Wv her fırsata müşterisini servise çekmek isteyen bir firma sağlamlık açısından da o kadar da iyi değil ve parçası da fazlaca pahalı ,nerden biliyosun derseniz ismini vermeyim bir siyasi parti komple Volvo S60-S80 kullanıyordu miting gezileri falan derken haddinden fazla km yapıyorlar ve uzun yolda klima açık sürekli 200-240 km arası kullanılıyorlar Volvo lar gitti Passatlar geldi bir kaç turdan sonra hepside dökülmeye başladı her il de birisi mutlaka kalıyordu bir tanesinin arızası enjektörleri değişti kablo tesisatı ile birlikte servisi 12 bin lira fatura kesmiş partinin araçları şimdi tekrar Volvo olarak değiştirildi ben o ara passat almayı düşünüyordum bundan sonra gelde al ...
Amarok alırsanız asfalltan fazla ayrılıp zorlamayın derim ama bütçe güçlüyse tercih sizindir ?
Yakıt konusunu bilmiyorum zaten yakından görüp inceleme şansım olmadı belkide Amarok olarak sağlam yapmışlardır ama umamıyorum arazide kullanan arkadaşlar olursa fikirlerini yazarlarsa bizde bilgi sahibi oluruz ..vergide ne değişiyor onu anlayamadım 2.5 değilmi bu araç ? Bu Wv vergisi düşük olacak demez devlet herhalde