Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grjet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,343
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

Tüm dostları hergün anıyoruz dün Ömer abi,Atilla abi ve Ahmet abi ile beraber sohbet ederken sizi andık,Antalya'dan Ramazan usta başlamış karavana diye ;D Allah ağız tadıyla bitirip gezmeyi nasip etsin.

Etiketler
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

Sagol Yusuf kardeş başladık yavaş yavaş

Ramazan bey
Hayırlı ugurlu olsun , başlamıssınız
gonlunuze gore olur ınsallah kolay gelsın.

Sagolun Mehmet bey başladık ama yavaş gidiyor işler

Ramazan usta yaz'a çok var sıkmayın canınızı bırakın yavaş ilerlesin sağlıklı ilerlesin benden size kardeşiniz olarak küçük bir tavsiye acele etmeyin uzunca bir süre düşünün arabanın içinde hesap yapın kağıt kalem ölçün biçin bazen önceden yaptığınız bir iş sonraki aşamalarda engel olabiliyor sıralamayı ona göre yapın,biz bu karavan heyecanına dalınca hemen sonuca gitmek istiyoruz bir an önce son halini görmek istiyoruz ama sonradan keşkeler başlıyor onun için bence çokca ölçüp sonra parçayı biçmek gerekiyor size kolaylıklar diliyorum.

Yusuf doğru söylüyor ramazan, acele etme, çok düşün, ince ele..Sadece karavanı yapmakdan deyil, yapımın planlanmasından da zevk al, en küçük detaylar için bile kara kara düşün..Malzeme araştırması çok önemli, her gün daha işlevli bir malzeme keşfediyorsun...Bu gün düşünüpte mükemmel gelen düşüncenin yarın çeşitli problemleri olduğunu anlıyabiliyorsun, sürekli yaz çiz, karavada yapmayı düşündün şeyleri bölüm bölüm (mutfak, banyo, yatak, koltuk, su sistemi, elektrik sistemi) başlıklar altında yaz çiz, eski çizdiklerini atma, tarih ve numaravar sakla, eski düşündüklerine arasıra geri dönüp tekrar bak, bazen bir fikri geliştirirken bir bakıyorsunki , kendini öyle bir kaptırmışsınki, yanlış yola girmişsin...
Ama benim gibide olma aracı alalı 100 gün oldu, hala bilgisayarda, internette, malzemecilerde, plan, malzeme üzerine çalışyorum, araca çivi bile çakmadım, artık aracın detay bakımlarını yapmakdan sıkıldım, zaten araca bakım yapacak bir şeyde kalmadı, pırıl pırıl oldu..

Ramazan Bey, Aracınız hayırlı olsun. Kolay gelsin.

Hayırlı olsun,çıktığınız yolda Allah yardımcınız olsun..
İlgi ile takip edeceğimiz bir araç daha oldu,kolay gelsin...

sevgili yusuf kardeşim ve atilla abicim candan ve dostca öneri va tavsiyelerinize inanın çok ihtiyacım var ve sonsuz teşekürler ikinizede
Atilla abicim siz mükemmeliyetci olduğunuz için böyle uzun uzun bekliyor ve teknik olarak hala araştırıyorsunuz ama ben eminim bu fırtınadan önceki sessizlik siz bir başlayıp pir başlayacaksınız bundan şüpemiz yok aslında sizin başlamanızı en çok isteyenlerden biri benim ki sizi taklit ederek bizde iyi bir şeyler yaomış olalım.
yusuf kardeşim zaten hani derler ya damdan düşen misali kimsenin yanlış yapmasını istemediği için haklı olarak iyi ve çok düşün diyor. sağ ölsun var olsun.
haaa. ben zaten sizlerin öneri ve fikirleriniz olmadan bir işe kalkışmıyorum hatta bir kaç gün önce siteyi açamadım bilmiyorum sadece benmi giremedin foruma bilmiyorum ama inanın çok endişelendim Eyvahh dedim ben hapı yuttum... neyseki düzeldi sizlere ulaşabilmek çok güzel bir duygu inanın bana. iyiki varsınız.
kenan akca' Alıntı:
Ramazan Bey, Aracınız hayırlı olsun. Kolay gelsin.
Kenanbey teşekürler
Barcalona' Alıntı:
Hayırlı olsun,çıktığınız yolda Allah yardımcınız olsun..
İlgi ile takip edeceğimiz bir araç daha oldu,kolay gelsin...
sağ olun çok teşekürler sayın Barcalona.

[attachment=1]

images.jpg

ramazan ber, foruma yeni katıldım, geç de olsa kolay gelsin hayırlı uğurlu olsun, umarım bir an önce karavanınızı bitirirsiniz...

magicburak' Alıntı:
ramazan ber, foruma yeni katıldım, geç de olsa kolay gelsin hayırlı uğurlu olsun, umarım bir an önce karavanınızı bitirirsiniz...
Burak bey teşekürederim.. Aramıza hoş geldiniz.

Aracınız hayırlı olsun. Çalışmalarınız kolay gelsin.

Evet neyseki kendimize vakit ayıracak zaman zemin oluştu artık. uzun bir aradan sonra Ambulanstan bozma dukatomuzu çok da gerekli değil dediler ama komple elden geçirip kaporta boya işlemi yapıp bitirdik ( kaportayı da , boyayıda ben yapmadım ustaya yaptırdım)

grjet' Alıntı:
Evet neyseki kendimize vakit ayıracak zaman zemin oluştu artık. uzun bir aradan sonra Ambulanstan bozma dukatomuzu çok da gerekli değil dediler ama komple elden geçirip kaporta boya işlemi yapıp bitirdik ( kaportayı da , boyayıda ben yapmadım ustaya yaptırdım)

en iyisini yaptın, sonradan zor olacaktı, hiç değilse bir süre kaportadan yana problemin olmayacak, içerisine tam başlamadan mekanik olarak da yapılması gerekenleri yaptırın bence :smiley:, selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR