Vinç Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,385
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yer
Trabzon
Web
www.fanusgida.com
Arkadaşlar merhaba bir vinç almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım.Aracım 1800kg aşağıdaki modeller arasında kararsız kaldım, kullananlar tecrübesi olanlar tavsiyelerini belirtirlerse sevinirim;

T-Max EW-11000 12V Vinç, BA 2605, 11000 lb. 4985 kg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-t-max-ew-11000-12v-vinc-ba-2605-11000-lb-4985-kg-34804802/detay?

Goliath 9500i Vinç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-goliath-9500i-vinc-32489509/detay?

Türkiye`de İlk... 2 Vitesli Vinç: Goliath Marka

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-turkiye-de-ilk-2-hizli-vinc-goliath-marka-31561695/detay?

Kapasitesi olarak 3 ününde yeterli olacağını düşünüyorum, goliath marka olan fiyatı daha uygun gibi ancak daha önce kullanan görmedim hele şu iki vitesli olanın özellikleri iyi gibi gözüküyor ancak dayanıklılığı kalitesi ne durumdadır bilmiyorum.Sanırım bir de Huma oto %15 gezenbilir indirimi yapıyordu.Kararsızlığımı yenmemde bana yardımcı olursanız sevinirim :smiley:

Etiketler
Ynt: Vinç Tavsiyesi

bence iki vites olanı denemenizde yarar var, bir sorun çıkarsa firma yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

bence heyecan aranmanza gerek yok trabzondan ıkıde bır kargoyla ıstanbula servıse yollama derdıde olabılır golıat suan pıyasada okadar bılınmıyor ben tmax yada brıtbartı ona gore tavsıye ederım maddı olarak az daha fazla vereceksenız aracınıza takcagınız vıncın sentetk halatlı olmasını tavsıye ederım pover vınclerı kullanan arkadaslarım var memnunlar hard ofroad yarıslarındada gayet basarılı oldu bende subatta pover almayı dusunuyorum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68051.0;topicseen

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim kimseden ses çıkmayınca t-max ewi 12000 modelini sipariş verdim bugün entegre ve uzaktan kumandalı modeli.İnşallah sorun yaşamam şimdi kaldı tampon yapımı.

tahaozak' Alıntı:
Her türlü tampon yapılır..

Akçaabattaki bahsettikleri ustanın yanına bir uğrayacam elimde çizimlerle beraber, istediğim tamponu görünce beni dükkandan kovmazsa bu iş bitmiştir zaten vici aldım ya işin %99'u bitti benim gözümde :D Aslında bu iş dağda tamponu kırınca benim gözümde bitmişti, çünkü o an yeni tampon ve beraberinde vinç şart olmuştu :D

moonwalker_arc' Alıntı:
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim kimseden ses çıkmayınca t-max ewi 12000 modelini sipariş verdim bugün entegre ve uzaktan kumandalı modeli.İnşallah sorun yaşamam şimdi kaldı tampon yapımı.
hAyırlı olsun ılk bahara dogru trabzon offroad kulubu olarak gezı plnı yokmu hem tanısalım hemde guzel bır tur yapalım

benım ıcın farketmez ben erzurumdan geldıgıme gore benım ıcın taraf sorundegıl bır nevı mısafırım nereye gotrursenız ;) ;)

gokhan5234' Alıntı:
benım ıcın farketmez ben erzurumdan geldıgıme gore benım ıcın taraf sorundegıl bır nevı mısafırım nereye gotrursenız ;) ;)

Valla şu an öyle bir plan yok, daha doğrusu il dışına çıkmayı düşünüyoruz ancak kesinleştirilmiş birşey yok ama olursa görüşmeyi çok isterim.Tahminim yakınlarda bir jeep şenliği filan olursa ona katılırız.Öyle birşey olursa da siteden haberleşiriz zaten.

umarım olur en son sıvasın oldu oda 9 aydaydı sanırım sonra bu taraflarda her hangıbır buyuk etkınlık olmadı

Sentetik halatın en büyük avantajının hafiflik olduğunu biliyorum....

