buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.
keyfiniz daim olsun, balık varmıydı
keyfiniz daim olsun, balık varmıydı
-mustafayetim' Alıntı:Mçk`nın tentesi ocak lavabo sistemi ve buzdolabı sayesinde bu kadar kıraç açık arazide bile sorunsuz kamp yapabildik.
dt ismail' Alıntı:gerçekten çok büyük rahatlık.tüm balıkçı arkadaşların ve benimde hayalimi gerçekleştirdin tebrik ederim emeklerine ve yüreğine sağlık.tabi birde balıkları oltaya getirecek sistem buldunmu ozaman kaymaklı kadayıf.hoş bi o eksikti ya. ;D
mustafayetim' Alıntı:Sağolasın.İsmail bakalım bu şansızlığımızı ne zaman kıracağız...
Ömer bey Sakarya'lı balıkçılar bir yeri keşfetmesin.Gerisi gelir selamlar.dopamin' Alıntı:Mustafa bey merhaba balık tutamamış olmanıza üzüldüm benim bildiğim sakaryalı arkadaşlar gölde bir tane balık olsa onu bile tutarlar sakaryada mısır bırakmayıp çamlıdereye getirdiler o derece bu konuda uzmanlar bu yüzden size balık bırakmamışlar size bol şans rastgele diyorum
mustafayetim' Alıntı:İsmail sanki içine doğmuş yaklaşık üç seneden beri tutamadığımız gömme balığını bu sefer bulduk.İnşallah gerisi gelir.Bizde bu kadar uzaklara gitmeyiz.Hoş bizim derdimiz balık tutmak değil.Balık yutmak istesek Adapazarın'da çok yer var.Bizim hevesimiz yeni mekanları tanımak,hava değişikliği, doğa ile baş başa kamp yapıp hoşça vakit geçirmek.
Akşam bu sabah tuttuğumuz gömme'leri yemeğe bekliyoruz.Saat sekizde güzel bir baklava alıp ailece gelin bekliyoruz....