Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,675

Etiketler
Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın,

çok güzel,pratik ve kullanışlı bir mçk çıkartmışsınız ortaya,

Mustafa bey güzel bir römork yapmışsın. Güle güle kullan. Sadece tentesini biraz zayıf gördüm, sanki kuvvetli bir rüzgara dirençsiz gibi görünüyor.
Bir de ayrı bir başlıkta bot ve motoru konusunu mu tartışsak acaba? ben de şişme bot istiyorum ama daha zamanı gelmedi :smiley:

katsumoto33' Alıntı:
Hayırlı olsun, güle güle kullanın,

çok güzel,pratik ve kullanışlı bir mçk çıkartmışsınız ortaya,
Ayhan hocam teşekkür ederim.

drares' Alıntı:
Mustafa bey güzel bir römork yapmışsın. Güle güle kullan. Sadece tentesini biraz zayıf gördüm, sanki kuvvetli bir rüzgara dirençsiz gibi görünüyor.
Bir de ayrı bir başlıkta bot ve motoru konusunu mu tartışsak acaba? ben de şişme bot istiyorum ama daha zamanı gelmedi :smiley:

Haşmet bey:dediğiniz ayrıntıyı bu balık tutmak için bu pazar günü gideceğimiz Ankara Çamlıdere baraj gölünde deneyeceğiz.Selamlar.

Haşmet bey şişme bot konusuna gelince 16 seneden beri hor kullanmama rağmen hala sağlam kalan Türk malı Joker botu tavsiye ederim selamlar .

mustafayetim' Alıntı:
Haşmet bey şişme bot konusuna gelince 16 seneden beri hor kullanmama rağmen hala sağlam kalan Türk malı Joker botu tavsiye ederim selamlar .
Peki sence denizde ve durgun suda hangi motor kullanılmalı?

Bu kadar konfor bir kamp ortamı için bence çok fazla. Hatta benim tarifime göre bu kamp dan çok fazlası.
Yerleşmeye gitmişsiniz gibi. Yörük yaşamına benziyor, tek fark deve yerine jeep kullanılması.
Yine de hayırlı olsun, tepelerde karşılaşırsak süper market yerine kampınıza uğrarım :smiley:

selamlar
memed

Mehmety' Alıntı:
Bu kadar konfor bir kamp ortamı için bence çok fazla. Hatta benim tarifime göre bu kamp dan çok fazlası.
Yerleşmeye gitmişsiniz gibi. Yörük yaşamına benziyor, tek fark deve yerine jeep kullanılması.
Yine de hayırlı olsun, tepelerde karşılaşırsak süper market yerine kampınıza uğrarım :smiley:

selamlar
memed

Mehmet bey, söylemleriniz eleştri sınırını aşmış gibi görünüyor."deve yerine jeep, süpermarket". Açıkçası eleştirilen ben olmasam da, ben bile rahatsız oldum.

Mehmety' Alıntı:

selamlar
memed

Memed sen anakamptan, zirveye çıkana kadar, bu konforlu kamp alanı, diğer taraftan iner, iner çıkar, sen biraz daha aşağı inip, köydeki markete uğra istersen!

Ben eleştirmiyorum, takılıyorum, yanlış anlamayın. Benim yazdığım ortada ve arkasındayım. Bu konuyu burada uzatırsak
konu sahibine ve çalışmasına haksızlık olacak. Forumda '' Kampçılık '' konusu altında düşüncelerimi yazacağım. Farklı düşünen
de fikrini ekler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR