tekrar cok tesekkür ederim.
selamlar saygilar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri