iroqua' Alıntı:Bu araca bayılıyorum keşke günümüzdede bu kadar estetik , basit ve sağlam araçlar üretseler ,üretebilseler.
Bunun cevabını bilen varmı acaba?
Merhaba
Ben
Bu işlerle hala uğraşıyorum elimde şu an 4 adet var 1951 -1959-1965-1967 modeller 1965 model 4 silindir 2200cc 54 hp satıyorum 1951 willys M 38 orjinalinin aynısını yavaş yavaş modifiyeci yapıyorum.Bütün parçaları orjina Amerikan jeep parçalarıdır civataları dahil olmak üzere Amerikan malı olarak her türlü jeep hazırlıyorum.
15 yıldır jeepim var ve hala jeep kullanıyorum, yıllardır sürat teknesi sahibiyim teknelerimi ve diğer araçlarımı taşımada bana çok yardımcı oluyor gerçekten sağlam kullanışlıdır
Yılmaz Usta
www.yilmazmotorsports.tr.gg
yilmazmotorsports@hotmail.com
05383296828
Bir kış günü,yüksek irtifalı bir köy yolunda yoğun kar yağışı sonucu yolda kalıp sonra adeta kar altına gömülmüş bir Renault araç içerisinde donmak üzere iken 5 kişiye rastlamış ve araçlarını da bir süre çektikten sonra artık ardında o aracı çekerek şehre ulaşmanın imkansız hale gelmesi ardından aracı terkedip içindekileri benim 1962 Willys-Kaiser CJ5(Tuzla) jeepe alıp devam etmiştim.Bir süre sonra ani bir "şakırtı" ile bir gariplik oldu.Fakat hepimiz yaklaşık 50km yolculuğun ardından sağ salim şehre ulaştık.Ertesi gün sanayide durum anlaşıldı.3. ve 4. silindirler sekman kaynatmıştı.O yara ile ve o yükle onca yolu katedebilen başka bir araç bilen varmı?yavuz-çelikel' Alıntı:askerdeyken kullandım. yatak boşluğu vardı .bir hafta boyunca lokomotif gibi çalıştı gece devriyesinde. Sonrası 3. ordu hurdalığı.![]()
başka hiç bir araç dayanamaz o sesle çalışmaya. hatta rölantide yatak saran markalar biliyorum.