Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdenbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,718
Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Erden bey hayırlı olsun çok güzel bir araç.Ailenizle gönlünüzce güzel geziler dilerim.

Etiketler

yaybek' Alıntı:
Erden abi arabayı iyi zamanda aldı bahara kadar eksiklerini tamamlayıp yaz boyunca gönlünce gezer artık,tekrar hayırlı olsun abim güzel geziler yapmanız dileğiyle.

Yusuf arkadaşım çok teşekkür ederim.
Görüşmek ümidiyle,selamlar...

Erden ağabey ilk gezin güzel geçmiş yenge hanım da keyifli gözüküyor bundan sonra yolun açık gibi inşallah nice böyle bol karavanlı gezileriniz olsun. buradan tekrar karavanın hayırlı olsun

buradan gitmeden hemen önce çektiğimiz son fotoğrafıda eklemek istiyorum.görüşmek dileği ile...

SDC12837.jpg

raptor' Alıntı:
Erden ağabey ilk gezin güzel geçmiş yenge hanım da keyifli gözüküyor bundan sonra yolun açık gibi inşallah nice böyle bol karavanlı gezileriniz olsun. buradan tekrar karavanın hayırlı olsun

buradan gitmeden hemen önce çektiğimiz son fotoğrafıda eklemek istiyorum.görüşmek dileği ile...

İşte benim için en değerli fotoğraf, karavandan daha çok senin gibi bir dost kazandığıma seviniyorum.

Ailene, sana ve Ankaralı bütün karavancı arkadaşlara selam ve saygılarımı sunuyorum. Görüşmek ümidi ile...

Çok güzelmiş abi...
Güle güle kullanın....

Wv kaliteside başınızı ağrıtmayacaktır....

taiga' Alıntı:
Aracın satış fiyatının alınabilecek düzeye inmesine sevindim...

Güle güle kullanın Erden bey...

Haldun bey çok teşekkür ederim.
Kusura bakmayın sizi atlamışım :-[

Erden bey yeni aracınızın sizi bir hayli mutlu ettiği avatarınızdaki yeni resminizden de belli oluyor :smiley:

erdenbay' Alıntı:
Haldun bey çok teşekkür ederim.
Kusura bakmayın sizi atlamışım :-[

Erden abi, bu boyumla beni de görmediysen ne diyeyim ben sana... ;D

En kısa zamanda bir Gölyazı yapalım Bursa tayfası olarak, ne dersiniz ?

taiga' Alıntı:
En kısa zamanda bir Gölyazı yapalım Bursa tayfası olarak, ne dersiniz ?

Ben hazırım, hemen yarına ne dersiniz?

Bi organizasyon yapıp Bursa tayfasını toparlıyalım istersen?

Tirilye fotoğrafları harika görünüyor Erden bey.
Ankaralılar olarak sizi tanımaktan mutlu olduk.
Güle güle gezin tekeriniz mutlu gezilere dönsün hep.

centilmen' Alıntı:
Tirilye fotoğrafları harika görünüyor Erden bey.
Ankaralılar olarak sizi tanımaktan mutlu olduk.
Güle güle gezin tekeriniz mutlu gezilere dönsün hep.

Ümit bey bende sizi ve Ankaralı karavan ve doğa sevdalısı arkadaşları tanımaktan çok mutlu oldum.

Güzel dilek ve temennileriniz için teşekkürler. Aynı dilekleri ben de gönülden sizler için diliyorum.

Kısa sürede sizlerle bir gezide buluşmak ümidiyle selamlar.

CelalS' Alıntı:
Fiyatı belki yazılmıştır ama göremedim.
Hayırlı uğurlu olsun. En azından şimdilik bir karavan kiralayıp denemeye karar verdim sayenizde. :smiley:

İzmir Civarında karavan kiralanabilecek bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz yerler var mıdır?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR