VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raptor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,329
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

Hikmet 3 sistemi göremiyorum akıbeti nedir.

Etiketler

İki usta (Rıfat&Hikmet) bir araya geldi mi söylemeye gerek var mı bilmem artık olabilecekleri!.. :smiley:
Güzel gezi, yolculuk ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle...

Cavid Sezen

erdenbay' Alıntı:
Hikmet çok güzel olmuş. Karavan havasına kavuşmuş. Eski dolaplarından sıkıntılıydın zaten. Böyle hem kullanışlı hemde modern bir çizgiye kavuşmuş. Güle güle kullan... Rıfat arkadaşın da ellerine sağlık.
Selamlar... Erden.

Erden ağabey teşekkürler evet böyle çok daha kullanışlı oldu..

güngör' Alıntı:
Bu ne sürat Hikmet tebrik ederim, Rifat beyin eline sağlık sanada iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Levent ağabey o sürat Rıfat ağabeyime ait teşekürler

.
Ergun' Alıntı:
ellerinize sağlık. mobilya malzemesi olarak ne kullandınız? kontranın üzerinde kaplama var mı?

Ergun bey mobilya olarak kavak kontra ve kapaklar da mdf olarak kullandık beğeniniz için teşekkür ederim

buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi artık sana Rıfat usta demek lazım, kısa sürede güzel bir iş çıkmış, ellerine sağlık çok güzel olmuş,
Hikmet ustam güle güle kullanın :smiley:

Levent ustam teşekkür ederim.

orsaalabanda' Alıntı:
Şu eski LT serilerini yürütmek hepimiz için bu kadar kolay olsaydı keşke.. Büyüklüğüne imrenmemek elde değil. Bu dizayn da kamper araçta en beğendiğim dizayn.

Ya da PSA araçlara bu dizayn uygulanabilseydi... Yüksek tavan ve yukarıdaki yatak ne kadar çok şeyi kurtarıyor farkında mısınız? 12 m3 ve üzeri PSA larda sürgülü kapının tavanın uç noktasına kadar uzanıyor olması tavanın ekstra yükseltilmesinin önündeki en büyük engel.

Hikmet kardeşim ve Rıfat abi, elinize sağlık. Çok güzel olmuş.

*** Hikmet bende kayıtlı olan 505 *** telefonuna ulaşamıyorum. Telefonunu iletebilir misin bir ara?

herk
Cem evet Lt serisinin bu düşük modellerine herkes sıcak bakmaz fakat inan 89 model olmasına rağmen 2004 2005 bir psa dan çok daha dayanılıdır vede süspansiyon olarak çok daha iyidir.bazen bende satıp bir psa planlamak aklımdan geçti fakat aracımın üstündeki donanıma yakın bir psa yapmam 40 binin üstüne çıkmam demek bana pek mantıklı gelmedi ve araca biraz daha kullanılabilr bir hale getirirsem bana çok daha hizmet edeceğini düşündüm .tabiki wv ustası olmam benim için bu araçta büyük avantaj.teşekkür ederim görüşmek dileği ile...

ta2mzı' Alıntı:
Rifat bey Hikmet bey ben uğradığımda yeni başlıyordunuz çok hızlısınız ve çok güzel olmuş güle güle kullan hikmet kardeşim allah kazadan saklasın.

Halil ağabey aslında toplam olarak dört günde bitirdik avantajımız gece çalışabildiğimz dükkanımızın olamayışıydı gündüzleri genelde benim işim olduğundan gece bire ikiye kadar çalışıp bitirdik.

teşekkür ederim..

drares' Alıntı:
Hikmet usta hayırlı olsun, rıfat abinin de ellerine sağlık. Güzel olmuş :smiley: :smiley: :smiley:

Haşmet hocam teşekkür ederim.

yucel59' Alıntı:
Tebrik ederim;çok güzel olmuş

Yücel bey teşekkür ederim..
berkcantp' Alıntı:
Hikmet kardeşim hep sen mi revizyon yapacan, bu sefer sen yaptırmışsın, bu arada karavan ustaları çoğalıyor, senin ve Rifat ustanın ellerine sağlık, şimdiki hali çok güzel gözüküyor güle güle kullan.

İlhan ağabey valla bu sefer birazcık Rıfat ağabeye yıkıldık ;D teşekkür ederim

güngör' Alıntı:
Hikmet 3 sistemi göremiyorum akıbeti nedir.

Levent ağabey 3 sistem iptal onu dükkanda bir rafta yeni emeklilk hayatını sürdürüyor :'(

gezmen' Alıntı:
İki usta (Rıfat&Hikmet) bir araya geldi mi söylemeye gerek var mı bilmem artık olabilecekleri!.. :smiley:
Güzel gezi, yolculuk ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle...

Cavid Sezen

Cavid hocam teşekkür ederim

rtulun' Alıntı:
Hikmet kardeşim.İltifatların için teşekkürler .Sen güzel insansın ,en iyisine layıksın,lakin olanaklar dahilinde ne yapabildiysek onu yaptık.
karavanını mutlulukla kullanmanı diliyorum.

Rıfat ağbim sende en iyilerine layıksın. daha ne olsun bence çok iyi iş çıkardın tekrar çok teşekkür ederim..

Kardeşim Süper olmuş...Uzun zamandır internete giremiyorum 9 gündür İstanbul Polonezköy'de eğitim kampındayım...Ankara'ya dönünce mutlaka uğrıycam yanına..Rıfat abimin ellerine sağlık çok güzel iş çıkartmışsınız birlikte..
Borcu harcı bi kapatayım ileride benim kocaoğlanın içini de bi elden geçiririz beraber...Di mi Rıfat abi?:smiley:)))
Allah nazarlardan saklasın maşallah yepyeni olmuş:smiley:)

Güle güle kullanın Hikmet Bey. İç dizaynı oldukça ferah olmuş ellerinize sağlık.

Hikmet Bey , İzmirden Selamlar.
Böylece müstakbel karavanımın yapım aşamalarınıda görmüş oldum. :smiley:

Bu topiği atlamışım, yeni farkettim.

Hikmet Usta, karavanın iç dizaynı gerçekten güzel olmuş. Ben çok beğendim. Güle güle kullan.

Rıfat Usta'nın da ellerine sağlık.

poker' Alıntı:
Hikmet Bey , İzmirden Selamlar.
Böylece müstakbel karavanımın yapım aşamalarınıda görmüş oldum. :smiley:

Arif ağbi hayırlısı olsun.görüşmek dileği ile selamlar..

aslanahmet' Alıntı:
Bu topiği atlamışım, yeni farkettim.

Hikmet Usta, karavanın iç dizaynı gerçekten güzel olmuş. Ben çok beğendim. Güle güle kullan.

Rıfat Usta'nın da ellerine sağlık.

Hakan ağbi çok teşekkür ederim .daha iyisi isteyenlerin olsun inşallah selamlar...

Hikmet usta ellerinize sağlık çok güzel olmuş güzel geziler dilerim güle güle kullanın

raptor' Alıntı:
Abdullah bey karavanınız hayırlı olsun çok güzel seçim bende bu aracı yolda görmüş mükemmel karavan olur diye kafamdan geçirmiştim bir süre bu araçtan baktım sadece bir tane buldum oda biraz döküktü vazgeçtim.görüntüsü karavan için mükemmel bence ama performans ve yakıt nasıl olur acaba merak ediyorum .bende gecenlerde kendi karavanımı sattım ve yeni bir araç aldım şu an saly karavanda alkovenli karavana dönüşüyor .bende ankarada ikamet etmekteyim ve vw servisim var yani sanayiciyim.bir yardımım olursa arayabilirsiniz.görüşmek üzere.(ayrıca ikinci kalörifere bir yer bulun bence aracı kışın kullanacaksanız size çok lazım tecrübe ile saabittir).tel 0532 764 58 08.

Hikmet, LT yi satmışsın. Hayırlı olsun. Yeni yaptıracağın karavan da hayırlı olsun. İnşallah herşey gönlüne göre olur, güzel gezilerde kullanırsın.

yeni karavana yeni başlık olsun dedik .işte yeni başlığın linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89225

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri