Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdenbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,745
Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Erden hocam beni aramissin.Yarin arayacagim. Sevgiler.

Etiketler

Erden bey hayırlı uğurlu olun
ilk gezi için seçilen yer mükemmel tebrikler

bundan sonra da inşallah hep böle güzel geçsin gezilerinizde evin yolunu unutun inşallah

İzmirden selamlar

Temel ALÇIK

reis35' Alıntı:
Erden bey hayırlı uğurlu olun
ilk gezi için seçilen yer mükemmel tebrikler

bundan sonra da inşallah hep böle güzel geçsin gezilerinizde evin yolunu unutun inşallah

İzmirden selamlar

Temel ALÇIK

Temel bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Emekli olduğumdan gezmek için vaktim bol, fakat yine de evin yolunu unutmamak taraftarıyım :D

Erden bey hayırlı uğurlu olsun.İnşallah darısı bizim başımıza diyelim.İçinizdeki istek ve hevesli gezilerinizde sizleri sevenlerinizi mutlu etsin.Nice gezilere maceralara tanık olun.SEVGİ ve SAYGILAR.

metin0035' Alıntı:
Erden bey hayırlı uğurlu olsun.İnşallah darısı bizim başımıza diyelim.İçinizdeki istek ve hevesli gezilerinizde sizleri sevenlerinizi mutlu etsin.Nice gezilere maceralara tanık olun.SEVGİ ve SAYGILAR.

Metin bey çok teşekkür ederim.
Arzu ettiğiniz karavana kavuşmanızı candan diliyorum. Selam ve saygılar...

Sevgili ağabeyim,
Bugün karavanınız sizsiz mahzun bir bir şekilde yaşam aküsü bağlanmak üzere sırasını bekledi, inşallah yarın hızlı bir bir şekilde bu işlem % 90 ihtimalle biitirilip hafta sonu iznik gezisi için full bir şekilde kullanımıza sunulacaktır. Sizde İznik gezisinde keyfinizi sonsuz süreceksiniz keşke bende işim olmasaydı hep beraber olabilseydik. Sonsuz sevgiler.

karagozlers' Alıntı:
Sevgili ağabeyim,
Bugün karavanınız sizsiz mahzun bir bir şekilde yaşam aküsü bağlanmak üzere sırasını bekledi, inşallah yarın hızlı bir bir şekilde bu işlem % 90 ihtimalle biitirilip hafta sonu iznik gezisi için full bir şekilde kullanımıza sunulacaktır. Sizde İznik gezisinde keyfinizi sonsuz süreceksiniz keşke bende işim olmasaydı hep beraber olabilseydik. Sonsuz sevgiler.

Süreyya bey , sizler ordasınız ya, karavanım mahsun kalmamıştır ;) :D
Evet İznike siz de gelseydiniz sevinirdik.
İşleriniz öncelikli tabii ki.
Önümüz bahar ve yaz, tam karavan zamanı. Sizin ve benim de karavanlı ilk yazımız olacak kısmetse. Diğer gezilerde ve yollarda görüşmek ümidiyle. Selam ve saygılar. :smiley:

Üstadım merhaba,
sizin karavanın iç görüntülerini bir türlü göremedim.
yardımcı olur musunuz..

Geçende tüm gün Erden abi ve aracıyla birlikteydik...

Akşamında ise Süreyya ve Erden abiler artı Vehbi hocamla birlikte dördümüz Reimo camper ın içinde şahane bir karavan/gezenbilir sohbeti yaptık ki, tadı damağımızda kaldı...

Cidden çok keyifli bir araç, içi çok kullanışlı... Standart yüksek tavanlardan yüksek olduğundan üstte yatma yeri çok ferah... (çıkıp denedim, ufak tefek biri sayılmam ;D, inanılmaz rahattı)

Enfes bir hamle yapmış Erden abi bu aracı almakla... Nice keyifli yolculuklara...

mdr' Alıntı:
Üstadım merhaba,
sizin karavanın iç görüntülerini bir türlü göremedim.
yardımcı olur musunuz..

İsmail bey merhaba...
Karavan şu an, yaşam aküsü takılması ve gezilere hazırlık yönünden bazı küçük bakımları için İmaj karavanda olduğundan iç üst yatak bölümü fotoğraflarını sonra bir ara yüklerim.
Gerçi iç görüntülerden bir kaç kare yükledim. (ilk sayfadan görebilirsiniz.)

taiga' Alıntı:
Geçende tüm gün Erden abi ve aracıyla birlikteydik...

Akşamında ise Süreyya ve Erden abiler artı Vehbi hocamla birlikte dördümüz Reimo camper ın içinde şahane bir karavan/gezenbilir sohbeti yaptık ki, tadı damağımızda kaldı...

Haldun gerçekten vaktin nasıl geçtiğini anlamadık.

Konuşulacak konular ve zevkler ortak olunca :D

Yahu kutlamanın yazışma seramonileri bitmedi mi daha? Artık canlısını görebilsek şu canavarın :D İznik'te biralar kimden?

Erden bey hayırlı uğurlu olsun. Ailenizle beraber mutlu ve huzurlu geziler temenni ederim.

orsaalabanda' Alıntı:
Yahu kutlamanın yazışma seramonileri bitmedi mi daha? Artık canlısını görebilsek şu canavarın :D İznik'te biralar kimden?

Canavarlıkla ilgisi yok ta, üst yüksekliğinden, genelde ambulansa benzetiyorlar :D

Bira işi kolay da, sucuk işini de tecrübeli bi arkadaşa bırakalım istersen ;) :D

Not: Tabii bu arada Aydın bey (İmaj karavan) hafta sonuna yetiştirirse :(

Genellikle off-road tarafına takılan birisi olarak göz ucumlada karavan konusunu takip ediyorum ;) Aranızdaki muhabbet gerçekten çok güzel. Yaş kemale erince hep aklımın bir ucundadır. sanırım şimdilik erken.

Hafızam beni yanıltmıyorsa Zonguldakta öğretmen bir arkadaşda idi bu karavan hatta malum sitede açıklama kısmında sporcu çocuğu için aldığından vs. bahsetmişti.

Sanırım biraz geç kaldım :smiley: ama geçde olsa kabul edin lütfen karavanınız hayırlı olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR