Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,816
Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Kahvaltı sonrası balık tutmaya devam ettik ancak sabahki neşe yoktu.On iki gibi ters rüzgar köy tarafından esmeye başlayınca bizde kendimizi gölün arka kısmına güneş almayan yere attık çay demledik olta attık.

DSC08208.JPG

Etiketler

Saat 13:00 gibi karavana döndük.Bir daha çay demleyip ufak bir atıştırmadan sonra saat 16:00'a kadar uyuduk.Bahçeden taze salata malzemesi toplayıp bir güzel hazırladık.Balık bol
tek başına yemek olmaz deyip insan aradık ve en müsait amca kızı ve ailesi çıktı.Hep beraber
balıkları afiyetle yedik.

DSC08212.JPG

DSC08215.JPG

DSC08219.JPG

DSC08218.JPG

DSC08222.JPG

Eşimin cep telefonu ile çektiği bir kaç görüntü daha..

IMG_3974.JPG

IMG_3876.JPG

IMG_3968.JPG

IMG_3938.JPG

IMG_3971.JPG

poyrazlar sezonu kaçırmadan gelin artık diyor :D

bu poyrazları neden seviyorum diye düşünüyorum ilk aklıma gelen ulaşım kolaylığı oluyor ;)

Mustafa Bey, Poyrazlar gölünde yine keyifli bir gün geçirmişsiniz. Tebrikler. Boş zamanları ıskalamıyorsunuz. Darısı başımıza.

Mehmety' Alıntı:
Bu kadar konfor bir kamp ortamı için bence çok fazla. Hatta benim tarifime göre bu kamp dan çok fazlası.
Yerleşmeye gitmişsiniz gibi. Yörük yaşamına benziyor, tek fark deve yerine jeep kullanılması.
Yine de hayırlı olsun, tepelerde karşılaşırsak süper market yerine kampınıza uğrarım :smiley:

selamlar
memed
Merhaba
Su mesaj da Memed arkadasimizi azarlayacak ne var anlayamadim dogrusu,dogayi ve dogal hayati seven insanlar lafi pek gevelemez icten ve samimi olurlar,hic tanimadigi ilk defa gördügü ve belki de hicbir zaman tekrar göremiyecegi insanlarla samimi olurlar,yardimsever olurlar,paylasimci olurlar.Ben bu Mesaj da sizi reecide edecek birsey bulamadim.
Allah sevginizi muhabbetinizi mutlulugunuzu bol yolunuzu acik etsin,calismalariniz ve paylasimlariniz icin tesekkürler.
Selamlar
Muzaffer Kargu

aslanahmet' Alıntı:
Mustafa Bey, Poyrazlar gölünde yine keyifli bir gün geçirmişsiniz. Tebrikler. Boş zamanları ıskalamıyorsunuz. Darısı başımıza.

Hakan bey Poyrazlar'a bekliyoruz...

biz gelince kurur bu balıklar Mustafa hocam ;D
acayip gaza geldim son videoda :D
yapma böyle, el insaf ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.