Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,847

UFUKK

İSTANBUL
Yer
İSTANBUL
Bugün 7 ocak perşembe, merter istikametinden şirinevler istikametine yol alırken,incirli köprüsünün altına geldiğimde,yanımdan hızla geçen demir yüklü bir kamyon,aşırı yüklü olduğundan köprüye çarparak tonlarca demir yığınını bir anda önüme döktü,yere çarpan 1 ton ağırlığındaki demiri son anda manevra ile kurtardım 2,incisinide eğilerek atlattım ama yere çarpıp hız kazanan 3 demir 1 ton ağırlığında olan demirden kurtulamayacağımı anladım motoru yatırdım demir motorun üzerine geldi,bende motorun altında kaldım,sağ ayak bileğim,de biraz sorun var,hastanede yapılan tetkiklerde temiz çıktım,bir kaç resim çeken tabi bu arada 2 araç demirlerden kaçamadı büyük hasar meydana geldi,bunu paylaşayım,ki hayatımızın motosiklet üzerinde nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu hep beraber görelim,ölüm yukarıdan düşen demirler ile geliyoordu.

th_MOV02922.jpg
DSC02923.jpg
DSC02924.jpg
DSC02925.jpg
DSC02926.jpg

Etiketler

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Çok geçmiş olsun, ne söylesem boş. Türkiye'de insanın hayatı bu kadar pamuk ipliğine bağlı işte.. ve o demirleri öyle yükleyen de yükleten de en ufak ceza almaz, uydurmuşlardır bi kılıfına..
Benim motor kazam da virajda aniden durup yolcu indirmek isteyen bi taksi yüzünden olmuştu..

"yaa nolacahh yaaa.."

Ufuk çok geçmiş olsun. Gerçek manada ölümden dönmek buna denir. Senin yerinde biraz tecrübesiz biri olsa aynı şekilde kurtulamayabilirdi. Onur'un dediği gibi sorumlulara ne yapacaklar bakalım gerçek olanın o yükle o aracın trafiğe çıkması allah bilir aracın kapasitesinden daha fazla yük vardı.

acemi80' Alıntı:
Ufuk çok geçmiş olsun. Gerçek manada ölümden dönmek buna denir. Senin yerinde biraz tecrübesiz biri olsa aynı şekilde kurtulamayabilirdi. Onur'un dediği gibi sorumlulara ne yapacaklar bakalım gerçek olanın o yükle o aracın trafiğe çıkması allah bilir aracın kapasitesinden daha fazla yük vardı.

Hocam kapasitesinden fazla yük olmasa bile, şehir içinde bu tarz taşımaların gündüz vakti yapılmasına anlam veremiyorum. Dünyanın hiçbir yerinde böyle birşey yapılabildiğini sanmıyorum. Resimlerde yerdeki demir parçasıyla minibüs yanyana duruyor, minibüs kadar var neredeyse demirin boyu..
Eminim ki herşeyde hataları vardır, taşıyan araç olsun, taşıma zamanı olsun, kuralı olsun...

Ufuk abi çok geçmiş olsun. hani son anda denilebilecek bir olay.. çok çok geçmiş olsun..

Ufuk bey geçmiş olsun.Bence ceza olarak da 200-300 tl yazarlar,birkaç puan da ehliyetden düşerler.Yarın aynı kamyon aynı demirleri aynı yoldan yine taşımaya devam edecektir.Yani en nefret ettiğim cümle "Burası Türkiye normal böyle şeyler" demek ama söyleyecek başka birşey bırakmıyorlar insana.Bana göre eğer dünya da adalet diye birşey varsa bu tip hataların cezası cinayete teşebbüs olmali.O demirlerin üzerinden yolcu otobüsünün geçtiğini düşünün ve o otobüsün içinde de dünyada en çok değer verdiklerimizin olduğunu...

Büyük geçmiş olsun.Bir motosiklet kullanıcısı olarak benimde başıma buna benzer olay 2 sefer geldi ve ikisindede hislerim sayesinde ucuz kurtuldum.Bu tür sorumsuz kişilerin yaptığı vahim olaylar malesef çok kötü bir sonuçla da bitse kayıtlara trafik kazası olarak geçiyor ve insanı çileden çıkarıyor.Bu kaza değil bence adam öldürmeye tam teşebbüstür.
Tekrar büyük geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Allah korumuş

yazın benzeri bir olay 150 km süratle ankarada eskişehir yolunda giden transitin kasasından yukarı doğru uçan onlarca inşaat iskelesi demirlerinin önümüze yağmur gibi yağması ile yaşamıştık ben zamanında frenleyerek kurtuldum ama bir kaç araba epeyi hasar görmüştü hatta birisi kaldırıma bindirip yanmaya başladı söndürdük. Yüce Rabbimin insan sıfatındaki bu iki ayaklı ehliyetli katillerden hepimizi korumasını diliyorum.

Büyük geçmiş olsun, böyle bir kazayı sağ salim atlattığınıza çok sevindim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri