Ailemin Cebeci'de yazlığı var .Çocukluk ve gençliğimin yaz ayları orada geçti .Turistik açıdan gelişmiş yerler değil.Çoğunluk yazlık evi olanlar yada çadırla tatili tercih edenler oluyor .Öyle bir niyet olursa konaklama ile ilgili anneme danışırım .En kötüsü annemler de seve seve misafir edebilirler . )))
Valla bizde uzunca bir suredir ha geldi ha gelecek bekliyorduk Ebru bugun verdi sevindirici haberi kadrom 3 olmus diye.Henuz bizde gormedik yesil renk pasaportlari ama hak ettik en azindan onu biliyorum.Mustafa Abiye bilgisini vermistim surekli Yunandan alirsaniz gitgide uzuyor vize suresi bize en son 1 yil cok girisli verdiler.Oda haziranda bitiyor ve artik evrak hazirlama derdimiz de veneddalin amin...
Bir hafta sonu denk getirip karavan ile gezmek isteriz o sahili.Kiymetli annenizin ellerinden opup bir aci kahvesini icmek de bize mutluluk verir.
Yunanistan daha az evrak istiyor .Yedi ceddinle alakalı soruda sormuyor .Ve ilk için gayet iyi verdiler .Almanya'dan almak daha sorunlu .Ancak oradan da 3 yıl üstüste alınca sonrası uzun verirler denmişti.Ama biz dördüncü hakkımızı Yunanistan'dan kullandık. Bundan sonrada muhtemelen öyle olur .Vizede olmasa İstanbul'da kısa kaçamaklar yapacak vakti ayırmayacağız .Bahane oluyor .
Ne zaman gitmek isterseniz haberimiz olsun .Denk getirmeye çalışırız .Pazar günü anneler günü nedeniyle gideceğiz .Havalarda düzelse gayet iyi olacak .
Zaten sizin geçen kış yaptığınız tatil ilham kaynağı oldu bize .Mustafa Aralık başı için bilet rezervasyonu yaptı.Nasipse bizde böyle harika fotolar çekeceğiz kayarken .Şimdi Haziran rotamız üstünde bazı kaydırmalar yapıyoruz .Thun gölü ve Hallsttat yakınlarına çektik .İki yeride çok beğendik birde Göle yakın Aigle kalesi var .Orayı da görmeyi planlıyoruz .Bu sene tembellik ettim ve detaylara fazla bakmadım .Şimdi rota üstünde nereler var onları araştıracağım.Sizlerde bilgi verirseniz seviniriz ?
Avusturya Zillertal'de geçen yıl Legoland'de Enes ile babasının denediği high rope course'un benzerini Outdoor Center'da buldum .çocuklar içinde ayrı parkuru var.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b7pKUGA3Pto#!
Ebru kardeşim yeni plan,larınızda her şeyin gönlünüzce olmasını dileriz.
Ayrıca iznik buluşmamızda,da göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı bir kez daha minnetdarlığımız belirtir,sevgi ve saygılarımızı sunarız.
Tunay,Tugay
Ebru kardeşim yeni plan,larınızda her şeyin gönlünüzce olmasını dileriz.
Ayrıca iznik buluşmamızda,da göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı bir kez daha minnetdarlığımız belirtir,sevgi ve saygılarımızı sunarız.
Tunay,Tugay
Dün gezi öncesi son işimi, karavanın muaynesini ve arabanın yıllık bakımını hallettim.Merak eden arkadaşlar için karavanın muaynesi için yedi günlük gecikme ile beraber 168 tl ödedim.