Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,761
Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ?

Ah
VAP' Alıntı:
Yooook, unutur muyum hic. Onlar kardes kardes siralarini bekleyip dolasmaya cikiyorlar ayri ayri. Ona ozel 2+1 motosiklet muzik seti bile taktim ki, lay lay lom dolasirken keyif yapiyorum 60's-70's'le nostalji yani. ;)

Ahmet Abi merhaba,
sizinki lüx bir Vespa modeli, ve daha güçlü, güle güle kullanın iyi günlerde

Etiketler

Sayın Tevfik Atabey,

Başka sitelerde bırakın kim virgülü nereye koyarsa koysun, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ben de Transalp (2006) kullanıyorum. Ayrıca Honda Beat 100. Bilgilerinizi paylaşın doğru her yerde doğrudur. En kötü ihtimalle 10. köye kadar yolumuz var :smiley: Sahi fıkraya bayıldım. Bu bana, Amerika'da otobanda Porche'nin Anadol'u çekme fıkrasını hatırlattı. Bir taşla 2 kuş. Çok güldüm..

Sevgiler Selim

:smiley: Arkadaşlar buda benim karaböcek ..butun kışı kedilerle mücadele halinde geçirdi daha dogrusu kediler onun selesine takmış durumda :smiley:)
Şu endama bakın allahaşkına ...ilkokuldan beri aşığım ben Vespalara .....

Selamlar
ERHAN

IMG_0770.jpg

Bütün vespacılara selam ben bir vespa almak istiyorum px 150 veya px 200 arasında kararsız kaldım daha önce 10 yıl cosa 200 sürdüm iç anadoluda gitmediğm yer kalmadı.şimdi ikisindem birini almak istiyorom sizçe han gisi daha ekonomik ve hızlı teşekür ederim

Özer bey selamlar .,

Vespalar hakkında siizn kadar bilgi sahibi değilim ancak anladıgınm kadarıyla 150 likler daha ekonomık , 200 ler ise daha hızlı olmalı . Şahsen ben 100 - 110 rahat basıyorum temde ve sahilyolunda.

Selamlar Erhan

tamericel' Alıntı:
Ah
Ahmet Abi merhaba,
sizinki lüx bir Vespa modeli, ve daha güçlü, güle güle kullanın iyi günlerde
Tamer'cigim, Beyaz Güvercin'ime gereken ilgiyi gösteremedigimden kendime kizip duruyordum. Bulundugum yer itibariyle fazla kullanma imkanim maalesef olamiyordu.
Dolayisiyla bahsini ettigim bir ortamda daha motoru gormeden satmami teklif eden, degerini bilecegine inandigim bir arkadasimiza verdim.

Bende 4 senede ancak 3145 km. yapmisken, simdi Istanbul yollarinda dolasacak diye icim cok rahat. Ancak bu sefer de satali bayagi olmasina ragmen bir firsat bulup da gelemeyen sahibi tarafindan hala benim garajda duruyor... ::smiley: :smiley:

erhan110' Alıntı:
Özer bey selamlar .,

Vespalar hakkında siizn kadar bilgi sahibi değilim ancak anladıgınm kadarıyla 150 likler daha ekonomık , 200 ler ise daha hızlı olmalı . Şahsen ben 100 - 110 rahat basıyorum temde ve sahilyolunda.

Selamlar Erhan

ilginize teşekür ederim bende öyle düşünüyorom benim için ekonomik olması önemli çünkü motorla yılda 12000 km yapıyorum .bu sene inşallah bir vespa px 150 almayı düşünüyorum . herkese kayseriden salamlar
1994 cosa 200 ile kapuz başı seyhatimizden

IMG_6534.jpg

Merhaba

Bende bi px200 var 94 model.İstanbul'da kullanıyorum motorumu.Fazlası ile mutluyum, sorun hiç yaşamadım, temiz bir Vespa px200 çook uzun yıllar sorun vermez.
sen ona bakarsan seni asla yolda bırakmaz.Ben kefilim:smiley:

Almayı düşünürsende ince eleyip sık dokumanız lazım ucuza kaçarsanız çok canınız yanabilir iyi para verin karşılığını alacaksınız.

Ynt: Vespa Px200 Nasıl Bir Motordur ?

SAHİP OLDUGUM PX150 İLE TAŞIMADIGIM YÜK GİTMEDİĞİM YER KALMADI.KENDİNE ÖZGÜ MEKANİK AKSAMI VAR KOLAY KOLAY YOLDA BIRAKMAZ.ÇALIŞIR.FAKAT ARIZASINI HER USTA YAPAMAZ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR