Adam orjinal olsun diye sıfır taktığı disk frenleri iptal edip kampanaya dönmüş hocam, sanmam ki Tofaş 1.6 motor taksın))))caner_tee' Alıntı:arkadaşlar merhaba büyük bi ilgiyle inceledım. araç için epey ugrasıyosunuz keşke şasesi düzgün bi araç olsaydı çok kaynaklı.. eger motor almamıssan sen bi tofaş 1.6 motor koy buna şanzımana arazi şanzımanına uydurabılıyorlar.aaz yakıt daha verim alırsın ve inan araçtan sıkılacak kadar binme şansın olur. tavsiyemdir. araç malesef emek harcanacak kadar 4*4 lük degil gibi geldi. yinede sen bilirsin.
Estafurullah, yanlış anlaşılmadınız. Ters birşey de demek istemedim. İlk sayfadaki fotoları görünce açıkçası ben de aynı şeyleri düşünmüştüm ama eğer gördüyseniz 3.sayfada şase sıfır gibi, tertemiz olmuş bütün işler bitmiş. Klasik sevdasıyla toplanıyorsa araç tahminimce arkadaş Hurricane motorun sesi için bile tüm eziyetlerine katlanacaktır. Bunun haricinde Tofaş motoru için dediklerinize kesinlikle katılıyorum.caner_tee' Alıntı:arkdaslar tamm tofaşı yerden yere vurun ama 1.6 motorların içersinde en saglıklı motor tofaşlarda az masraf uzun ömür. tamm tofaş motoru olmazda ford 2000 motor koy. he söyliyim 4*4 araçlar için özel üretilmiş şanzımanlısı bile var ve çok uygun paralara bulunuyor. Ben yanlış anlaşıldım galiba aracın ana maddesi (şasesi) benim pek hosuma gıtmedi yani ben olsam bu arabayı klasik orjinal olsun diye bir dünya para harcamam. Ama ben olsam. he yaparım bişeyler merakımı zevkımı alırım o ayrı. kolay gelsin ben sadece fikir sundum
ön makas kulagının ordan dikişli. abartılı bir yama yapılmış. zarar olmaz kesinlikle..umut401' Alıntı:Estafurullah, yanlış anlaşılmadınız. Ters birşey de demek istemedim. İlk sayfadaki fotoları görünce açıkçası ben de aynı şeyleri düşünmüştüm ama eğer gördüyseniz 3.sayfada şase sıfır gibi, tertemiz olmuş bütün işler bitmiş. Klasik sevdasıyla toplanıyorsa araç tahminimce arkadaş Hurricane motorun sesi için bile tüm eziyetlerine katlanacaktır. Bunun haricinde Tofaş motoru için dediklerinize kesinlikle katılıyorum.
yasarumit86' Alıntı:Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler... Uzun zamandır ne araçla ilgilenebildim nede. Forumla. Sizleride merakta bıraktım ama durum en son bıraktığım gibi , iş ve çocuk gereği malumunuz aynı vaziyette durmaktadır. Tahmin edebiliyorum ki takip eden arkadaşlarda benim kadar meraklı ve hevesli .
Orjinal toplama konusunda hala istikrarlıyım ve sonunda evraklı bir orjinal motor buldum ve aldım artık kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tofaş motor konusunda kesinlikle katılmıyorum ne offroad nede jeep in ruhuna yakıştıramıyorum illaki bir motor uydurulacaksa grana v6 2300 130 bg üzerine motor yakıştıramıyorum. Bütün sistemlerim hazır sadece çok güzel bir boya ve elektrik tesisatı işim var . Boya konusunda çok kararsızım orjinal askeri olarak bir renk düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bu tarz boyatan bir tanıdığınız varise boyaismi istiyorum . herkese tekrardan merhaba
uyar hocam da hangi modeli. sanırım eskiler uyuyor. yenilerin göbek deliği küçük.Selamualeyküm güzel çalışma olmuş aranıza yeni katıldım
1 sorum olacak
100 lük doç jant ve lastiği willys jeep lere uyarmı
Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama
selamualeyküm
willys jeep cj3b almayı düşünüyorum
lpg tankı için şasenin orada bir yer ayarlansa muayeneden geçermi acaba benim böyle bir niyetim var