xj inegölde yoldan çıkıyo

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Pejaro3500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 313
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,681
Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo

o eczacının ne işi var orda almış tornavidayı eline bişeyden anlıyormuş gibi sen ne anlarsın offroad aracından beygire benzemez bu sayın eczacı bunlarda 180...200 beygir var tek beygir sanma sakın bir ara şu beygiri getirde offroad yapalım yahu :D cabrio beygir tek beygir valla serin serin havadar sende biliyorsun işi ne tornavida lazım ne benzin lazım çek çayıra doyursun karnını

Etiketler

adaeada' Alıntı:
bu basamakların çok faydası var gerçekten derin kanala düştüm ikikez ve bu basamak tuttu basamak olmasa kapılar etekler çamurluklar komple parçalıyarak aracı çıkarırdık basamak sürte sürte aracı aldık ve hiçbir hasar yok sadece basamak boyası hasar gördü oda devede kulak mehmet kardeşimize çok teşekkürler çok sağlam ve kullanışlı yaptı
rica ederim eko ne demek daha güzellerinide yaparız

selam,
Hocam merakla takip ediyordum sepet olayını.
Şimdi muhteşem bi sepet yapar bunlar bende oradan kopya çekerim yada kardeşim göz hakkı diye bişey var bende aynı sepetten isterim diye söylemeyi beklerken,sükutu hayale uğradım resmen :-\ :-\
Neyse bu konuyu halledersiniz.
Stepne olayına gelince.
tecrübeyle sabit olduğu üzre tavanda güzel duruyor ama lastik patladımı eyvah :eek: :eek: 2 babayiğit taşımak lazım arabada bunlar içib
Bence bi arka tampon yapın üzerinede lastik taşıyıcıyı koyun.
Bi arkadaşım rubicon için arka tampon verdi bana ARB nin.lastik taşıyıcıda var üzerinde çift rulmanlı yapmışlar oda orj.
İsterseniz resimlerinide ekleyebilirim.
ilk işim bu lastik taşıyıcıyı taşıyabilecek bi tampon yaptırmak.
Genede en doğrusunu siz bilirsiniz.

Lastiğin mutlaka arkada olması gerekir. Eğer tavana koyarsanız ters dönme veya devrilme (allah korusun) durumunda lastik tavanı ezip içeri girebiliyor

COMODOREE' Alıntı:
selam,
Hocam merakla takip ediyordum sepet olayını.
Şimdi muhteşem bi sepet yapar bunlar bende oradan kopya çekerim yada kardeşim göz hakkı diye bişey var bende aynı sepetten isterim diye söylemeyi beklerken,sükutu hayale uğradım resmen :-\ :-\
Neyse bu konuyu halledersiniz.
Stepne olayına gelince.
tecrübeyle sabit olduğu üzre tavanda güzel duruyor ama lastik patladımı eyvah :eek: :eek: 2 babayiğit taşımak lazım arabada bunlar içib
Bence bi arka tampon yapın üzerinede lastik taşıyıcıyı koyun.
Bi arkadaşım rubicon için arka tampon verdi bana ARB nin.lastik taşıyıcıda var üzerinde çift rulmanlı yapmışlar oda orj.
İsterseniz resimlerinide ekleyebilirim.
ilk işim bu lastik taşıyıcıyı taşıyabilecek bi tampon yaptırmak.
Genede en doğrusunu siz bilirsiniz.

ilginize ve önerilirinize teşekkür ederim hüseyin bey.
biz sepet işini çok fazla ciddiye almadık fakat gördük ki ölesine yapılan bir sepet arabanın görüntüsüne zarar verdi
sepeti tekrar yapma kararı aldık tüm dostlardan öneri ve resim bekliyoruz
kafamızda bir kaç şekil var ama sizden gelecek önerileride önemsiyoruz.
stepneyle ilgili benim düşüncem arkada olması yönünde fakat arkaya çok fazla yük verip sıkıntı vermesinden korkuyorum
takan arkadaşlardan bir sıkıntı olup olmadıgını merak ediyorum.
hüseyin bey resimlerinizi bekliyorum.

eko bu ne biçim iş yaa eline tornavidayı alan poz wermiş biz kompile arabayı topladık iki resimle kandırdılar bizi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR