mustafayetim
Evim Arkamda Dünya Önümde
Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.
Yusuf hocam teşekkür ederim.
Yusuf hocam teşekkür ederim.
Ayhan hocam teşekkür ederim.katsumoto33' Alıntı:Hayırlı olsun, güle güle kullanın,
çok güzel,pratik ve kullanışlı bir mçk çıkartmışsınız ortaya,
drares' Alıntı:Mustafa bey güzel bir römork yapmışsın. Güle güle kullan. Sadece tentesini biraz zayıf gördüm, sanki kuvvetli bir rüzgara dirençsiz gibi görünüyor.
Bir de ayrı bir başlıkta bot ve motoru konusunu mu tartışsak acaba? ben de şişme bot istiyorum ama daha zamanı gelmedi
irfantprk' Alıntı:syn Mustafa bey,
büyük keyifle takip ediyoruz....
selamlar....
airboat' Alıntı:MÇK nız çok güzel,Çamlıdere'de rastgele.
Peki sence denizde ve durgun suda hangi motor kullanılmalı?mustafayetim' Alıntı:Haşmet bey şişme bot konusuna gelince 16 seneden beri hor kullanmama rağmen hala sağlam kalan Türk malı Joker botu tavsiye ederim selamlar .
Mehmety' Alıntı:Bu kadar konfor bir kamp ortamı için bence çok fazla. Hatta benim tarifime göre bu kamp dan çok fazlası.
Yerleşmeye gitmişsiniz gibi. Yörük yaşamına benziyor, tek fark deve yerine jeep kullanılması.
Yine de hayırlı olsun, tepelerde karşılaşırsak süper market yerine kampınıza uğrarım
selamlar
memed
Mehmety' Alıntı:Bu kadar konfor bir kamp ortamı için bence çok fazla. Hatta benim tarifime göre bu kamp dan çok fazlası.
Yerleşmeye gitmişsiniz gibi. Yörük yaşamına benziyor, tek fark deve yerine jeep kullanılması.
Yine de hayırlı olsun, tepelerde karşılaşırsak süper market yerine kampınıza uğrarım
selamlar
memed