Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,807

Etiketler
yeni
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

İki arada bir derede yazdığımdan yazım hatalarımınkusuruna bakmayın. Net bağlantım olduğu sürece cevap veririm seve seve.

Sanırım Mustafa evlilik yıldönümünü bir demet çiçekle geçiştirmenin keyfini yansıtmama telaşında.

Bilal'e ve size mutlu nice yıllar.

mayıstosböce' Alıntı:
Mustafa da Derya gibi sanırım bir demet çiçek alacağına dürüm al diyor.

Ebru Hanım, hepbirlikte güzel bir gezidesiniz. Bundan iyi hediye olmaz. Tadını çıkartın.
Bilal'e ve size nice mutlu yıllara.

Çiçek kapanıştı sadece.... sağolsun karavanın iki hanımını alışveriş konusunda çok memnun etti. Çocukların havuzundan bir kare... Öğleden sonra gezmeye çıkacağız

80 km yolu köy yollarından geldik. Kampta resepsiyonun açılmasını bekledik ve yerleştik. Yemeğe çıktık ama açık yer bulamadık. Atıştırmak için karavana döndük ve sonra 10 km ilerideki en yakın markette alışveriş. Hayli yorulduk. . İyi ki arabamızla gitme imkanımız var. Yoksa öğlen 12 den sonra market kapalı ve ekmekte iyili fazla almışız. Rezervasyonla oluyor son mesajları yazan ben Ebru.

mayıstosböce' Alıntı:
Mustafa nın bakışına bakarsak pek almaya niyeti yok ,Mustafa da Derya gibi sanırım bir demet çiçek alacağına dürüm al diyor.
Sevgili Bülent, Mustafa fotoğrafının çekilmesinden hoşlanmaz. Hatırım için verdiği pozlar ile ancak bu kadar oluyor. Sırfben seviyorum diye katlanması bile hediye bana..

Aynı ülkedeyiz ama aramızda bin kilometreden fazla mesafe var.
Evlilik yıldönümünüzü ve Bilal´in yaşgününü candan kutlarız ve ayrıca annene bizden çok selamlar.

Biz 4 gündür Bretagne`de aşağıdaki kampingteyiz.

http://campinglocquirec.com/

Hüseyin abicim çok teşekkür ediyoruz ..
Bugün Van Gogh'un tedavi olduğu ve kulağını kestiği müze hastanede idik. Bahçesindeki mini lavanta bahçesinde yakaladığım güzellikler

Nice evlilik yıldönümlerinizi sağlıklı ve mutlu olarak kutlamanız dileği ile Bilal inde doğum gününü candan kutlar uzunnnnnnnnn sağlıklı bir ömür dilerim.

http://en.wikipedia.org/wiki/Saint-Paul_Asylum,_Saint-R%C3%A9my_(Van_Gogh_series)
Saint Remy'deki bu hastanede iken çizdiği resimlerinden bazıları bahçenin köşelerine yerleştirilmiş