Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,468
Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

İlköğretimde Okuyan Bir Öğrencinin Kompozisyonu :smiley:

--------------------------------------------------------------------------------

Konu: 3 dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz?

Günümüzde üç dilek hakkımız olması çok önemlidir. Maalesef
sevinerek bu hakkımızı kullanırız her zaman. Benim 3 dilek hakkım olsa 3 dilek hakkı daha isterdim. Elde var 6 dilek hakkı , 5'i ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkım daha olur. 15 dilek ile her istediğimi dilerim. Günah değilse Allah olmayı dilerim. Allah olduktan sonra dilek hakkım sonsuz kere sonsuz olur. Çok akıllı olurum. Maalesef her istediğimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yarış arabası yaptırırım. Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini öperim. Dedem bana torunum Allah olmuş der. Sevinir. Harçlık verir. Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek. Sonra dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye gönderir beni. Hepsini yok ederim ışın kılıcıyla. Babamı da döverim...

Etiketler

Eğer kurgu değilse gerçekten PES !!!!

Soru : George W Bush'un önadı nedir ?
Gerisini takip etmek için almanca bilmek te gerekmiyor ;D

357221.jpg

Futbolda unutulmaz geyikler

23 Mart 2007 Cuma 14:52
-"Ağzınla kuş tutsan... Ne kuşu! Ejderha tutsan bunlara yaranamazsınız..." (Ahmet Çakar)

-"İyi püskürtmüş!.." (Şansal Büyüka, hakeme tüküren oyuncu için)

-"İkinci gol de Boer'un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene Boer'un şeyinden oldu..." (Turgay Şeren)

-"Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın..." (Erman Toroğlu)

-Muhabir kadın: (2 dakika röportaj yaptıktan sonra) Peki Rıza, ama kısa bir aramız var, ben seni bırakmıyorum...
Rıza Çalımbay: Bırakma

-"Zago'nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor..." (Show Radyo spikeri Gençlerbirliği-Beşiktaş maçını anlatıyor)

-"Gooool!!! Durum 2-1 hatta 3-1..." (Juventus-Udinese maçında TV8 spikeri, Juventus'un 3. golünü aktarıyor)

-"Yediğimiz golü önceden çalışmıştık!.." (Zamanın Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Galatasaray maçı sonrasında)

-"Şu anda bas bas bağıran bir Sabri var, çok fena basmışlar, inşallah önemli bir şeyi yoktur..." (Fatih Terim Olympiakos maçı sonrasında)

-"Tenceren dibin kara, seninki senden kara..." (Tanju Çolak)

-"Futbolda uğur yoktur. Akıllıysan, güçlüysen, kuvvetliysen, en önemlisi zekiysen bir adım öne çıkarsın. Uğur mu? Var. Show TV'de Maraton programında. Olan bir şeyi ileri geri oynatırsın..." (Erman Toroğlu, gazete yazısında)

-Muhabirler: Elazığspor'un kondisyonu yok
Elazığspor Başkanı Baki Aydın: Alırız!

-"Baba, ama Noel Baba gibi her lafa giriyorsun!.." (Ziya Şengül, Ahmet Çakar'a)

-"Evet Sayın seyirciler elin zencisi, elin Arap'ı hat-trick yapıyor, bizim Hakan'ımız, bizim Oktay'ımız uyuyor!" (Belçika-Türkiye maçında Oliviera hat-trick yapıyor, İlker Yasin sinirleniyor)

-İsmet Badem: Sizin gibi güzel bayanları salonlarda görmekten çok mutlu oluyorum. Basketbola bu ilgi nereden?
Kız: Ben Efes kızlarından biriyim zaten.
İB: Aaa öyle mi? Çıplak değilsin ya tanıyamadım.
Murat Murathanoğlu: Ya İsmet bi de sana bu iş için para veriyorlar değil mi?

-"Bakın mesele laf sokmaksa benden iyi kimse iyi laf sokamaz. Başlayayım mı laf sokmaya?" (Ahmet Çakar, programın başından beri kendisine laf sokan Ziya Şengül'e)

-Ahmet Çakar: Bugüne kadar Fatih Terim'in yönetimi sırasında 20'ye yakın yabancı alınmış...
Güntekin Onay: Tam sayısı 22...
Ahmet Çakar: Global konuşuyorum ben.

-Erman Toroğlu: Şimdi hocam yan hakem napıyo, Tommiks falan mı okuyor?
Şansal Büyüka: Aman hocam ya, ben de okuyorum!

