Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grjet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,363
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

berkcantp' Alıntı:
Ramazan Bey, aracınız hayırlı olsun; kolaylıklar dilerim.

İlhan GÜNEŞ
İlhan bey teşekürler. usta abilerin yanında bizimkinin adı bile olmaz ama hem formda bir çeşit olsun hemde bizim kötüyü gören arkadaşlar daha iyisini yapsın diye bizimkisi ;) :D
yaybek' Alıntı:
İstedikten sonra olmayacak birşey değil gayet sağlam ve estetik olur,sanayideki vatandaşlar alışmışlar abi parçacıdan git yenisini al gel takalım ;) aslında onlarda biliyor çalışırsan olur ama adam ona zaman ayıramıyor sök tak ona daha çok para kazandırıyor ;)
haklısın yusuf kardeşim gerçi aramızda sanayici abiler ve kardeşlerde vardır ama tesbitin doğru yine sizler bir nebze şanslısınız büyükşehir seçme şansınız çok ben Ankarada yaşadığım dönemlerde inanın bu kadar çaresiz kalmıyordum Antalyanın adı büyük işcilik ustalık sıfır a sıfır adama şunu nerden bulabilirim kim yapar diyorum ben sana temin ediyim sen arama diyor Tamamen ''Duygusal'' :D :D :D Artık karavan için lazım demeye çekiniyorum. bir arkadaşa lazımmış diyorum.

Atilla abi çok haklısın söylediklerinde Fakat durum sizinde belirttiğin gibi bu...
Neyapalım bende eski düzen taktırdım 2 yan cam iki havalandırma Atık su tankına saçtan istediğin gibi yaparım dediler 400 Tl istediler Ama eminim istediğim gibi olmayacaktı bende kendim yapmaya koyuldum bakalım nasıl olacak

DSC01167.jpg

Etiketler
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

[attachment=1][attachment=1][attachment=1]

Ramazan aracınız hayırlı olsun. Yavaş yavaş yol almaya başladınız. Başlamak işin yarısıdır, en kısa sürede bitirmeniz dileğiyle.
Antalya da KROMODİ diye daha çok 4x4 leri modifiye yapan bir firma var, bende forumdan biliyorum yanılmıyorsam sahibi Ahmet usta başın sıkıştığında sana yardımci olabileceğini sanıyorum. Forumda kendisine iş yaptıran arkadaşların memnuniyet mesajlarını okumuştum.
İyi çalışmalar , kolay gelsin.

Ramazan usta kolay gelsin başlamışsınız hadi hayırlısı bakalım alt depoları takarken sürgülü kapı trafında kalan biraz boydan kısa tulmalısın çünkü egsozun askı demiri oraya kadar uzuyor,ben kendi arabamda ve Ömer abinin arabasında o uzanan demiri kısaltıp tekrar kaynattım o mesafeyi kurtardım aklınızda olsun.

Tavandaki fazla açık olan yerleri sac ile kapatmızsınız bu bölüm zaten altta kalacağından içten özellikle bolca boya takviyesi yapın ileride paslanma olmasın,aracı yapacağınız yer sanırım sizin evin yanı çok güzel bir mekan rahat rahat çalışma olanağı sunar.

ramazan, işin içine artık daldın, kolaygelsin...

atiladi' Alıntı:
ramazan, işin içine artık daldın, kolaygelsin...
Atilla abi bana biraz elin yavaş derler tanıyanlar bakalım yavaş yavaş nasıl olacaksa işte...
yaybek' Alıntı:
Ramazan usta kolay gelsin başlamışsınız hadi hayırlısı bakalım alt depoları takarken sürgülü kapı trafında kalan biraz boydan kısa tulmalısın çünkü egsozun askı demiri oraya kadar uzuyor,ben kendi arabamda ve Ömer abinin arabasında o uzanan demiri kısaltıp tekrar kaynattım o mesafeyi kurtardım aklınızda olsun.

