Volkswagen - Amarok

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 432
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 276,238
Ynt: Volkswagen - Amarok

ww yaparda guzelve kalıtelı olmazmı ,tabıkı kullanı test etmek lazım ama turkıye ıyasında rakiplerıne sekte vurduracaği kesin:smiley:

Etiketler

bence 64 bın tl kılıtlı full modelı ıcın guzel fıyat

inşaalah birisi alırda dener bizde görürüz nasılmış.. vw nin hangi 4x4 ü offroad yapmış bugüne kadar...

Otomatik vitesli seçeneğin olmaması ve bunca para verilecek bir aracın arka frenlerinde hala kampana olması araca negatif puanlar yüklemiş.

Arabam.com'da Amaorok test edilmiş :smiley:
http://www.arabam.com/test/-VW-Amarok-20-BiTDI-Highline/Detay-292747?vzn=1
Test pilotu demiş ki:
Bu sınıftaki 4x4 pickupların müşteri kitlesi araçlarını arazi koşullarında da kullanmak istiyor. Ancak Amarok sahip olduğu çekiş sistemlerine ve özel lastiklerine karşın kaygan zeminlerde ciddi tutunma sorunu gösteriyor. Pickupların arazi performansını bilenler, Amarok ile bir anda kendilerini ücra bir köşede çamura saplanmış bulabilirler. Kısacası Amarok asfaltı seven ve binek kalitesi sunan bir pickup…
Gerçi bütün testleri asfalt lastikleri ile yapıyorlar ama arazi testlerini asfalt lastiği ile yaptıkları için araç bekleneni vermemiş olabilir. Keşke bu tür testleri AT lastiklerle yapsalar da arazideki performansları ile ilgili daha objektif bilgilere sahip olsak.
Ön konsoldaki bardaklık bir felaket :eek: derhal sökülmeli
Akada Dif Kilidi veya LSD var mı belirtmemişler ama test esnasında tek lastiğin tutunabildiği yerlerde sorun yaşadıklarını yazmışlar. Demek ki dif kilidi veya benzeri bir donanım yok
Test tüketim değeri 10.1 lt/100km çıkmış. Ben vW motorundan daha düşük bir değer çıkmasını beklerdim.

aynen arabam.com testinden aktarıyorum ;D

"Daha önce teste aldığımız Mitsubishi L200 ile rahatlıkla geçebildiğimiz yerlerde Amarok bize soğuk terler döktürdü. "

"Olumsuz yönleri ise araziye çıkıldığında gözleniyor. Bu sınıftaki 4x4 pickupların müşteri kitlesi araçlarını arazi koşullarında da kullanmak istiyor. Ancak Amarok sahip olduğu çekiş sistemlerine ve özel lastiklerine karşın kaygan zeminlerde ciddi tutunma sorunu gösteriyor. Pickupların arazi performansını bilenler, Amarok ile bir anda kendilerini ücra bir köşede çamura saplanmış bulabilirler. Kısacası Amarok asfaltı seven ve binek kalitesi sunan bir pickup…"

18.Haziran itibariyle zam geldi !

4*2 trendline 51.950
4*2 highline 57.950
4*4 trendline 59.950
4*4 highline 65.950

metalik renk farkı 1.000 tl
mekanik arka dif.kilidi 1.500 tl

Aracı test ettim, asfaltta 4x2 ve 4x4 kullanımı son derece konforlu ve tatmin edici.. Araziye girmedik.. Arazi performansı hakkında tamamen nötrüm ancak aracın karın uzaklaşma ve yaklaşma açısı bir pickupa göre oldukça güzel.
Uzun lafın kısası, alsam arazide değil şehirde ve kampta kullanırım :smiley:

Bu aracı alsak bizi ava dağa kampa götürür ama ağır offroad yaptırmaz anladığım kadarıyla.

talkie77' Alıntı:
Bu aracı alsak bizi ava dağa kampa götürür ama ağır offroad yaptırmaz anladığım kadarıyla.

Ben ekonomik açıdan düşünerek offroad yapmam dedim sonuçta 0 araç.
Ama arazi performansını bilmiyorum.. Belki de çok iyidir pick-up için..
Eğer 0 aracı arazide işletebilecek bütçe varsa neden yapılmasın :smiley: :smiley:

ciddi pickup kullanıcılarının ( yük, arazi, iş vs. ) amarok'a hemen rağbet etmeyeceğini ve kendisini kanıtlamasını bekleyeceğini düşünüyorum.
şahsen japon devleri kendini kanıtlamışken maceradan maceraya koşmanın anlamsız olacağı görüşündeyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri