erdenbay' Alıntı:Hikmet çok güzel olmuş. Karavan havasına kavuşmuş. Eski dolaplarından sıkıntılıydın zaten. Böyle hem kullanışlı hemde modern bir çizgiye kavuşmuş. Güle güle kullan... Rıfat arkadaşın da ellerine sağlık.
Selamlar... Erden.
güngör' Alıntı:Bu ne sürat Hikmet tebrik ederim, Rifat beyin eline sağlık sanada iyi günlerde kullanmanı dilerim.
Ergun' Alıntı:ellerinize sağlık. mobilya malzemesi olarak ne kullandınız? kontranın üzerinde kaplama var mı?
buralpdi' Alıntı:Rıfat ağbi artık sana Rıfat usta demek lazım, kısa sürede güzel bir iş çıkmış, ellerine sağlık çok güzel olmuş,
Hikmet ustam güle güle kullanın
orsaalabanda' Alıntı:Şu eski LT serilerini yürütmek hepimiz için bu kadar kolay olsaydı keşke.. Büyüklüğüne imrenmemek elde değil. Bu dizayn da kamper araçta en beğendiğim dizayn.
Ya da PSA araçlara bu dizayn uygulanabilseydi... Yüksek tavan ve yukarıdaki yatak ne kadar çok şeyi kurtarıyor farkında mısınız? 12 m3 ve üzeri PSA larda sürgülü kapının tavanın uç noktasına kadar uzanıyor olması tavanın ekstra yükseltilmesinin önündeki en büyük engel.
Hikmet kardeşim ve Rıfat abi, elinize sağlık. Çok güzel olmuş.
*** Hikmet bende kayıtlı olan 505 *** telefonuna ulaşamıyorum. Telefonunu iletebilir misin bir ara?
ta2mzı' Alıntı:Rifat bey Hikmet bey ben uğradığımda yeni başlıyordunuz çok hızlısınız ve çok güzel olmuş güle güle kullan hikmet kardeşim allah kazadan saklasın.
drares' Alıntı:Hikmet usta hayırlı olsun, rıfat abinin de ellerine sağlık. Güzel olmuş
Haşmet hocam teşekkür ederim.
yucel59' Alıntı:Tebrik ederim;çok güzel olmuş
Yücel bey teşekkür ederim..berkcantp' Alıntı:Hikmet kardeşim hep sen mi revizyon yapacan, bu sefer sen yaptırmışsın, bu arada karavan ustaları çoğalıyor, senin ve Rifat ustanın ellerine sağlık, şimdiki hali çok güzel gözüküyor güle güle kullan.
İlhan ağabey valla bu sefer birazcık Rıfat ağabeye yıkıldık ;D teşekkür ederim
güngör' Alıntı:Hikmet 3 sistemi göremiyorum akıbeti nedir.
Levent ağabey 3 sistem iptal onu dükkanda bir rafta yeni emeklilk hayatını sürdürüyor :'(
gezmen' Alıntı:İki usta (Rıfat&Hikmet) bir araya geldi mi söylemeye gerek var mı bilmem artık olabilecekleri!..
Güzel gezi, yolculuk ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle...
Cavid Sezen
Cavid hocam teşekkür ederim
rtulun' Alıntı:Hikmet kardeşim.İltifatların için teşekkürler .Sen güzel insansın ,en iyisine layıksın,lakin olanaklar dahilinde ne yapabildiysek onu yaptık.
karavanını mutlulukla kullanmanı diliyorum.
poker' Alıntı:Hikmet Bey , İzmirden Selamlar.
Böylece müstakbel karavanımın yapım aşamalarınıda görmüş oldum.
aslanahmet' Alıntı:Bu topiği atlamışım, yeni farkettim.
Hikmet Usta, karavanın iç dizaynı gerçekten güzel olmuş. Ben çok beğendim. Güle güle kullan.
Rıfat Usta'nın da ellerine sağlık.
raptor' Alıntı:Abdullah bey karavanınız hayırlı olsun çok güzel seçim bende bu aracı yolda görmüş mükemmel karavan olur diye kafamdan geçirmiştim bir süre bu araçtan baktım sadece bir tane buldum oda biraz döküktü vazgeçtim.görüntüsü karavan için mükemmel bence ama performans ve yakıt nasıl olur acaba merak ediyorum .bende gecenlerde kendi karavanımı sattım ve yeni bir araç aldım şu an saly karavanda alkovenli karavana dönüşüyor .bende ankarada ikamet etmekteyim ve vw servisim var yani sanayiciyim.bir yardımım olursa arayabilirsiniz.görüşmek üzere.(ayrıca ikinci kalörifere bir yer bulun bence aracı kışın kullanacaksanız size çok lazım tecrübe ile saabittir).tel 0532 764 58 08.