Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enbay1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 366
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,382
bu arada lastik basınç sistemi servis uyarısı veriyor. 2016 servis kayıtlarında bununla ilgili bakım yapıldı yazıyor. şuan yetkili servislerden bir hayli uzaktayım. bu sistemi deaktif etmenin bir yolu var mıdır? ya da başka bir çözüm yolu? sürekli yapmıyor ara ara yazı gelip gidiyor ama sinir bozucu.

Etiketler
Havalar soğuduğunda lastiklerden birtanesi düşük basınç ikazı vermişti. Basıncı normal değere getirip yaklaşık yirmi dakıka aralıksız araba kullanınca arıza kalktı. Umarım faydalı olur

Bendede aynı sorun vardı 2006 wk da. Ekranda lastik basınç gostergesi ikaz verip gözume takılıyordu sürekli. Daha sonra yetkili servise goturdugumde bunların sensörleri yanlış hatırlamıyorsam sibop kısmında oluyormuş onundegiştirmek gerekşyormuş. Ama yanlış olmasın tanesi 400 tl falan demişlerdi 4 sene once falan.bende gerek duymammıştım engel olmadıgı için

aliepxress te var sensör. alıp programlatabilirsiniz. ancak... bu kış bir set jant aldım. sensörsüz. 4 jant da da sensör olmayınca sistem hiçbir arıza vermiyor. bazı modellerde stepneyi de ölçüyor, bu durumda onunda sensörsüz olması gerekir herhalde.

bu arada lastik basınç sistemi servis uyarısı veriyor. 2016 servis kayıtlarında bununla ilgili bakım yapıldı yazıyor. şuan yetkili servislerden bir hayli uzaktayım. bu sistemi deaktif etmenin bir yolu var mıdır? ya da başka bir çözüm yolu? sürekli yapmıyor ara ara yazı gelip gidiyor ama sinir bozucu.

aracınız hayırlı olsun, siyah 2006 model olan sanırım?

lastik basınç göstergesi arıza olarak ne veriyor? sistem mi bozuk / çalışmıyor diyor yoksa "spare low" mu diyor?

lastiklerden birinin basıncı düşük ise o lastiği gösteriyor hava basınca düzeliyor.

Basınç sensörlü sibop , içinde kendi bataryası var , yaklaşık batarya ömrü 10 yıl kadar. Değiştirecekseniz set halinde alın daha ucuz olur. İptal etmek isterseniz normal sibop taktırırsınız .

led olayını özel serviste sordum, araya bir adaptör gibi bir şey takmak gerekiyormuş.
ben de önümüzdeki hafta bununla ilgileneceğim, sonucu yazarım.

Aslında geçen sene wkjeeps sayfasından bakarak aliekspresten uzunlar için 9005 kısalar için 9006 tip led ampül aldım ama benim aracın ampülleri uzunlar 9006 kısalar h11 çıktı neden öyle olduklarını hala bilmiyorum. Uzunları taktım farlar kapalı olmasına rağmen ledler düşük güçte sürekli çalışıyordu elektrikçim şase bağlantısı yaparak bir şekilde çözdü. uzunlarda 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok ama kısalarda acaba ışığı çok dağıtır mı karşıdaki sürücülerin gözüne alırmı diye hala düşünmekteyim o yüzden sizin denemelerinizi takipteyim :D

kısa farlardan led ampul ile verim alan aynı zamanda karşıdan selektör yemeyen varsa bende denemek isterim. şu anda xenon kullanıyorum.

aracınız hayırlı olsun, siyah 2006 model olan sanırım?

lastik basınç göstergesi arıza olarak ne veriyor? sistem mi bozuk / çalışmıyor diyor yoksa "spare low" mu diyor?

lastiklerden birinin basıncı düşük ise o lastiği gösteriyor hava basınca düzeliyor.

herhangi bir lastik basınç uyarısı vermiyor. basınç sistemi için servis uyarısı veriyor. Onu da sürekli vermiyor ara ara özellikle kasis geçişi gibi araç zıplayıp inince veriyor. Lastiklerim bayağı eski değiştirmem lazım uygun bir lastik bulunca sökülme esnasında kontrol edeceğim

içeriden sadece kapıdaki kilit düğmesini ittirip kitlersiniz. o zaman alarm devreye girmez.

Tamamdir yanıt icin tesekkur hic aklima gelmemişti çok ise yariycak, servisi aradım onlar bile bilemediler, tekrar tesekkur.

Evet hafta sonu kampımızı yaptık arac icinde uyuduk, maşallah koltukları yatırınca 2 kişilik yatak:smiley: arac kapılarını dediğiniz gibi içerden tek tek elle kapı primlerini indirerek kitledim,fakat bagaj kapağı kitlenmedi,sabah kalktığımda dışardan açılmalara müsaitti,Onunda bi çaresi varmi acaba.

Araci komple anahtardan kitleyeceksiniz sonra tek basisla sadece sofor kapisini acacaksiniz. Tekrar iceriden el ile kitlersiniz. İlk basista sofor kapisini acmak icin ayar var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR