Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayna mahruti ayarından hala gelmedi usta il dışına çıkınca kaldım ortada normal şartlarda bugün şase tekerlerinin üzerine kalkacaktı ve kaportaya geçecektim... defransiyelleri bekliyorum.
şasenin astar ve boyası özel bi karışım yaptırıldı içerisinde sac astarı , boyası ve özel bi mmadde ile karışım yaptırıldı eğerki lazım ise öğreneyim tam ismini ve markasını...
direksiyon pompa ve kutusu mercedes den çıkma...
Ana merkez normalden şainin oradan doldurulması gerek, sanırım siz hortumla kaputun altına bir kutu yapmayı planlıyırsunuz.
Tavsiyem merkezin üzerine ikinci bir havalandırma hortumu yerleştirmeniz, zira kutudan hidrolik koyarken merkezin içerideki hava tahliye olmadığı için hidrolik merkeze inmiyor. Benim başıma dağ başında geldi, o yüzden hatırlatmak istedim.
Büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Kendi emeğinizle toplamanın anlamının çok daha büyük olduğunu düşünüyorum bende alçak kaput arayışındayım aylardır bulabilirsem bende başlayacağım kendim toplamaya. Kolay gelsin.
Büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Kendi emeğinizle toplamanın anlamının çok daha büyük olduğunu düşünüyorum bende alçak kaput arayışındayım aylardır bulabilirsem bende başlayacağım kendim toplamaya. Kolay gelsin.