Wheel Arch Extensions

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,721
Ynt: Wheel Arch Extensions

nkurtkaya' Alıntı:
38" gibi bir ölçü takmayacaksanız eğer, bence, standart gayet güzel duruyor. boşuna masraf etmeyin.
maks takacağım 265 li birşey olur 16inchte... masraf olarak da zaten alacam çamurluk ağızları ve neredeyse aynı paraya gelioyor stdlarla... hani ekstra olmayacak pek...

Etiketler

O zaman biraz büyük lastik ve spacer şart. Aksi halde bezelye gibi kalıyor lastikler o geniş dodoiklerin altında.

Göktuğ bey i 2" Wheel Arch Extensions kit taktınız mı? memnun musunuz? Bir kaç değişik marka var , hangisi daha iyi ve uygun acaba ?

standartla aynı paraya mı geliyor... def için özel üretilmiş britpart ürünü olanlar 800 -900 lira bildiğim kadarıyla... Otokar üretimi olanlar da çok daha ucuz diye biliyorum...

demir50' Alıntı:
Göktuğ bey i 2" Wheel Arch Extensions kit taktınız mı? memnun musunuz? Bir kaç değişik marka var , hangisi daha iyi ve uygun acaba ?

ben standart olanı kullandım aracımda

tindersticks' Alıntı:
standartla aynı paraya mı geliyor... def için özel üretilmiş britpart ürünü olanlar 800 -900 lira bildiğim kadarıyla... Otokar üretimi olanlar da çok daha ucuz diye biliyorum...

valla 400-450 tl civarına aldım kayalardan

Göktuğ bey kardeşim,
6. ayın yarısını geçtik bu sevdaları asker dönüşüne bırakın. Önce plakanızı takın bu lastiklerin üzerinde yapacağınızı yapın dodikleri falan şimdi unutun varsın bezelye gibi dursunlar. Öncelikle aracınıza binin askere gidene kadar zevkini çıkarın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR