vx indirme kaldırma sistemi.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scrambler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,658

scrambler

Kamp II
Mesajlar
474
Tepkime Puanı
2
Yer
yalova
Web
www.senoz.net
selam arkadaşlar. vx 100 ü iyi tanımadığım için bir kaç sorunumu sizinle paylaşmak istedim. aracın indirme kaldırma sistemi çalışıyor seslerini duyuyorum ama araç inip kalkmıyor. kaputu açıp bi gözgezdireyim dedim sol arka tarafta sistemin yağ kutusunda yağ kalmadığını farkettim. buraya ne tür yağ koyulduğu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı acaba. normal dot3 veya dot4 hidrolik yağı konurmu.
 

Etiketler
Ynt: vx indirme kaldırma sistemi.

Servisten orjinal tenekede yağını alacaksınız ve sağ-sol marşpiyellerdeki tüplerin oradanda havasını alacaksınız.

Ama ilkönce yağı koyun bakın,belki şansınıza hava almanıza gerek kalmayabilir,sistemde hiç yağ kalmamışsa mecburen hava alınacak.

Aracınızı yeni aldıysanız bir sorundan dolayı boşalmış olabilir.Sistemde yağ olmaması amortisörlerinizin düzgün veya hiç çalışmadığını gösterir,uzman birine baktırın zira bu sistem çok pahalıdır.

İstanbuldaysanız doğru adres Maslak oto sanayi TEM SERVİS dir. Suat usta 0 535 886 62 75.

Başka bir ildeyseniz kendisi telefonlada yardımcı olur.
 

Ynt: vx indirme kaldırma sistemi.

teşekkür ederim rumeysa hanım suat ustayla görüştüm oda aynı şeyleri söyledi fakat istanbul dışındayım ve bu aralar istanbula servise gitmem zor gibi görünüyor. tek çözüm kullanmadan muasit zamanı beklemek gibi görünüyor.
 

Ynt: vx indirme kaldırma sistemi.

tabi biz bu arada boş durmadık kurcalamaya devam ettik :smiley: fakat kaput içinde sol arka tarafta yağ deposunun altındaki motora elektrik gelmediğini farkettik ama kabloları ne kadarda takip ettiysek bi sonuca ulaşamadık. kafamızı karıştıran şey aracın içinde otururken ve sistem devredeyden bi motor sesi geliyor ama çalışan motor kutunun altındaki ana motor değil. çalıma mantığını çözemeyip kurcalamayı bıraktık malesef..
 

Ynt: vx indirme kaldırma sistemi.

Büyük ihtimalle yağ kalmadığından hava yaptı ve motor kendini korumaya aldı.

Aracın içindeyken duyduğunuz motor sesleri herhangi birşeyden olabilir,birkaç tane ufak motor ünitesi var çünkü :smiley:
 



Ynt: vx indirme kaldırma sistemi.

Servise götüremiyorsanız
Gelişi güzel kurcalamaktansı intertten servis manuelini indirerek kontrol etmenizde fayda var.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,002
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

SON KONULAR



Geri
Üst