KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ebru Hanim ilginiz,alakaniz ve inceliginiz icin tesekkürler inanin bizim icin cok faydali bilgiler.Yolunuz düserse Dortmunda beklerim diyicem ama sanirim bu seyahatiniz bize ters taraflardan devam ediyor.Biryerlerde karsilasmak tanismak dilegiyle iyi gezintiler.
Çiçek kapanıştı sadece.... sağolsun karavanın iki hanımını alışveriş konusunda çok memnun etti. Çocukların havuzundan bir kare... Öğleden sonra gezmeye çıkacağız
80 km yolu köy yollarından geldik. Kampta resepsiyonun açılmasını bekledik ve yerleştik. Yemeğe çıktık ama açık yer bulamadık. Atıştırmak için karavana döndük ve sonra 10 km ilerideki en yakın markette alışveriş. Hayli yorulduk. . İyi ki arabamızla gitme imkanımız var. Yoksa öğlen 12 den sonra market kapalı ve ekmekte iyili fazla almışız. Rezervasyonla oluyor son mesajları yazan ben Ebru.
Sevgili Bülent, Mustafa fotoğrafının çekilmesinden hoşlanmaz. Hatırım için verdiği pozlar ile ancak bu kadar oluyor. Sırfben seviyorum diye katlanması bile hediye bana..
Aynı ülkedeyiz ama aramızda bin kilometreden fazla mesafe var.
Evlilik yıldönümünüzü ve Bilal´in yaşgününü candan kutlarız ve ayrıca annene bizden çok selamlar.
Hüseyin abicim çok teşekkür ediyoruz ..
Bugün Van Gogh'un tedavi olduğu ve kulağını kestiği müze hastanede idik. Bahçesindeki mini lavanta bahçesinde yakaladığım güzellikler
Nice evlilik yıldönümlerinizi sağlıklı ve mutlu olarak kutlamanız dileği ile Bilal inde doğum gününü candan kutlar uzunnnnnnnnn sağlıklı bir ömür dilerim.
http://en.wikipedia.org/wiki/Saint-Paul_Asylum,_Saint-R%C3%A9my_(Van_Gogh_series)
Saint Remy'deki bu hastanede iken çizdiği resimlerinden bazıları bahçenin köşelerine yerleştirilmiş