Bayağı bi hafifte, ne kadar, merak ettim...
En büyük dezavantıjııda fiyatı imiş....

1) 4.3 ton olanın ağırlığı ne..? (çelik tamponla birlikte takmayı düşündüğüm için ağırlığı hesaplamaya çalışıyorum kaç zamandır...)
2) çelik halatlı olsa ağırlık ne olurdu?
3) Çelik halatlı ve sentetik halatlı vinçlerin birbirlerine kıyasla avantaj ve dez avantajları nedir?
4) Bu power vinçlerin kutularını felan ayırıp içeri uzatabiliyormuyuz kablolarını sudan korumak için?
5) Çelik halatlı bi vince sentetik halat sarabilir miyiz?

Kolay gelsin Bayram abi.....

Jantlar süper bu arada, her geçem gün dahada hoşuma gidiyor, yeniden teşekkürler.....

Selamlar...

Kendi adıma sentetik halattan niçin vazgeçtiğimi söyliyeyim, yük kapasite olarak sağlamlığından şüphem yok ancak sürtünmelerde, yada ufak bir darbede aşınacağı ve zamanla sorun çıkaracağı düşüncesi oluştu bende onun için vazgeçtim.

Alfonse' Alıntı:
moonwalker_arc' Alıntı:
Sentetik halatın en büyük avantajının hafiflik olduğunu biliyorum....

Bayağı bi hafifte, ne kadar, merak ettim...
En büyük dezavantıjııda fiyatı imiş....

1) 4.3 ton olanın ağırlığı ne..? (çelik tamponla birlikte takmayı düşündüğüm için ağırlığı hesaplamaya çalışıyorum kaç zamandır...)
2) çelik halatlı olsa ağırlık ne olurdu?
3) Çelik halatlı ve sentetik halatlı vinçlerin birbirlerine kıyasla avantaj ve dez avantajları nedir?
4) Bu power vinçlerin kutularını felan ayırıp içeri uzatabiliyormuyuz kablolarını sudan korumak için?
5) Çelik halatlı bi vince sentetik halat sarabilir miyiz?

Kolay gelsin Bayram abi.....

Jantlar süper bu arada, her geçem gün dahada hoşuma gidiyor, yeniden teşekkürler.....

Selamlar...
Kendi adıma sentetik halattan niçin vazgeçtiğimi söyliyeyim, yük kapasite olarak sağlamlığından şüphem yok ancak sürtünmelerde, yada ufak bir darbede aşınacağı ve zamanla sorun çıkaracağı düşüncesi oluştu bende onun için vazgeçtim.
Teşekkür ederim, bu bi dezavantaj... Avantajlarıyla birlikte tartacağım...
Sorularım güncel...

Goliath 8500 kullanıyorum hafta sonu kahraman maraş gezisi yaptık ve Goliath 8500 vincin dayanıklılığını test ettim inanamadım çok sağlam olduğuna inanıyorum kendim 97 model zj kasa jeep aracımla 2008 model ford f 450 aracı bana mısın demeden kar kaplı rampa yoldan yukarıya doğru çekiverdi mükemmel bir vinç istanbul bostancıda hizmet veren anıl otomotiv den aldım kendilerine çok teşekkür ederim

mustafa bilge' Alıntı:
Goliath 8500 kullanıyorum hafta sonu kahraman maraş gezisi yaptık ve Goliath 8500 vincin dayanıklılığını test ettim inanamadım çok sağlam olduğuna inanıyorum kendim 97 model zj kasa jeep aracımla 2008 model ford f 450 aracı bana mısın demeden kar kaplı rampa yoldan yukarıya doğru çekiverdi mükemmel bir vinç istanbul bostancıda hizmet veren anıl otomotiv den aldım kendilerine çok teşekkür ederim

yorum için teşekkürler, bir-iki foto koyma şansınız var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri