freelander99' Alıntı:pickuplar içinde ssangyong konusunda ne düşünüyorsun? sınıfında motor şanzıman konusunda lider, ama yeterlimi bu liderlik? hiç inceledinmi araçları?
Arkadaşım sanyong ile asvaltta sürekli 4 çeker gidemezsin, gidersen lastikleri ve aksları eline alırsın, lütfen L200 ile kıyaslama çünkü L200 ve pajeronun diferansiyeli özeldir.freelander99' Alıntı:4wD araçların hemen hepsinde sistem aynı zaten, 4 tekerin 4 ü de döner, sınırlı kaydırmalı defransiyel kullanılıyor. l200 e özel bişi olduğunu sanmıyorum.
darktreys' Alıntı:gittim baktım amarok a herşeyi geçtim sadece adı yüzünden almam maaazallah tersten okunursa çok vahim sonuçlar doğurur.
Opel Korsa Toyota Korona ;D ;Ddarktreys' Alıntı:gittim baktım amarok a herşeyi geçtim sadece adı yüzünden almam maaazallah tersten okunursa çok vahim sonuçlar doğurur.
alpino' Alıntı:Araçlar Temmuz sonu 2012 model olarak satışa cıkacakmış bu sebeple fiyatı belli olmadığı gibi herhangi bir ön siparişte almamaktalar.
4*2 düz vites bir aracı yakından inceleme fırsatım oldu aracın bende bıraktığı ilk izlenim söyleydi ,öncelikle iç kabin işciliği çok zayıf ve kabaydı (genel vw görüntüsü) direksiyon simidinden klima düğmelerine neredeyse tüm araç içi diğer vw modellerinden dolayı tanıdık ,aynı seğmentte diğer markaların modellerine göre olduçca iri ( bence nissan navaradan ve ısuzu dmax ten bile kaba ) ve bende söyle bir izlenim daha oluştu aracın fiyatını talebe göre belirleyecekler ve çok yüksek olacak.
Ama tüm bu olumsuzluklara rağmen halkımız sıraya girecektir alabilmek için.