-"Ahmed Hassan saklıyor topu, saklambaç oynuyor, toplu saklambaç!.." (Sabri Ugan)

-Erman Toroğlu: Türkiye'de 3 büyük takım var: 1)Beşiktas, 2)Galatasaray, 3)Beşiktas... Anladın mı Şansal?
Şansal Büyüka: Tamam hocam da pozisyona bi göz atsaydık hiç olmazsa...

-"Hasan Şaş söyle eliyle 'Allah belanı versin hocam' gibilerinden bir hareket yaptı..." (Süper FM'de Galatasaray-Fenerbahçe maçı spikeri)

-"Hiçbir Beşiktaşlı yönetici maymun değildir, Beşiktaş Başkanı da hayvan terbiyecisi değildir, Beşiktaş Yönetim Kurulu da hayvanat bahçesi değildir!.." (Ahmet Çakar, istifa eden Beşiktaşlı yöneticinin "Yönetim kurulunda maymun gibiydik!" sözünü değerlendiriyor)

-"Karpuz yata yata büyür, futbolcu oynaya oynaya oynar..." (Erman Toroğlu)

-"Amokachi mal varlığını içine soktu." (Ümit Aktan, Kocaeli-Beşiktaş maçında Amokachi altın zincirini formasının içine sokunca...)

-"Bu... Bu... Bu gol katliamı, başka bir şey değil..." (Rangers-Fenerbahçe maçında Fener'in kaçırdığı bir pozisyondan sonra Ziya Şengül)

-"Bu golü Schmeichel değil, dünyanın bütün Michaelleri gelse kurtaramazdı..." (Ümit Aktan)

-"Liverpool kalemize akın akın geliyor. Yüreğimiz ağzımıza gelmekten, ağzımızda yer kalmadı sevgili seyirciler!.." (Ertem Şener, Liverpool-GS maçını anlatıyor)

-"Hagi yine yokluyor kaleyi. 'Ümit, Hasan ve Jardel'den sonra Casillas'a bir ampul de ben takacağım' diyor. İspanya'da da varız Real Madrid! Madrid'de de varız, orada da takarız". (2000-2001 Şampiyonlar Ligi Real Madrid-Galatasaray çeyrek final maçı. Maç 2-0'dan 3-2'ye dönüyor, Ümit Aktan radyodan bildiriyor.)

-"Mustafa hoca hangi kanalda karşıma çıkmak istiyorsa, BBC, Rai Uno, Rai Tre..." (Ahmet Çakar)

-Bizi engellemek isteyenler var. Ama biz yine de şampiyon olacağız. Bugünün tarihini bir yere not edin. (Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören)

-Haluk Çubukçu: Cevap hakkımı kullanacağım.
Gökhan Telkenar: Evet, buyrun Sayın Çubukçu.
Haluk Çubukçu: Sorularınızı bekliyorum.

-Biz Federasyon'un kapısını bilmeyiz. Bazı telefon numaraları biliyoruz; ama nedense biz arayınca cevap vermiyorlar.
(Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu)

Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim - Tabu geyikleri

Kelime: demeç

- ben şimdi masada oturdum veriyorum

- nası yaaa ??

- ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum.

- neee???

- ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum!

- pas be pas! of.. demeçti...

Kelime: baraj

- Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta..

- Pusu...

- Yuh!

Kelime: helikopter

- Savaşta yaralıları kurtarır!

- Doktor!

- Değil...

- Sıhhiye!

- Değil, yukardan gelen bir şey...

- Ee... Allah?

Kelime: dergah

- Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda

- Grup seks!

- Çarpılırsın valla!

- Ha... Tamam trafo!

Kelime: kadınbudu

- Olm sen nesin?

- Erkek!

- Tersi?

- Kadın!

- Onun yeneni?

- Çıtır

Kelime: Eskimo

- Kutupta yaşarlar...

- (Hep bir ağızdan) Ayııııııı!

- Yok insan olanları...

- Heeee... Eskimo!

Kelime: repertuar

(Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: )

- Benim neyim geniş?

- Kalçan!

Kelime: travma

- Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin?

- Film şeridi?

- Grup: Çüşşşşşşşş!

Kelime: terlik

- neyle yürürsün

- ayak!!!

- heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumşak yumşak

- koyun!!

- yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük!

- kuzu!!!

- allah belanı versin pas!

Kelime: diz

- pantolonu nereye giyeriz?

- bacağa?

- hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır?

- oha!

Kelime: zebani

- allahın meleklerinden biri.

- cebrail.

- ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağırıştırıyor.

- zebrail?

Kelime: duvak

- kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey

- oha!

Kelime: ıskalamak

- dart oynarken neye atarsın?

- hedef tahtasına

- attın vuramadın mesela noldu?

- hedefi vuramadım

- tamam da nedir yani o olay

- tutturamamak, kaçırmak

- hayır nedir başka ismi var onun

- tam 12'den vuramamak!..

- oldu...

kelime: telepati

- hani ben sana bir seyi anlatmaya çalışıyorum ama sözle değil beyin dalgalarıyla falan...

- ihihih neydiiii.. teletabi..!

- tamam tele'si kalsın kedilerin eline ne denir?

- buldum telepence

- offf beee bi kere de bil be...

kelime-timsah

- abi boöle hani kertenkele nedir

- hayvan

- ne cins hayvanı

- sürüngen

- ok abi bu kertenkelenin birkaç beden büyüğü

- ejderha

- ?!???!!(yuhhh)

son kelime eğer bilinirse oyun ve hesap girecektir. sure son 10 saniye

kelime: lambada.

ekip1 bakan kişi: aha sıçtınız

ekip2 anlatan kişi: sen öyle san. söyleyin bakalım alaaddinin cini nerede yaşar.

ekip2 anlayan kişi: lambada

ekip1 toptan: haskktirr...

kelime: van gogh (kulak tabu kelime)

- abi bu kişi bir organını kesen bir sanatcı

- bülent ersoy!!!

kelime: miras

- şimdi diyelim mısır'da deden var, bu artık yaşamıyor, sana ne bırakır?

- piramit. (dedesi tutankamon ya!)

kelime: cumhuriyet

w: -atatürk ne kurdu?

z: -kitap kurdu

kelime: uğur dündar

anlatan: tv de program yapıyo hani yıllardır

anlayan: reha muhtar? ali kirca?

anlatan: yok yok sarışın mavi gözlü

anlayan: atatürk?

biz:

iptal!

kelime: kramp

anlatan: hani futbolculara girer

dinleyen: krampon

gülme sesleri kesildiğinde süre çoktan bitmiş

kelime: serüven

a: abi macellan nası biriydi?

b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopuş, ama duur)

a: abi onu demiyorum neye düşkündü?

b: karıya kıza bi de içkiye olabilir (pes)

kelime: mısır

kız: keops nerde??

çocuk: etiler!!

kız: allah cezanı versin emre....

kelime: okul

- biz nereye gideriz hergün

- bara... diskoya... sinemaya.. cafeye... bowlinge.. alışverişe...gezmeye..

Ay olmuyo boole başka şekilde anlat

- ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor

- haaa okulaaa

kelime : anneler günü

- cennet kimin ayakları altında ?

- anne

- tamam , hani onların özel bi zamanları var , ne o?

- adet.

Abi süpersin valla :D Bende az önce tlf'da konuşuyordum, uzun sürünce site beni offline göstermiş...Geri döndüğümde ikinizi görünce bende güldüm...

İstanbuldan Bir Arkadaş Bize Bir Cd Yollayacaktı. Adres Olarakta Kendisine Yurtiçi Kargo Tepebaşı Şubesine yollamasını Oradan Alabileceğimizi İlettik. sonuc Aşşağıda Aras Kargoyla, Yurtiçi Kargo Tepebaşı Subesine Yollanmış Bir Paket, güzel İnsanım Güzel Arkadaşlarım Benim, Utanmayın Arkadaşlar gülün gülün ;D ;D ;D ;D ;D Cünkü bu Davranış Sonuna Kadr Hak Ediyor Bunuu

S3010001.jpg

AZRAİL (YAŞANMIŞ BİR OLAY)
Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya.... adam arka tarafa biner.....
şöför - eee hemşerim kimsin nereye gidersin... der....
yolcu - ben Azrailim.. canını almaya geldim der......
şöför alaycı bir tavırla - sen mi Azrailsin.. yaw senin gibi Azrail olurmu hiç der....
yolcu sakin bir tavırla - sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsun der...
ve ekler yolcu.... - inanmadın bana öylemi der....
şöför - inanmadım tabii der......
yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der.....
gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir Yolcu daha alır..
ama yolcu ön tarafa oturur... olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır.....
şöför yanındakine... - ee sen klimsin nereye gidersin der....
öndeki - abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der......
şöför - yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der....
öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur....
öndeki - abi arkada kimse yokki.....
şöför hışımla arkaya bakar ve - körmüsün be adam arkada oturuyorya der.....
öndeki arkaya bir daha bakar ve - abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der...
bu sefer arkadaki söze girer.... - gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre.
şöförün bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar....
arkadaki şöföre... - hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der.....
şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan.....
sonra.... sonra ne olmuş biliyormusunuz?
adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar...

Sisli'deki bir dürümcünün reklam brosüründen harfi harfine aktarilmistir... ;D

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlilarinin ve genelde de Türk milletinin devamini engellemek için dis mihraklar tarafindan gündeme getirilmis suurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturusta götüren dev gibi babayigit atalarimizi ve tarlada dogum yaptiktan sonra bebegini kundaklayip, elde orak tarlada çalismaya devam eden Türk kadinlarini; kalori hesaplayan, hapsirinca yataga giren, fitness ve aerobik yapan çitkirildim tiplere dönüstürmek ve büyük Türk irkini Çinliler, Japonlar gibi siska, zayif ve sagliksiz bir irk haline getirmektir.

Icabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek basina namluya süren bir babayigidin, kalori hesaplayan, yogurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykirim olabilir mi?

Iç yaginin, kuyruk yaglarinin, anamizin Vita yaginin kolestrol yaptigi palavradir.

Kolestrol, kebaplari yedikten sonra iki sise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakin bu oyuna düsmeyin.

Feminizm, kadin haklari, çevre suuru ve esitlik adi altinda Türk kizlarinin akillari çelinerek, yemek yapmayi bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularini, abuk subuk yiyeceklerle yetistirecek, damak zevki gelismemis, sunta kilikli diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmislerdir.

Ayrica kör olasi dis mihraklar, bu kizlarimiza kebap, sogan, çig köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak salgam suyu içen yigitlerimize hanzo-kiro gibi sifatlar takmayi ögretmislerdir.

Ayrica son yillarda moda gibi gösterilmeye çalisilan Çin mutfagi diye birsey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adi verilen bir tencerede yari pismis yari çig olarak hazirlanip insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazliktir. Sakin kanmayin, sakin yemeyin. Helal degildir!

Unutmayin su uyur, düsman uyumaz!

Askerlikten muaf tutulma talebi
(Aşağıda anlatılan olay resmi kayıtlardan alınmıştır.)

Saygı değer Hakim Bey...
Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum.
Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz. Şu günlerde askerliğe çağrılacağım.
Adım Cafer Keskinbıçak . 24 yaşındayım ve şu anda 44 yaşında olan Mahmure adındaki dul bir bayanla üç yıl önce evlendim.
Evlendiğim kadının şu anda 25 yaşında Düriye adında bir kızı var ve babam Ferit Keskinbıçak ise bu bahsetmiş olduğum üvey kızım Düriye ile geçen yılın ocak ayında evlendi.
Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu.
Aynı zamanda, üvey kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu.
Karım geçen sene benden hamile kaldı ve bir Kamil adını koyduğumuz bir oğlumuz oldu.
Oğlum Kamil, üvey kızım Düriye'nin erkek kardeşi ve aynı zamanda babamın da hem kayınbiraderi ve hem de torunu, üvey annemin de erkek kardeşi olduğu için benim de dayım oldu.
Babamın eşi yani üvey kızım Düriye geçen sene kasım ayında babamdan bir erkek çocuğu dünyaya getirdi ve adını Arif koydular.
Arif'te babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için benim de torunum oldu.
Yani ben de aynı zamanda torunum olan Arif'in erkek kardeşi oldum.
Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende eşimin kızının babası olmuş oldum.
Aynı zamanda kızımın erkek çocuğunun da erkek kardeşi oldum.
Kısacası ben şimdi aynı zamanda üvey kızım Düriye'nin oğlu Arif'in de büyük babasıyım.

Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde karar vermenizdir.
Zira şu anda ben... Babam Ferit Keskinbıçak'ın oğluyum.
Babamın üvey kızım ile olan evliliğinden doğan Arif Keskinbıçak'ın büyükbabasıyım.
Aynı zamanda babamın torunu olan oğlum Kamil Keskinbıçak'ın babasıyım.

Bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarımız uyarınca büyükbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik yapamazlar..
Saygılarımla.
Cafer Keskinbıçak.

Not : Adıyaman ili .... ilçesi ... Asliye Hukuk Mahkemesince... Adli Tabiplik raporunda belirtilmiş olan psikolojik rahatsızlıklarından ve (!) aile içindeki dengesizliklerden dolayı Cafer Keskinbıçak'ın askerlik hizmetinden muaf tutulmasına ve askerlik şubesindeki dosyasına bu şekilde işlenmesine karar verilmiştir.

Arş. Gör. Sergender SEZER
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü

yukarıdaki kaza ile ilgili yorum ve anlatım dan
bahsediyorum üstadım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR