VİTARA CELİK TANPON İMALATI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,769
Ynt: VİTARA CELİK TANPON İMALATI

nihayet tanpon kendini göstermeye basladı

SAM_1432.JPG

SAM_1433.JPG

SAM_1434.JPG

SAM_1438.JPG

SAM_1440.JPG

Etiketler

Fatih Hocam bitmiş yaw tampon iyice, kolay gelsin... Sana msj attım cumartesi pazar ile ilgili baktınmı, cumartesi bi gezmeye gitsek mi?

valla benim agzımdan aldın gecen yagmurda benim kuzuyla bi ömerli göl kıyısı yaptım sakır sakır yagmur yagıyo ve camur vıcık vıcık kıyıda suya gırdiyimiz yerde harika slalomlar yaptım valla camura cakılmayı bile göze aldım ama hıc zorlanmadı aa birde baktım suyun kıyısında fort rencır saplanıp kalmış :smiley: arkadas yarıya kadar camurun icinde cırpınıyo yanına gıttım bende kendim kalırsam cektirebilmek icin aldıgım :smiley: halatı bagladık kuzuki basladı cırpınmaya ama recırı tamamıyla diflere oturtmus sonra halatı vurdurta vurdurta cekip cıkardım :smiley:arkadası sonra beraber bayagı bır camurlara buladık arabaları resim cekemedime cok uzuldüm foto yanımda diildi malesef
HA BU ARADA Binali bey aracını getirmiş oda bir gezi yapalım diyodu. hafta sonu biz uygunuz bir program yok konusup kararlastıralım selim kardeşim

tesekkür ederim ilginize ama tam anlamıyla bitmedi daha düzeltmeler ve siyah renge boyanıcak asıl ozaman kendini göstericek

Fatih Hocam sana yeni bir başlık açıyorum ben en iyisi, oradan devam edersin bence... Şu yükseltmeleri de aradan çıkaraydın iyi olacaktı yaw...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri