Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (Nisan 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mezeci_67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,922
Emre kardeş araba çakmağıyla çalışan dolabı çalıştırman için arbayıda arada devamlı çalıştırman lazım sana pratik öneri 20 senedir denenmiş bir metod 30cm çapında aliminyum tencere bulamazsan çelik tencerede olur yalağın içine oturturursun al sana enerji istemeyen buzdolabı güle güle kullan denenmiştir garantilidir. Birde 4x4 boyutlarında branda gibi birşey ayarlayabilirsen yağmur yağınca sıkıntı çekmezsin hayırlı kamplar.

Etiketler

adnan kardeşim bune lezzet ağzımın suları aktı yemeden lezzetin farkına varıyosun o görüntüler ne öyle'ya ,alah muhappetten doğadan ayırmasın bende bu yolun yolcusu olduyuma göle inşallah biryerde karşılaşır bu lezzetlerden tadarım,sağlıcakla kalın,saygılar.

Arkadaslar
bence adnan beyi bir gece yatagından alıp zorla kacıralım.Fidye olarak resimdekilerden isteriz.Karnımız ve gözümüz doyunca serbest bırakırız ... Ne dersiniz.

bekirgümüş' Alıntı:
adnan kardeşim bune lezzet ağzımın suları aktı yemeden lezzetin farkına varıyosun o görüntüler ne öyle'ya ,alah muhappetten doğadan ayırmasın bende bu yolun yolcusu olduyuma göle inşallah biryerde karşılaşır bu lezzetlerden tadarım,sağlıcakla kalın,saygılar.
Bekir bey afiyet olsun ihşallah karşılaşırız sağlıcakla kalın.

Poseidion' Alıntı:
Arkadaslar
bence adnan beyi bir gece yatagından alıp zorla kacıralım.Fidye olarak resimdekilerden isteriz.Karnımız ve gözümüz doyunca serbest bırakırız ... Ne dersiniz.
Mazallah beyler gece gece ne oluyor gecenin şahidi yok ortalık karışık kim vurduya gitmeyin yapın bir organizasyon benden'de istediklerinizi söyleyin Balık,çiğ köfte ,turşu vs resimlerden seçin böylesi daha kolay.
kalın sağlıcakla

sayın mezeci abi süper bir kamp yapmışşın yemeklerde süper görseller için teşekkürler senden özenip bende 23 nisan ışık dağı kampında balık ve teneke tavuk yaptım her ne kadar seninki kadar güzel olmasada :smiley:

frontera 78' Alıntı:
sayın mezeci abi süper bir kamp yapmışşın yemeklerde süper görseller için teşekkürler senden özenip bende 23 nisan ışık dağı kampında balık ve teneke tavuk yaptım her ne kadar seninki kadar güzel olmasada :smiley:
Ersin kardeş senin teneke avukta güzel olmuş haberleri geldi . Herşey dostlarla ortamla güzel gerisi boş.

Adnan bey kdz ereğli'den yedigöllere hangi yol güzergahını kullanıyoruz alaplı- yığılca üzerinden mi gidiyoruz?
havalar biraz daha ısınsın ailece bir gece çadır konaklamalı gezelim diyoruz
araç 91 model niva bir senedir kullanıyorum ve şehir dışına bu araçla hiç çıkmadım , 3 kişi olacağız eşim ben ve kızım hangi yol uygundur

Ben cevap vermeye çalışayım.
Alaplı/Bölüklü yayla üzerinden aşıp Yığılca-Yedigöller arasındaki yola çıkılabiliyor. Adnan abiler de o yolu kullandı diye biliyorum.
Not: Bir kaç sefer hanım ve çocuklarla yedigöllere gitmemde (gerek Alaplı üzerinden gerekse de Düzce/Yığılca üzerinden), virajlı ve engebeli yollardan ötürü hep pişman oldular.

cevap için teşekkürler

yığılcadan sonra yedigöllere taş ocağının içinden geçen yoldan mı devam ediyoruz
ayrıca ereğli-alaplı-yığılca-yedigöller güzergahı tahmini kaç km dir? lpg depom 30 lt alıyor malum :smiley:

Selam kardeş taş ocağına sapmıyoruz direk gidiyoruz yol güzergahını bir ara eklerim Alaplı.yığılca.yedigöller güzergahı yolu şaşırmazsanız 90km yani sizin depo rahat rahat yeter Yığılcada lpg var işi garantiye almak istersen iyi akşamlar gitmeye yakın mesaj atar
veya tel edersen daha detaylı bilgi veririm kal sağlıcakla.

Yığılcadan sonra tabelalar ver yedi göller diye;yolu şaşırmanız biraz zor,yol virajlı ama yedigöllere kadar asfalt,ama yolun manzarası mükemmel,yığılcadan sonra karakaş köyüne varıcaksınız,kara kaş köyünden sonra yayla tepe köyünden geçiceksiniz bu ara hava açıksa bence tam dorukta mola verin mükemmel bir manzara sunar size,sonra rampa aşağı inerekvadiye ineceksiniz,köprüyü geçtikten sonra sola dönüceksiniz (zaten tabela var)yol toprak oluyor,vadiyi düz ilerleyince yol kendinden sağa döner devrekten gelen yolla birleşir siz sağa dönüceksiniz yedigöller milli parkına girmiş olursunuz.
Ben yedigöllere giderken (istanbuldan )düzce yığılca karakaş yaylatepe yolunu kullanırım amaç gezmek olduğu için yol üzerinde mükemmel şelaleler var,şu andada yağmur yağdığı düşünülürse deyme keyfine şelalelerin ,şaleleri kaçırmassınız yığılcadan sonra yolun sağında tabeları görüceksiniz (adları şu ana hafızamda yok);
2 hafta önce yedi göllerdeydim,Tüm işletmeler devlet tarafından kapatılmış sadece doğla su var başka birşey yok bilginize
Size iyi geziler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR