Şimdiden Ebru Hanım'ın gezi anılarının keyifli anlatımını ve fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz....Tabi karavan da 5 can da enterasan bir deneyim olacak.....
Yollarınız açık deponuz hep dolu olsun......
Sevgili Yetim ailesi güzel bir gezi programı düzenlemişsiniz.Tebrikler.Tek temennimiz tüm gezi boyunca tekerinize taş değmeden sağlıklı bir şekilde turu tamamlayıp yuvanıza dönmeniz.Görselleri yollamayı unutmak yok.
Sevgili Yetim ailesi güzel bir gezi programı düzenlemişsiniz.Tebrikler.Tek temennimiz tüm gezi boyunca tekerinize taş değmeden sağlıklı bir şekilde turu tamamlayıp yuvanıza dönmeniz.Görselleri yollamayı unutmak yok.
Ahmet abi teşekkür ederim.Sanada Türkiye turundan hoşgeldin diyorum.Bu seneki gezimiz sonrası geçen seyehatimizde yaptığımız gibi uzun aylar süren paylaşım yerine takip eden arkadaşları sıkmayacak kısa kısa yol üstünden paylaşımlar ve dönüşte bir haftayı geçmiyecek kısa bir toparlama yazısı yazmayı düşünüyoruz.Tekrar selamlar...
İnşallah çıkmadan poyrazlarda görüşürüz.Yazılarına gelince sıkıcı olmuyor.Sizden birkaçgün sonrada biz gezmiş oluyoruz.Görüşemeden yola çıkarsanız şimdiden hayırlı yolculuk.İnşallah Sağlıklı ve neşeli bir gezi yaparak tekerine taş değmeden dönersin.
Ben,bu gün oldu,Adapazarı'na gelmek üzere yola çıkıyorum,görüşmek isterim,katılmak isteyen dostlarda buyursunlar.Herhalde yine POYRAZLAR vazgeçilmezimiz.
İnsanların 1. Derecede yakınları olduğu gibi yine 1. Derecede aile dostları olurmuş bizde 1. Derecede aile dostu gördüğümüz Yetim ailesinin ve bu geziye katılacak yeni gezenbilir,cinin cıkacakları bu tatillerinin şimdiden sağlık ve mutluluk,la gecmesini diler sevgi ve saygılarımızı sunarız...Tunay Tugay..