Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,977

kuzne

Kamp III
Yer
istanbul kurt köy
arkadaslar yeni aldıgım vitarama tavan bagajı yapmaya sonunda karar verdim bayagı bir araştırma sonucu kendi tasarladıgım bagajı yapmaya karar verdim düsünen arkadaslarada oldukca uygun fiyata yapabilirim .

SAM_1012.jpg

SAM_1023.jpg

SAM_1027.jpg

SAM_1028.jpg

SAM_1034.jpg

Etiketler

Ynt: Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

Ohoo Fatih Hocam olmadı böyle, benimkine de yapacaktık... Bu haftasonu gelmeyi düşünüyorduk size doğru müsaitseniz, cumartesi öğleden sonra falan? Bizim hatun nete giremiyor, sevgiyle konuşacaktı ama... Bu arada süper olmuş sepet, sisler de yakışmış sanki ;D

ne demek kadeşim bekliyoruz bagajıda bostayken baslım dedim senin malzemeyide aldım hazır sen gel beraber bakalım ne yapabiliriz ben bişiyler tasarlayıp kafamda basladım fazlada bisi klamadı bitmek üzre geldiyinizde senin araca bir tasarım hazırlarız :smiley:

işte son hali simdi kürek halat kriko gibi aksesuarları baglama aparatlarını yapıcaz cok kullanıslı ve tam olarak 180 cm boyunda 100 cm eninde güzel ve saglam bir bağaj oldu rahatlıkla çadıra cevirip icinde yatılabilinir.

SAM_1083.JPG

SAM_1084.JPG

SAM_1085.JPG

Olur Fatih Hocam iyidir, yalnız sepet orta kısımdan sonra biraz yükselse, senin sepetin tersi gibi daha iyi olur sanki, sislerin olduğu bölüm sırıtmaz böylece sanki...

fatih usta gercekten iyi bir bagaj olmuş,ayrıca estetik te duruyor.Vitara arıyorum.Allah hayrlısı ile nasip ederse,demek oluyorki,seninle işimiz olacak.Birde tartın mı kaç kilo geliyor.Aslında fırsatımolsa yakından görmek daha keyifli olacak.İyi çalışmalar ve çoluk coçuğa selamlar.

selimsani' Alıntı:
yaw yada yapmasak mı? Tavan temizliği falan zor olur sanki öyle olunca?
sen bilirsin selim kardeşim ama arabanın göruntusunu cok deyıstırıyor hem senin sepet tavan la arasında bir mesafe olaca tabancayla gayet güzel temizlenir alt zemine koyacagım ızgara zaten cıkarıla bilir olacagından cıkartıp kolayca silebilirsin .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri