VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raptor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

Arkın bey bu sümelit dediğiniz malzeme kontraplak gibi bir şeymi internette bu malzeme ile ilgili bişey bulamadım .aracımın taban kısmında önceden yapılmış ahşap bir malzeme var onun üstünü pvc ile kaplamayı düşünüyorum .yalıtım olarak aracın üzerindekine sadece ekleme yapacağımdan cok önemsemedim ama sağlık acısından taş ve cam yününde sıkıntı olursa tabiki bu malzemeleri kullanmam polistren malzemeyi bilmiyordum. bu malzeme köpük dediğimiz şeyle aynımı ? ve yalıtımı ne kadar iyi ?

Etiketler

Hikmet evet. Bildiğimiz beyaz köpük.

Evet arkadaşlar bizim karavan bir kere daha yeniden doğdu (nasıl bir karavansa durmadan doğuyo zaten) ilk tadilat çok yorucu ve uzun oldu ve genelde tek başımaydım o yüzden bazı kısımları hayatı kaçırmamak adına birazcık es geçmiştim.kullanma esnasındaki sorunları ve görselliği tespit ettim ve hataları düzeltme kararı aldım.ama geçen seferki gibi yalnız değildim çünküüü bu sefer yanımda büyük usta şaheser yaratıcısı karavancıların kralı üstün insan Rıfat ağabeyim vardı .onun sayesinde karavan tüm hatalarından kurtuldu kendisine buradan teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum ve fotolarımı yüklüyorum..

Rıfat ağabeyimden ince çalışmalar
.[attachment=1]

SAM_2284.JPG

SAM_2288.JPG

SAM_2286.JPG

SAM_2287.JPG

ve devam ediyoruz

SAM_2289.JPG

SAM_2290.JPG

SAM_2291.JPG

SAM_2294.JPG

bunlarda aracın bitmiş hali

SAM_2300.JPG

SAM_2304.JPG

SAM_2307.JPG

SAM_2308.JPG

SAM_2309.JPG

Hikmet çok güzel olmuş. Karavan havasına kavuşmuş. Eski dolaplarından sıkıntılıydın zaten. Böyle hem kullanışlı hemde modern bir çizgiye kavuşmuş. Güle güle kullan... Rıfat arkadaşın da ellerine sağlık.
Selamlar... Erden.

Bu ne sürat Hikmet tebrik ederim, Rifat beyin eline sağlık sanada iyi günlerde kullanmanı dilerim.

ellerinize sağlık. mobilya malzemesi olarak ne kullandınız? kontranın üzerinde kaplama var mı?

Hikmet kardeşim.İltifatların için teşekkürler .Sen güzel insansın ,en iyisine layıksın,lakin olanaklar dahilinde ne yapabildiysek onu yaptık.
karavanını mutlulukla kullanmanı diliyorum.

Rıfat ağbi artık sana Rıfat usta demek lazım, kısa sürede güzel bir iş çıkmış, ellerine sağlık çok güzel olmuş,
Hikmet ustam güle güle kullanın :smiley:

Şu eski LT serilerini yürütmek hepimiz için bu kadar kolay olsaydı keşke.. Büyüklüğüne imrenmemek elde değil. Bu dizayn da kamper araçta en beğendiğim dizayn.

Ya da PSA araçlara bu dizayn uygulanabilseydi... Yüksek tavan ve yukarıdaki yatak ne kadar çok şeyi kurtarıyor farkında mısınız? 12 m3 ve üzeri PSA larda sürgülü kapının tavanın uç noktasına kadar uzanıyor olması tavanın ekstra yükseltilmesinin önündeki en büyük engel.

Hikmet kardeşim ve Rıfat abi, elinize sağlık. Çok güzel olmuş.

*** Hikmet bende kayıtlı olan 505 *** telefonuna ulaşamıyorum. Telefonunu iletebilir misin bir ara?

Rifat bey Hikmet bey ben uğradığımda yeni başlıyordunuz çok hızlısınız ve çok güzel olmuş güle güle kullan hikmet kardeşim allah kazadan saklasın.

Hikmet usta hayırlı olsun, rıfat abinin de ellerine sağlık. Güzel olmuş :smiley: :smiley: :smiley:

Tebrik ederim;çok güzel olmuş ;D

Hikmet kardeşim hep sen mi revizyon yapacan, bu sefer sen yaptırmışsın, bu arada karavan ustaları çoğalıyor, senin ve Rifat ustanın ellerine sağlık, şimdiki hali çok güzel gözüküyor güle güle kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri