Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FMSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 205
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,976

Etiketler
vardır bir hikayesi mutlaka.ya vergi borcu vardır hacizli falandır.sitede bir p38 var 55 binlira borçtan hacizli satışı verilemez kaydı var sahibi o şekilde vermeye çalışıyor.25 bine 4.0 2000 model hemde cillop valla

evet aynen öyle.aradım sahibini sonra icra dosyalarına baktım beyoğlu vergi dairesi,sgk borcu gibi süren davaları var 6 adet.ama araç tarfikten çekilmemiş hayret

evet aynen öyle.aradım sahibini sonra icra dosyalarına baktım beyoğlu vergi dairesi,sgk borcu gibi süren davaları var 6 adet.ama araç tarfikten çekilmemiş hayret
aracın bağlama kararı yoksa sıkıntısı olmuyor arkadaşım var bu şekilde vergi borcu ssk borcu icra v.s ama bağlama kararı yok yıllardır biniyor sigortasını nuayenesini yaptırıp kullanıyor sadece satamıyor yanı devrini veremiyor o kadar ama sıkıntımı sıkıntı tabi

muayenesini yaptıramıyormuşsunuz.tüm borcun bir miktarını yatırmanız gerekiyormuş dedi şu anki sahibi.
birde mahkeme sürüyor sonuçlandığında haciz kararı çıkarsa aracı gördüğü yerde yeddiemin otoparkına çekiyorlar ve hiçbir hak iddia edemiyorsunuz çünkü sahipliğiniz yok

Acil yardima dolayisi ile bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var aracima takas olarak 90 binde 2000 model 3.2 frontera onerdiler.nasil bir aractir bilen taniyan arkadaslardan destek bekliyorum

vardır bir hikayesi mutlaka.ya vergi borcu vardır hacizli falandır.sitede bir p38 var 55 binlira borçtan hacizli satışı verilemez kaydı var sahibi o şekilde vermeye çalışıyor.25 bine 4.0 2000 model hemde cillop valla
Satışı verilmeyen araba asla alınmaz , kardeşim icra iflas davalarına bakıyor, valla yakalattı mı arabayı çektirip aracı çürütüyorlar yedieminde sonra da satıyorlar. O araba 10.000 derse anca alınır yoksa 25.000 olcak rakam değil adamlar 25.-27 bantlarında borçsuz harçsız araba satıyorlar. O arabayı almak için çöpe atılacak 25.000 olması lazım. O işin bir de şöyle bir boyutu vardır borçlu şahıs akrabası arkadaşıdır, araçı siz alırsınız alacaklı avukatına giderler araç şurda git al borçta anlaşalım derler , 25.000 TL sizden alırlar , döner borcun bir kısmını da arabadan kapatırlar olur biter , devri yapılamayacak araçlar asla ve asla alınmamalı. Her türlü 3 kağıt döner orada.

Acil yardima dolayisi ile bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var aracima takas olarak 90 binde 2000 model 3.2 frontera onerdiler.nasil bir aractir bilen taniyan arkadaslardan destek bekliyorum
Bu arada ben bugün 5.2 zj ye baktım maalesef araba Sanayii ustaya giderken bize ecel terleri döktürdü, sanayide dd ustanın dükkanının kapısında 15 dakka uğraştık tekrar çalıştırıcaz diye. :smiley: aracı satan arkadaş bize anahtarı verdi gidin baktırın getirirsiniz aracı dedi prensip gereği ben müşteriyle aracı baktırmaya gitmiyorum dedi. Usta arabaya hatra binaen baktı ama son lafı şu oldu : " abi araba beni alma diye bağırıyor resmen " satıcı esnaf iyi niyetliydi ama araç kötü niyetli çıktı. :smiley:

Muayene belgelerini gonderdi sahibi bende inanamadim Ama oyle yaziyor 2014 yilinda 67 binde muayeneye girmis okonuda ikna oldumda aracin kimligi onemli sehiricinde kullanima uygunmu kullanim maliyeti uzermi beni diye merak ediyorum

98 binde nana iyi gibi geldi ici disi temiz duruyor yarin servisine gidip sorucam bakalim me diyecekler model hakkinda
Muayene belgelerini gonderdi sahibi bende inanamadim Ama oyle yaziyor 2014 yilinda 67 binde muayeneye girmis okonuda ikna oldumda aracin kimligi onemli sehiricinde kullanima uygunmu kullanim maliyeti uzermi beni diye merak ediyorum
Frontera parça sıkıntısı olacağını sanmam motor vs sonuçta bildiğim kadarıyla vectra motoru mekanik aksamda mutlaka başka bir araçla ortaktır sadece kaporta sıkıntı olabilir onuda Ankara yıldız Sanayii de her Türlü çözersiniz bence . Frontera benim de opsiyonlar arasında var açıkçası . Bu arada sahibinden de şu anda düşük fiyatlı 1-2 tane 4,7 var , ya millet çok uçuyor arabasının hakkı olmayan paraları istiyor ya da o arabalar çok kötü 30.000 31.000 falan istiyorlar. Bir taneside 3.000 masrafı var demiş 32.000 fiyat yazmış .

ben galiba antalyadaki p38 i almaya gideceğim.aracımı bir teslim edeyim.parayı bankaya koyup ilk uçakla antalya.orada hangi servise baktırabilirim malum alırsam binim okadar yol gelicem içim rahat olmalı.
destek rica ediyorum arkadaşlar.birde en önemli bakmam gerekenler nedir diyeceğim ama anlamadığım için servisi yönlendirmek amaçlı soruyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR