xj inegölde yoldan çıkıyo

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Pejaro3500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 313
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,847
Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo

arkadaşlar sizden sepetle ilgili resimler istedim ses yok kimseden. gezenbilir 5 kişinin tekelinde galiba adamlar bi araba topluyo ortalık yıkılıyo .

40 sayfa yorum oluyo ne iştir anlamadım sayfamı incelerken ustatların sayfamı inceledigini görüyorum ama yorum yok.
lafa gelince paylaşmak bir dünya rüzgar herkes yalan olmuş yazıklar olsun :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Etiketler

kızma hemen bülent görmemiştirler belki mutlaka yardımcı olanlar çıkar
ben ustat değilim ama birkaç örneğim olacak bulup atayım burdan belki fikir verir sana.. ;)

bu ilk ikisi umarım işe yarar.... :smiley:

123.jpg

2.jpg

Pejaro3500' Alıntı:
arkadaşlar sizden sepetle ilgili resimler istedim ses yok kimseden. gezenbilir 5 kişinin tekelinde galiba adamlar bi araba topluyo ortalık yıkılıyo .

40 sayfa yorum oluyo ne iştir anlamadım sayfamı incelerken ustatların sayfamı inceledigini görüyorum ama yorum yok.
lafa gelince paylaşmak bir dünya rüzgar herkes yalan olmuş yazıklar olsun :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
katılıyorum...

resimleri buldukca atıyorum ama işe yararmı bilmiyorum umarım yarar veya en azından fikir verir...

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

sayokan' Alıntı:
ben ustat değilim ama birkaç örneğim olacak bulup atayım burdan belki fikir verir sana.. ;)

benim kızdıgım araç yapılırken bazı sıkıntılarla karşılaştık bunları ustatların hepsi biliyo fakat kimse uyarmıyo
sepet işin patlamasıydı daha başka bir çok konu var aslında .
araç aldım adamlar aracın sökmedik yerini bırakmamışlar km degiştirmişler adamı deşfre ettik kimsede ses yok
araç aldık hayırlaştık istanbula gittik telofonumuza bakmadı adam onuda deşifre ettik yine ses yok neden

aynı kaba işiyolarda ondan

resimler için teşekkur ederim

Pejaro3500' Alıntı:

benim kızdıgım araç yapılırken bazı sıkıntılarla karşılaştık bunları ustatların hepsi biliyo fakat kimse uyarmıyo
araç aldım adamlar aracın sökmedik yerini bırakmamışlar km degiştirmişler adamı deşfre ettik kimsede ses yok
araç aldık hayırlaştık istanbula gittik telofonumuza bakmadı adam onuda deşifre ettik yine ses yok neden

Üstadım kolay gelsin gayet güzel ilerliyor sıkıntı yapmaya hiç gerek yok. Yalnız yazılarınız quote içinde olduğu için bazen kaçırılabiliyor. Ben konuyu takip ediyordum mesela fakat sepet fikri istediğiniz mesajı kaçırdım. Şimdi ard arda biri quote içinde biri değil mesaj atacağım ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ha bu demek değil ki haksızsınız. Fakat bu konuya dikkatinizi çekmek istedim ben konuyu takip eden biri olarak bu mesajınızı kaçırmışım quoto içinde kaldığı için.

sayokan' Alıntı:

Üstadım kolay gelsin gayet güzel ilerliyor sıkıntı yapmaya hiç gerek yok. Yalnız yazılarınız quote içinde olduğu için bazen kaçırılabiliyor. Ben konuyu takip ediyordum mesela fakat sepet fikri istediğiniz mesajı kaçırdım. Şimdi ard arda biri quote içinde biri değil mesaj atacağım ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ha bu demek değil ki haksızsınız. Fakat bu konuya dikkatinizi çekmek istedim ben konuyu takip eden biri olarak bu mesajınızı kaçırmışım quoto içinde kaldığı için.

-----------------------------

Quote dışı mesaj daha net görünebiliyor. demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
Tekrar kolay gelsin.

neyin tantanasını yapıyorsun kim kime ne tutarsa tutsun olum birbirlerine alışmış bunlar çanak tutmaya böyle adamlardan fikirmi alıcaksın birde koydukları noktayı kaale almıcaksın salla gitsin bir yalnış yaparsın ikinciye doğruyu bulursun çok araç çıkardık yaptık fikirler yürüttük çok önemli olupta takıldığımız konular olmadı takıldığımız yerlerdede fikir veren ustalarımız oldu onlarada çok teşekkürler diyeceğim oki çanak tutanlardan birşey bekleme bu tarz kişilikler başkalarının yaptığına maşallah demez hep akıllarında bir soru işareti vardır samimi insan kendini yazısıylada belli eder araç kendi aracı gibi yazar adam çekinmeden onun için fazla takılma sallll gitsin bülentçim ;)

adaeada' Alıntı:
neyin tantanasını yapıyorsun kim kime ne tutarsa tutsun olum birbirlerine alışmış bunlar çanak tutmaya böyle adamlardan fikirmi alıcaksın birde koydukları noktayı kaale almıcaksın salla gitsin bir yalnış yaparsın ikinciye doğruyu bulursun çok araç çıkardık yaptık fikirler yürüttük çok önemli olupta takıldığımız konular olmadı takıldığımız yerlerdede fikir veren ustalarımız oldu onlarada çok teşekkürler diyeceğim oki çanak tutanlardan birşey bekleme bu tarz kişilikler başkalarının yaptığına maşallah demez hep akıllarında bir soru işareti vardır samimi insan kendini yazısıylada belli eder araç kendi aracı gibi yazar adam çekinmeden onun için fazla takılma sallll gitsin bülentçim ;)
aynen dogru söylüyon

konuları kurcalarken tesadüfen gördüm..

@ Hemşeriler.!!

neyi dert etmektesiniz.?

''gönül kimi severse afet-i devran o dur'', derler..

yaptığınız çalışmalar için '' Allah razı olsun '' diyecekler der zaten..

kalın sağlıcakla...

ilgiyle izlemekteyim,güzel bir araç olduğu kesin,yeni yapılacakları da heycanla bekliyorum.selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR

Geri