Tavandaki fazla açık olan yerleri sac ile kapatmızsınız bu bölüm zaten altta kalacağından içten özellikle bolca boya takviyesi yapın ileride paslanma olmasın,aracı yapacağınız yer sanırım sizin evin yanı çok güzel bir mekan rahat rahat çalışma olanağı sunar.
Yusuf kardeşim tevazu göstermişiniz Haşa usta kim biz kim.. böyle derseniz şımarrız biz :D :D yapmayın lütfen... dediğin doğru kapı tarafı egzoz bayağı engel oluyor. altta hiç değişiklik yapmadan eksoz dirseğini kurtardım fakat 3cm kadar yakınında olacak bilmiyorum o bölgede sıcaklık ne kadara kadar çıkar eksozun yaklaştığı bölgeye saç falan mı eklesem bilemiyorum ne dersiniz acaba...
ilker 72' Alıntı:
Ramazan aracınız hayırlı olsun. Yavaş yavaş yol almaya başladınız. Başlamak işin yarısıdır, en kısa sürede bitirmeniz dileğiyle.
Antalya da KROMODİ diye daha çok 4x4 leri modifiye yapan bir firma var, bende forumdan biliyorum yanılmıyorsam sahibi Ahmet usta başın sıkıştığında sana yardımci olabileceğini sanıyorum. Forumda kendisine iş yaptıran arkadaşların memnuniyet mesajlarını okumuştum.
İyi çalışmalar , kolay gelsin.
İlker bey teşekür ederim Ahmet usta da aklımda olsun tabiki ama ben temkinden kurtaramıyorum kendimi Ağzım yanmış sütten :D :D ;)

Ramzan bey aracınız hayırlı olsun size kolay gelsin başlangıcı yapmışsınız.

Ramazan bey , ilk mesajımı direk Ramazan diye yazmışım kusura bakmayın. Hatta benden büyüksünüz.
Ahmet beyi sadece forumdan takip ettiğim, kadarı ile biliyorum ,teknik konularda size faydası olur diye önermiştim .Tabiki istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda , en iyi kararı siz verip uygulamayı yapacaksınız. Tekrar kolay gelsin.
Selamlar

sayın Kurtadam teşekürederim inşallah daha güzeli sizin olur..

İlker bey çok naziksiniz aslında hitap biçimlerine günlük hayatta çok dikkat ederim fakat sizin durumu farketmenize sevindim doğrusu bunun yaşla falan ilgisi yok tabiki netse tekrar teşekürler... elbette herkesin tavsiye ve önerilerine ihtiyacım var.

Ramazan bey, aletlerinin olması çok güzel bu işi yapacaksan aletin edevatın olacak, işe başlaman çok güzel Allah tamamına erdirsin

Ramazan bey aracınız hayırlı olsun. Umarım istediğiniz şekilde aracınızı dizayn eder, keyifle kullanırsınız.
Sizin kadar binde buradan yaptıklarınızı takip ederken heyecanlanıyorum.
Tekrar kolay gelsin.

ramazan bey.işe balamışsınız kolaylıklar diliyorum.yüreğine bileğine,cebine kuvvet.
taktığın camlar hangi araca ait,ölçüleri nedir.bildirirsen sevinirim.

buralpdi' Alıntı:
Ramazan bey, aletlerinin olması çok güzel bu işi yapacaksan aletin edevatın olacak, işe başlaman çok güzel Allah tamamına erdirsin
Yusuf ustam teşekürler sizin kadar ustalığımız yok bizimkisi amatörce inşallah sizin gibi ruhsatımızı aldığımız günde gelecekmi bilmem.. :smiley:
freediver2009' Alıntı:
Ramazan bey aracınız hayırlı olsun. Umarım istediğiniz şekilde aracınızı dizayn eder, keyifle kullanırsınız.
Sizin kadar binde buradan yaptıklarınızı takip ederken heyecanlanıyorum.
Tekrar kolay gelsin.
Teşekürederim...
rtulun' Alıntı:
ramazan bey.işe balamışsınız kolaylıklar diliyorum.yüreğine bileğine,cebine kuvvet.
taktığın camlar hangi araca ait,ölçüleri nedir.bildirirsen sevinirim.
Rıfat bey teşekürler biraz zorlanıyorum ama olacak inşallah camlar dukato camlı van camı dediler bende takın dedim su almasın yeter. ;)

Levet ustam yusuf kardeşim beni andı herhalde kusura bakmayın özür dilerim size yusuf ustam diye hitap etmişim :D :D :D

grjet' Alıntı:
inşallah sizin gibi ruhsatımızı aldığımız günde gelecekmi bilmem..

gelir gelir merak etme ''başlanmış iş bitmiş işdir'' :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR