Vinç Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,960

berk

"DEFENDER" is the sign of the sick mind :)
Yer
kocaeli
Web
www.kodosk.org.tr
herkese merabalar..
bızım cinde ırtıbat burosu olan bır arkadasımız var.. dolayısı ile cinden vinc getırmeyı planlıyoruz.. cinde warn ın yerını bılen yada ırtıbata gecebılecegımız bırılerı varmı?? bu konu ıle ılgılı bılgılerınız beklıyoruz 1 den fazla getırmeyı planlıyoruz cunku..

mert 400 dolara tmax flnda bulmustum demıstı tmaxın ıyı bı modelıde getırılebılır ama tercıh warn...

Etiketler

Ynt: Vinç Hakkında

Alacaksın Warn, olacaksın Lord.
Pek uymadı ama idare et artık Berk.
Boşuna kasıyorsun kendini.
En sonunda gidip takacaksın Warn u keçi ye... ;D

t-max in en standart modeli 400 $, Anıl Oto getiriyor, Anıl Oto dandik bişey satmaz bence, ben Çin'de t-max'in ürünlerini incelemiştim iyi görünüyordu, tabi kullananlara sormak lazım, senin aracın 1200 kg olduğuna göre en az 2500 kg kapasiteli bir model alacaksın, t-max te 500-600 $ civarıdır
warn alırsan hiç risk yok ama baya pahalı

Deep' Alıntı:
t-max in en standart modeli 400 $, Anıl Oto getiriyor, Anıl Oto dandik bişey satmaz bence, ben Çin'de t-max'in ürünlerini incelemiştim iyi görünüyordu, tabi kullananlara sormak lazım, senin aracın 1200 kg olduğuna göre en az 2500 kg kapasiteli bir model alacaksın, t-max te 500-600 $ civarıdır
warn alırsan hiç risk yok ama baya pahalı

Arkadaslar T-MAX çin üretimi fakat menşei avustralyadır, hem hız hem motor güçleri warndan yüksektir, EVI ile başlayan modelleri entegre selenoidli olanlarıdır, Şu anda bende wirelss 12000 lb. (motor gücü 6.5 beygir+ tek hat çekme gücü 5.6 ton) bir tane var sadece 2 kere kullandım ama warndan iyi olduğunu söyleyebilirim. Kullandıktan sonra T-max hakkında bütün kaygılarım yok oldu, geçen hafta birtanede 12 volt kompresör getirttik biraz pahalı omasına rağmen ben piyasada henüz bu kalitede kompresör görmedim. Tüm yedek parçalarının anıl otoda mevcut olmasıda avantaj. Bearmach ın en çok tavsiye ettiği ürünler listesinde .

Aynı şeyleri çin malı diğer winçler için söyleyemeyeceğim özellikle markasızlardan uzak durun.

Selamlar

T max 11000 olanını aldım 1100 ytlye kdv dahil. daihatsuya taktırmak üzereyim. Umarım dediginız gibi pisman olmam.

ophtha' Alıntı:
T max 11000 olanını aldım 1100 ytlye kdv dahil. daihatsuya taktırmak üzereyim. Umarım dediginız gibi pisman olmam.

İyi günlerde kullanın, elektrikli aletler biraz şans işidir ama normal şartlar altında pişman olmayacağınızdan eminim, ayrıca 11000 lb. vinç iki daihatsuya bile yeterde artar.

11000 lb çok olmuş Daihatsu'ya, 9500 lb cok rahat çekerdi sizin aracı hatta 9500lb yi Discovery'e bile takıyorlar, ama çok iyi fiyata almışınız ;) Büyük bir araca geçseniz bile kullanırsınız bu vinci, Land Cruiser VX80 i bile rahat çeker ;) hayırlı olsun

Bir Warn M6000 (6000 lbs.) alıp Niva'ya monte etmek gibi bir planım var. Niva'da şaşe olmadığından kelli bağlantı şeklim ne olmalı? Warn'ın montaj yapan servisleri bu konuda şerbetli midir? Tampon üzerine oturacak bullbar kılıklı makul bir düzenek (aynı zamanda alttan gövdeye sabitlenmiş) vaziyeti kurtarır mı? Aracında vinci olanların fikri nedir? Nasıl olur bu işler?..

benim bildigim önce tamponu cok guclendiriyorlar sonra uzerine takıyorlar. Maslak sanayide herkesin bildigi sami abi ve dursun usta bu isi ustaca yapıyorlarmıs . Ayrıca offroad amaclı kullanacaksanız mutlaka bir takım ufak degisimler yapılması gerekiyormus . Saftları tutan vidaların teflon olanlarıyla degiştirilmesi gibi gevsemesin diye . ayrıca tepesine muthis kullanıslı kafesde yapıyorlar istege baglı tabii. Kisilerin tel. bilmiyorum ama ogrenince buraya yazarım .

Vinçte Warn almak bence gereksiz, T-max Avustralya malı ve çok çok iyi iş görüyor, senelerdir memnun olmayan birini görmedim. Vinç, ya bull bar ya çelik tampon veya aparatı üzerine monte edilip tampon arkasına gizleniyor ama bu şekil çok pratik değil bull bar veya çelik tampon offroad ta çok daha kullanışlı. Eski sanayide Nivaları yükselten bir usta var onun telini verebilirim.

Şu yükseltme işini yapan (Niva'larda) usta daha önce bahsettiğin usta mıdır Mert? Adı İsrafil değildir sanırsam.

Bir de Ophtha, bahsettiğin Sami, Eritreli Sami midir? Turan Usta ile birlikte çalışan?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler