Malesef ben de dolandırıldım arkadaşlar. Dün İzmirde 3kapı 1.6 vitara jlx aldım 94 model. Araca bakmaya gitmeden önce yine burdan bir konuda tavsiye edilen Ege Suzuki Erkan ustayı aradım; ustaya dedimki: Ustam ben memurum bu araçlardan da pek anlamıyorum bursadan geleceğim rica etsem neyi var neyi yoksa detaylıca bakar mısın yaş tahtaya basmak istemiyorum, bana yardımcı olmasını istedim; tamam falan dedi neyse satıcı benden önce gitmiş ben gelmeden araca bakmış usta da, güya satıcıya da demişki neyi varsa ben söylerim darılma gücenme yok. Neyse ben vardım İzmire gittim bu Ege Suzukiye usta yok dükkandaki başka bir usta dediki telefondan ara geç gelir neyse aradım telefonla ustayu sordum araca baktın mı ustam nedir durum: bana sadece arka diferansiyelin sorunlu olduğunu ve bir de ön diferansiyelde yağ kaçağı olduğunu bakım istediğini söyledi... Arkadaşlar yola çıktım araçtan bangır bangır ses geliyor, vites geçişlerinde çat çut vuruntu var, aracın altında dönen şey şaft mı ne o acayıp gürültülü falan neyse kazasız belasız Bursaya vardım direkt kendi ustama gittim abi sen naptın ya dedi sonuç hüsran: Şaft bitik,ön 4 çeker çalışmıyor, ön tekerlerdeki manuel hubları sökmüşler yerine çalışmayan auto hub takmışlar üstüne de güzel bir jant kapağı falan... Bu Ege Suzuki denilen yer adam akıllı bu aracı 5dk sürüp test etseydi, çekerlerini falan kontrol etseydi bunlar olmayacaktı. Günahını almak istemiyorum ama ya bu Ege Suzuki denilen yer satıcı ile işbirlikçilik yaptı bu aracı bana kitlediler ya da pek önemsemedi dükkanın içinde 2dk aracın altına girip bakıp çıktı. Her halükarda ikisinin de farkı yok, Ege Suzuki denilen yere hakkımı helal etmiyorum işinin ehli-dürüst-hakkaniyetli bir usta daha doğrusu İNSAN değilmiş.! Satıcıyı zaten Allaha havale ediyorum...