Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu
Emre Bey,
Sonuna kadar sizi destekliyor ve takip ediyorum.
Aracımın standard halinde kilit var, ancak vincim olmayacak, şu aşamada bunu düşünmüyorum. Arabamı kırmadan hertürlü yol varyasyonuna varım... Battık kaldık, o noktada gecelemeyede varız...
Amacımız, ailecek, doğa ile başbaşa kalacağımız, yüzlerce binlerce insanın bir arada olduğu kalabalıktan, yani büyük şehir stresinden uzak olduğumuz bir zaman zarfı yaratmak.
Daha önce yazmış olduğum gibi, uzun soluklu plan yapma işini bundan 3 sene önce bitirmişti. Aslında bu program bu görüşüme aykırı bir durum ama istisnalar kaideleri bozmaz deyip devam ediyorum. Sora sora, yol iz takip ederek bir noktadan diğer bir noktaya ulaşma fikri bizim açımızdan çok uygun. Aksi olsa, 4x4 araçla tur yapan turizm firmalarından farkımız kalmaz, amacımı özgürlük ve doğallık olmalı derim.
Sizler ile ailecek gidebildiğimiz noktaya kadar gidebilme fikrindeyiz, her zaman dediğim gibi, baktık gidemiyoruz, her çıkışın bir inişi vardır deyip, basar geri döneriz...
8 araç veya daha azı, fazlası konusunda tecrübeli değilim... Ancak araçların mümkün mertebe benzer sınıflarda olmaları gerektiğine inanıyorum. Demek istediğim 4L olması gerekliliği, yanılıyor olabilirim, karşı görüşlere açığım...
Emre Bey,
Ne güzel kar vardır oralarda, burada kuru ayaz ve hafif bir sabah güneşi....
Kar derseniz, hikayelerde, masallarda anlatılan bir hava durumu olarak hatırlar olduk
Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican