Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,829
Ynt: Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger

Gerçekten çok güzel olmuş sorunsuz kullanırsınız inşallah..Defender street e bir üye daha gelmiş ;D

Etiketler

slm harika olmus arac özelliklerinden bahsedermisiniz ve bu bahsettığiz maliyet araç dahil demişsiniz peki aksesuarlarda dahilmidir?

operation' Alıntı:
Selam harika olmus arac özelliklerinden bahsedermisiniz ve bu bahsettığiz maliyet araç dahil demişsiniz peki aksesuarlarda dahilmidir?

Merhabalar araci aldigim ilk halini resimlerdede gormus olmalisiniz zaten
Ancak yaptiklarimiz komple motora bakildi degismesi gereken butun parcalar degisti ses ve isi izolasyonu yapildi kapi icleri tavanlar kaput ici gogsun ic tarafini izolasyonu yapildi daha aldigimda berbat olan on torpido konsol ve dosemeler yenilendi orjinal dosemeleri takildi alt kisimdaki butun keceler bilyalar balata diskler tasbasi kecelerine kadar eskimis yipranmis nekadar parca varsa Hepsi degisti saftlarin balanslari yapildi titresim vardi bitti motorda filtreler trigger kayisi enjektorler degistirildi pompanin ayari yapildi aractaki butun yaglar degistirildi bilyeler degistirildi aklima gelmeyen birsuru ufak tefek parca yenilendi ic tarafta aksesuar olarak yapilanlar belli zaten 5,5 ton britpart vinc takildi 5 ad insa turbo lastik takildi on tampon degistirildi on tampon korumasi yapildi alt tarafta rot koruma bari yenilendi sis farlari takildi( hella ) ust porbagaj yapildi on tarafa dal carpmasin diye tel cekildi hi-jack alindi on farlar halojene cevrildi arka stoplara ingiltereden led li stop lambalari getirttim onlar takildi gelecek ay hidrolik direksiyon takilacak polybrush kit geldi ingiltereden onlar takilacak sanzimanda bosluk var o yapilacak on konsolu monte edicem simdilik aklima gelenler bunlar ama son olarak bu defender benim son defenderim uzun yillar binmek icin yapmayi dusunuyorum

suyabatmaz' Alıntı:
Maşallah,

Gerçekten çok güzel toplanmış. Bager'lerin de ellerine sağlık ( Doğru adresten, doğru araç toplanmış :D )

Tekrar Maşallah.

Barış

Abı harıka bır arac oldu bu alemde tek gerçek Bagerizm demişler :smiley:)) hiç ama hiç istemesemde satma dusuncesı var ooof offf

barıs abı goruselım en kısa zmanda bu arada ;)

suyabatmaz' Alıntı:
Görüşelim Berk'çiim.

Konuyu takipteyim. Discovery çok para be abi. Ne demişler: '' Alana da Satana da Hayırlı Olsun''.
Çok güzel G4.

Sevgiler,

Barış

hahaha evet yaaaa seytan dıyokı dıscoya ayırdıgım parayla eldekını uçur (puma klıma vs )cok fena bısey olur :smiley: daha ılan fln yazmadım 2 tane cıddı alıcı cıktı bıle :(((

berk' Alıntı:
hahaha evet yaaaa seytan dıyokı dıscoya ayırdıgım parayla eldekını uçur (puma klıma vs )cok fena bısey olur :smiley: daha ılan fln yazmadım 2 tane cıddı alıcı cıktı bıle :(((

İşi bilenler atakta yani :D :D :D
Valla bende Discovery'ye bayılıyorum ama Defender'dan ayrılamıyorum. Defender'a motor benim de aklımda uzun zamandır. Biraz fazla güç, göz çıkarmaz sonuçta :D :D :D

Benim araca bir G4 portbagaj edindim, sabahtan akşama kadar geçip karşısına izliyorum :D :D :D Working Light'ı da taktırdım, muhteşem oldu. Tekrar çok teşekkür ederim.

Herkesin selamı var.

Barış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR