Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,828
Ynt: Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger

lns' Alıntı:
Motorda sıkıntı mı oldu , kaput altı izolasyon kararmış? Bir de g4 olayını açacak arkadaş varsa? ::smiley:

Bir öner vites kolu da kırmızı-siyah hoş olur gibi.

motorda bir sıkıntı yok resımdekı ışık yansıması etrafındakı baklava sacları siyaha boyamayı planlıyorum egzosun oraya denemek için sprey siyah boya sıktım oda kurum gıbı gözüküyo..

vites kolunda mavi bir bant var onu niye cıkarmamamışız anlamadım :smiley: kırmızı sıyah hos olabılır

Etiketler

Off_Road' Alıntı:
Resim yukleme sorununu cozdugunuze sevindim .. :smiley:
benim en hosuma gideni bu .. aslinda iyi bir fikir Defender lari Gelin arabasi olarak bi kere alistirdikmi gerisi gelir .. ;D

zaten ben bu araçla şehir içinde de kullanmak zorundayım uzaylı gıbı bakıyolar ( hosumada gıtmıyo degıl :D ) bıde gelın arabası yaptık marslı gıbı olduk bıkac tanesı kıralıkmı falan dıye sorunca sınırım bozuldu :smiley: gelın arabası fıkrı guzel oldu ama bagajada çalgıcıları koyduk tam cümbüş oldu :smiley:

Merhaba aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın yalnız şu üst sepetin maliyeti ne kadar oldu benim bir suzukim vardı ben ona kendim yaptıp toplam malzeme tutarı 76 TL tuttu ..

220157018ny.jpg

erolsarı' Alıntı:
Merhaba aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın yalnız şu üst sepetin maliyeti ne kadar oldu benim bir suzukim vardı ben ona kendim yaptıp toplam malzeme tutarı 76 TL tuttu ..

merhaba erol bey şimdi sızın 76 lıraya yaptıgınız sepetle benımkı bıraz farklı seyler benımkındekı işçilik ve malzemenın mıktarı cok farklı elma ile armutu karşılaştırmak gibi bişey bu ortak olan tek şey aynı isimde olmaları bence.. orjinal otokarın portbagajları 1.000-1.200 lira civarında ancak ben özel yaptırdım sadece bagaj ve arka merdiven 750 - 800 civarı tuttu daha fazla bilgi için zafer bager den bilgi alabılırsınız foruma uye kendısı zaten o yaptı..

Çok güzel gözüküyor, Allah tabanını düz bastırsın...

hayırlı olsun tekrardan :smiley: mersinê geldiğinizde görüşemedik artık bir sonrakine bekliyorum. bu arada 19 haziran cumartesi sabah yanılmıyorsam sizin araçtı, ben sakarya/pamukovadaki enduro festivaline istanbul yönünden giderken sizler karşı şeritteydiniz ;)

1 haftada 2.000 km ye yakım yol yapan motor tek damla yağ yok...

[/quote]

Bager'lerin elinin değdiği belli oluyor..Motor gerçekten çok temiz..Yakın bi zamanda Bager'lere benim de yolum düşecek görüşmek dileğiyle..

Cenk

bora1071' Alıntı:
hayırlı olsun tekrardan :smiley: mersinê geldiğinizde görüşemedik artık bir sonrakine bekliyorum. bu arada 19 haziran cumartesi sabah yanılmıyorsam sizin araçtı, ben sakarya/pamukovadaki enduro festivaline istanbul yönünden giderken sizler karşı şeritteydiniz ;)
Sorma bora mersindeyken surekli program yaptilar bizde disina cikamadik gorusemedik oyuzden 19 haziran dogrudur mersinden donuyoduk :smiley:

Maşallah... Emegi geçen herkeze çok teşekkürler bir başka G4 güzeli daha.... Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah...

Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş aracınız. Tam benim yapmak istediğimin tıpatıp aynısı olmuş :D Nasipse kasımda bir tane de ben alıp yaklaşık olarak aynı işlemleri yaptıracam. Bu bakımdan aracınıza yaptığınız maliyet ne kadardır acaba ? Ona göre bütçe ayarlıyacam da ;D

cc286nc03' Alıntı:
Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş aracınız. Tam benim yapmak istediğimin tıpatıp aynısı olmuş :D Nasipse kasımda bir tane de ben alıp yaklaşık olarak aynı işlemleri yaptıracam. Bu bakımdan aracınıza yaptığınız maliyet ne kadardır acaba ? Ona göre bütçe ayarlıyacam da ;D

tesekkur ederim darısı başınıza diyelim :smiley: valla burda yapılanları ayrıntılı yazmadım ayrıntılı kalem kalem malıyet hesabı yaparsak cok uzun olur ama şu anda toplamda malıyetı araç dahil 24.000 civarına denk geldı şimdi üzerine hıdrolık direksiyon 2.ci akü tesisatı arka diff lock yükseltme kiti vebasto gibi şeyler eklendikce daha da yukselecek dipsiz kuyu gibi ne atarsanız alıyo :smiley: en son da 300 tdi ve şanzımanı ile değiştirmeyı dusunuyorum zaten kısmetse de bu aracı satmayı dusunmuyorum o yuzden cıktık bır yola yavas yavas ilerlicez hepsi biranda olmuyor bu aracları toplamak ıcın maddı manevı gercekten sabırlı olmanız lazım
size de kolay gelsın :D

nordic1903' Alıntı:
1 haftada 2.000 km ye yakım yol yapan motor tek damla yağ yok...

Bager'lerin elinin değdiği belli oluyor..Motor gerçekten çok temiz..Yakın bi zamanda Bager'lere benim de yolum düşecek görüşmek dileğiyle..

Cenk

hocam bılmıyorum tanıstınızmı ama üzerlerine adam tanımıyorum ustalık konusunda feciiler gelirsenız buraya bulusuruz gorusurz zaten..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri