motorda bir sıkıntı yok resımdekı ışık yansıması etrafındakı baklava sacları siyaha boyamayı planlıyorum egzosun oraya denemek için sprey siyah boya sıktım oda kurum gıbı gözüküyo..
vites kolunda mavi bir bant var onu niye cıkarmamamışız anlamadım kırmızı sıyah hos olabılır
Resim yukleme sorununu cozdugunuze sevindim ..
benim en hosuma gideni bu .. aslinda iyi bir fikir Defender lari Gelin arabasi olarak bi kere alistirdikmi gerisi gelir .. ;D
zaten ben bu araçla şehir içinde de kullanmak zorundayım uzaylı gıbı bakıyolar ( hosumada gıtmıyo degıl ) bıde gelın arabası yaptık marslı gıbı olduk bıkac tanesı kıralıkmı falan dıye sorunca sınırım bozuldu gelın arabası fıkrı guzel oldu ama bagajada çalgıcıları koyduk tam cümbüş oldu
Merhaba aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın yalnız şu üst sepetin maliyeti ne kadar oldu benim bir suzukim vardı ben ona kendim yaptıp toplam malzeme tutarı 76 TL tuttu ..
Merhaba aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın yalnız şu üst sepetin maliyeti ne kadar oldu benim bir suzukim vardı ben ona kendim yaptıp toplam malzeme tutarı 76 TL tuttu ..
merhaba erol bey şimdi sızın 76 lıraya yaptıgınız sepetle benımkı bıraz farklı seyler benımkındekı işçilik ve malzemenın mıktarı cok farklı elma ile armutu karşılaştırmak gibi bişey bu ortak olan tek şey aynı isimde olmaları bence.. orjinal otokarın portbagajları 1.000-1.200 lira civarında ancak ben özel yaptırdım sadece bagaj ve arka merdiven 750 - 800 civarı tuttu daha fazla bilgi için zafer bager den bilgi alabılırsınız foruma uye kendısı zaten o yaptı..
hayırlı olsun tekrardan mersinê geldiğinizde görüşemedik artık bir sonrakine bekliyorum. bu arada 19 haziran cumartesi sabah yanılmıyorsam sizin araçtı, ben sakarya/pamukovadaki enduro festivaline istanbul yönünden giderken sizler karşı şeritteydiniz
hayırlı olsun tekrardan mersinê geldiğinizde görüşemedik artık bir sonrakine bekliyorum. bu arada 19 haziran cumartesi sabah yanılmıyorsam sizin araçtı, ben sakarya/pamukovadaki enduro festivaline istanbul yönünden giderken sizler karşı şeritteydiniz
Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş aracınız. Tam benim yapmak istediğimin tıpatıp aynısı olmuş Nasipse kasımda bir tane de ben alıp yaklaşık olarak aynı işlemleri yaptıracam. Bu bakımdan aracınıza yaptığınız maliyet ne kadardır acaba ? Ona göre bütçe ayarlıyacam da ;D
Hayırlı olsun. Çok güzel olmuş aracınız. Tam benim yapmak istediğimin tıpatıp aynısı olmuş Nasipse kasımda bir tane de ben alıp yaklaşık olarak aynı işlemleri yaptıracam. Bu bakımdan aracınıza yaptığınız maliyet ne kadardır acaba ? Ona göre bütçe ayarlıyacam da ;D
tesekkur ederim darısı başınıza diyelim valla burda yapılanları ayrıntılı yazmadım ayrıntılı kalem kalem malıyet hesabı yaparsak cok uzun olur ama şu anda toplamda malıyetı araç dahil 24.000 civarına denk geldı şimdi üzerine hıdrolık direksiyon 2.ci akü tesisatı arka diff lock yükseltme kiti vebasto gibi şeyler eklendikce daha da yukselecek dipsiz kuyu gibi ne atarsanız alıyo en son da 300 tdi ve şanzımanı ile değiştirmeyı dusunuyorum zaten kısmetse de bu aracı satmayı dusunmuyorum o yuzden cıktık bır yola yavas yavas ilerlicez hepsi biranda olmuyor bu aracları toplamak ıcın maddı manevı gercekten sabırlı olmanız lazım
size de kolay gelsın