XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,099

ZJ mi, XJ mi?

• ZJ

Kullanılan: 109 42.6%
  • XJ

Kullanılan: 120 46.9%
  • İkiside değil

Kullanılan: 27 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    256
Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

ayhanbursa' Alıntı:
neden birde bu jeeplerde arka kotuğa oturmak için çaba sarfediliyo anlamış değilim ;D

Çünkü ön koltuk farkını tartışmıyoruz bile....;
Ama XJ ön koltuk yolcularının dayanışmasına saygı duyarım; daima omuz omuza....:smiley::smiley::smiley:

Etiketler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33409.0 yok böyle bir konu bile açılmışta o açıdan alpaslan cığımmm ;D

ayhanbursa' Alıntı:
sizin sadece bir hayranlığınız var sanırım zj niz yok xj niz de yok bu aile içindeki yerlerini negüzelde belirlediniz hemen araçların teessüf ederim :( ;D
Haklısınız aslında 2 side henüz yok:smiley: Ama bu ilana bir bakın isterseniz ,benim ilanım :smiley:

http://www.sahibinden.com/asker_den_29_binde_cok_temiz_grand_cherooke_ile_takas_-91WQQaXQQ13174095WQQpXQQdisplayitem

ayhanbursa' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33409.0 yok böyle bir konu bile açılmışta o açıdan alpaslan cığımmm ;D
eeee işte ne diyor KÖŞELİ dizayn mı? Yuvarlak dizayn mı? Benim aracın kokpitteki tek yumuşak kavisli yeri direksiyon. 2 gün önce bir XJ'ye bindim onunda direksiyon öyle diye hatırlıyorum...

körler sağırlar gene konu dışına çıktı iş arkadaşın kulladığı araçtan sen nasıl analiz yapıyorsunda iyi jeep çi olur diyorsun ben jeep çi olmaz demiyorum yanlış seçim yapar pişman olur diyorum ;D çok uğraşır sonra eloktronik ıvır zıvırla çok bu teybi çalıştıramıyorum kullama kitabi yokmu bu arcın kimsede diye xj öylemi basit kolay sade karışıklık yok ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
körler sağırlar gene konu dışına çıktı iş arkadaşın kulladığı araçtan sen nasıl analiz yapıyorsunda iyi jeep çi olur diyorsun ben jeep çi olmaz demiyorum yanlış seçim yapar pişman olur diyorum ;D çok uğraşır sonra eloktronik ıvır zıvırla çok bu teybi çalıştıramıyorum kullama kitabi yokmu bu arcın kimsede diye xj öylemi basit kolay sade karışıklık yok ;D ;D

Bu analizi şurdan yapıyorum. Demek istedim ki binek otomobil olarak üst düzey diyebileceğimiz bir aracabinen bir insan eğer bunu ZJ uğruna satıyorsa ortada AŞK vardır. Gözü gibi bakar.

Eğer arkadaş daktilo kullanabiliyorsa ZJ nin elektroniğinide çözer zira bindiği araçta daha fazla. Heee derseki abi ben daktiloda kullanamam hesap makinasıda! o zaman sende diğerleri gibi XJ al derim ;D ;D ;D

İnanın benim yüzümden polemik olsun istemem:smiley: Sonuçta bu forumu okuyarak neredeyse ezberledik artık,arızalara karşı da "KİMSE SANA ANLATMADI MI?" diye sorulmasına gerek yok.Ama XJ 'yi de seviyorum ,lütfen birbirimize sahip çıkalım:smiley:

beatrix' Alıntı:
Arabada kusur bulamıyoruz bari detayları karıştıralım diyoruz... can sıkıntısı işte....:smiley:
yemin ediyorum haklısınız hep detay nasa uzaya mekik yollasa bu kadar olur ben çocuğu okula bırakıcam desem detayları kontrol edip yola çıkamam hafta biter çocuk tastikname alır .... baştan beri bunu diyorum ben bi araçta bu kadat detay ve ayrıntı olmaz olursa hoş olmaz jeep bu araç detaylar ağırlık yapar dert yapar ;D sade ve net olucak

Alpaslan, ZJ ile XJ'yi karşılaştırmak hiç etik değil ama sırf senin hatırın için.... ;) :D ;D ;D

95 Model XJ

ntXJ.png

95 Model ZJ

ntZJ.png

Biraz daha ZJ......; ;D ;D ;D ;D ;D

ntZJ-1.png

Vergisinedeeeeee, masrafınadaaaaaaaaaaa, yakıtınadaaaaaaaa....; DEĞER...!

Alpaslan bizim gibi hem iş hem eğlence diyenler sadece bu zevki bilir :smiley:
Altımızda ne aletler geçti ama sonunda ZJ dedik ne yapalım...

Ebatlar Güç Lüks yakıt bakım vergi 4x2+4x4 Quadrodrive

XJ - - - + + + + -
ZJ + + + - - - - +

İçimizdekileri Dökelim ZJ mi, XJ mi Hem Arazi Hem Cadde için.. zj herzaman 13 (36.1%)
xj tabiki 17 (47.2%)
yerli malı olsa daha iyi 1 (2.8%)
ikiside değil kartal slx bence 5 (13.9%)
Oylamayı Kilitle
Anketi düzenle
Toplam oy: 36

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR