VİTARA CELİK TANPON İMALATI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,747
Ynt: VİTARA CELİK TANPON İMALATI

Çok güzel olmuş elinize sağlık. Bir tane daha U kilit koyarsanız bence çok daha simetrik olur güzelliği artar :smiley:

Etiketler

Var zaten de Ömerli'de sürekli çamura saplanan araçları çektiğimiz için genelde bagajda duruyor diğer U kilit ;D

;D camur bekliyoz dört gözle yagmur yagmur yukseltme arka lat tamamdır önlerride birkac güne kadar halledicem malum ış güc

kendi aracıma yaptıgım ıcın işçilik hariç bagaj 200. celik tanpon 250 tanpon argon kanak olması maliyet artırdı
BUNLAR İŞÇİLİKSİZ MALİYETLER İŞCİLİKTE MALİYET KARSILIGI KADARDIR

Gerçekten ilk resimdeki WARN gibi olmuş...
Ellerinize saglık... İstanbulda olsam bir tanede ben yaptırıırdım...

aslanko' Alıntı:
Gerçekten ilk resimdeki WARN gibi olmuş...
Ellerinize saglık... İstanbulda olsam bir tanede ben yaptırıırdım...
tesekkür ederim arkadas istanbulda olmasanda aracın aynı kasaysa sorun dııl aynısını yaparız ve sana sadece montaj kalır :smiley:

[attachment=1]

slm bu tampondan yapabilirmisiniz?

tampon.jpg

operation' Alıntı:
[attachment=1]

slm bu tampondan yapabilirmisiniz?

bu tamponda güzelmiş diğerlerine göre bir kaç ekstrası var, temelini oluşturan kuzne arkadaşımız bu rahat yapar...

Bull bar yapmasaydık bende bir tane isterdim kesin :smiley:

Arka tarafa tampon yapmayı düşündünüzmü ? stepne , benzin bidonu vs vs takılabilcek bişiler gibi ? Hani kendimede istediğimden değil fikir olsun diye diyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri