Willys MB

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iroqua Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,392
Ynt: Willys MB

imkanlar el verse ve aynısını üretebılecegım fabrıka olsa çaliştırırdım gene üretırdım.( hastalıktan )

Etiketler

MB 1941-1945 yılları arasında 2 nci dünya savaşında amerikan askeri aracı olarak imal edilmiştir.savaştan sonra asker çekilirken araçları olduğu yere bırakıp amerikaya dönmüştür.bu nedenle bu model en fazla avrupada mevcuttur.terkedilen araçlar köylüler tarafından toplanmış ve restore edilmiştir.ülkemizde de 100 civarında olduğu tahmin edilmektedir.şanzıman ve defransiyelleri diğer modellerden farklı olup motor,
ön takım ve alt takım diğer willys modelleriyle aynıdır.jeep willys 4 silindirli modelleri içindeki en kıymetli versiyondur.ülkemizde alçak kaput olarak bilinen cj2 modeliyle sadece benzerliği vardır ve kesinlikle her ikisi aynı araç değildir..

Toplamak için Turkiye'de MB 1941-1945 bulabilir miyiz? Satilik askeri sekilde yavas yavas restore edebilicegim MB arıyorum. M 38 de olabilir fakat MB ilk tercihim. Bu araclarin Askeri ihaleleri nereden takip ediliyor bilen varmı? Toplanabilecek yürür ruhsatlı arac ne kadara almalıyız?

askeriyede mb modelının olacagından pek emın degılım , mke de olabılecek cesıtlerı olabılır ihale usulu ıle bazı satılıyor bu ıslerden anlayan bır tanıdıgınız varsa yardımcı olur
bır tane de ben arıyorum mb modelınden ruhsatı olması onemlı degıl yeterkı benım olsun

RESTORATION PROCEDURES

Complete Restoration

1) Disassembly

2) Sandblast

3) Prime coat

4) Engine O/H, Gear Boxes O/H, Differentials O/H, Steering wheel system O/H

5) New electric wiring

6) Partial Coating

7) New Accessories

8) Assembly

9) Final Coating

10) New Tires

11) New upholstery, New canvas

Complete Restoration for each vehicle includes all Original, New Unused Parts (N.O.S.)

Partial Restoration

1) Disassembly

2) Chemical steeping

3) Prime coat

4) Engine REP, Gear Boxes REP, Differentials REP, Steering wheel system REP

5) New electric wiring

6) Partial Coating

7) REP Accessories

8) Assembly

9) Final Coating

10) Good, Used Tires

11) New upholstery, Good Used canvas

Partial Restoration for each vehicle includes all original repaired and tested parts

Abbreviations

O/H = Overhaul,

REP = Repaired as required and tested)

N.O.S. = New, unused from Old Sock

T.A.T. = Turn Around Time

Prices for M38 & MB

Complete restoration M38 14.000 €

Complete restoration MB 17.000 €

Partial Restoration M38 11.000 €

Partial Restoration MB 14.000 €

Unrestored M38 3.500 €

Unrestored MB 6.500 €

(P.S. for quality results of our work please browse our web site / restorations

T.A.T. For each restoration is 75 working days)

Please advice

Thank you

Kind regards

Stelios G. Mylomas

IXION GROUP

75 Dimokratias Av.

Melissia 15127 Athens

GREECE

Tel No +302106095512

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR