atilla1968
hedefim jeep
Bir aslanda ben buldummu tamamdir. Simdilik fiyatlar biraz sismis yazi bekliycem artik
focus ve son sattığım passat arasında kısa bir süre için xforce almıştım . İlk 4x4 deneyimim x force la 2010 yılında oldu 2008 focus umu arkadaşımın x force uyla takas yaptık X force 1 hafta binebildim . İnsanı 4 X 4 araçtan soğutur. 1 hafta kullandıktan sonra arkadaşa götürdüm arabasını verdim focusumu geri almıştım. Giderken de dururken de kayıktaymış gibi hissettiriyordu . Kırmızı ışıkta frene bas dursun yeşil ışık yanana kadar salınımı devam etsin ) bildiğiniz kayık. Ankara'ya geldim bir haftalığına bir araç var ona bakmayı düşünüyorum Ankara'da bu Range p38 konusunda usta kimdir aracı göstermeye direkt olarak ona gideyim. TeşekkürlerBir aslanda ben buldummu tamamdir. Simdilik fiyatlar biraz sismis yazi bekliycem artik
O araç benimde favoriler arasında ama epeydir fiyat aynı ve biraz düşmesi lazım o fiyat bence yüksek gibi.merhaba
p38 ci arkadaşlarıma bir sorum var.sizler piyasayı benden önce bilip takip etme avantajına sahipsiniz.beykozda bir tane ilan var 4.0 çok güzel görünüyor ve sahibinin yazdıklarına görede bakımlı aracı tanıyan varmı linki aşağıda veriyorum şimdiden teşekkürler.
1998 Land Rover Range Rover 4.0 SE 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 244846106
Jeep GCherokee ve Cherokee deki bütün araçları neredeyse ezberledim sahibinden satışta olanları ben hem gündelik bineyim hem de hafif offroad yapayım derdinde olduğum için 4.7 çok iyi olurdu ama mali sebeplerden 5.2 ye kaydım. Sizin gösterdiğiniz aracıda sitede görmüştüm. Temiz duruyor ama tamirciden olunca ben biraz ürkerim o arabadan. Hem çok iyi netice verebilir hem de çok kötü. Sonra tamirci demiş ama Jeep tamircisi mi vs vs. Ankara'da bir tane var . 31.000 diyor o da fena durmuyor.Merhabalar öncelikle.
1 sene rubicon tecrübem olduktan sonra mali sorunlardan satmak zorunda kaldım ve vazgeçemediğim jeep tutkusundan devam etmek için bende uzun zamandır wj 4.7 2000 - 2001 model araçların takibindeyim. Tr şartlarında tüpten dolayı ve binek olarak da düşünüldüğünde 2.7 çok makul bir araç ama konu fiyata geldiğinde genel GC bütçesinin üstünde olduğundan tamamem duygusal nedenlerden bende olmak üZere diğer arkadaşlar gibi tercih edemiyoruz. 4,7 bütçenin uygunluğu ile jeep sevdası olanların kalbini rahat çalabiliyor. Almayı düşündüğüm için bende forumda konuları takipteyim . Ne zaman alırım bilmem ama mali durum ve evlilik arifesi de düzene girerse 2. jeep ime sahip olmak istiyorum. Herkesin şimdiden istedikleri araca kavuşması dileği ile.
2000 Jeep Grand Cherokee 4.7 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 268723959
araç temiz gibi yorumu olan olabilir mi ?
Olacak iş değil valla , biz bulamayız millet çürütürantalyada benim mahalleye yakın bi tane siyah 2001 4.7 var bildiğim 1.5 sene ye yakındır araba yerinden oynamadı sahibini şahsen tanıyorum araç çok temiz telefoncu dükkanı vardı kapattı nereye gitti bilmiyorum araç neden yatıyor sahibi anahtarını kaybetmiş bulamamış başka aracı da olduğundan pek ihtiyacı yok o araca binmeye öyle yatıyor gördükce apartmanın bahcesinde içim cııııııııııııızzzzzzzzzzzz ediyor ........