Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdenbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,745
Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Erden Abi, gerçekten güzel bir araç güle güle kullan.
Biliyorsun bir ara ben de bu araçla ilgilenmiştim. Özel sebelerden dolayı son anda vazgeçmiştim. Karavanın forumdan tanıdığım bir Abimize gittiği için çok mutlu oldum. Zaten Haldun ve sizinle bayağı bir telefon trafiğimiz olmuştu.

Etiketler

orsaalabanda' Alıntı:
Erden abi, ilanlardaki fotoğraflardan çok daha temiz güzel olduğu ilk bakışta anlaşılıyor... Bir de senin gibi titiz bir kullanıcının elinde ne hallere gelir kimbilir?.. :smiley:

Tam anlamıyla yerleşmek uzun zaman alıyor.. Biz bile daha yeni yeni tam olarak yerleştiğimizi fark ediyoruz. :smiley:

Bahar gelsin, havalar güzelleşsin, içine şöyle tam anlamıyla yerleşin, gör bak o zaman neler olacak? :smiley:

Güle güle, sağlıklı, mutlu gezilerde kullanın...

Cem güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Senin ve,Hikmet"raptor" arkadaşımın tavsiyeleriniz sayesinde, vakit geçmeden bir yerlerden başlamak nasip oldu.

Tüm arzu eden arkadaşlarımın, en kısa sürede arzu ettikleri kamp aracına kavuşmalarını da diliyorum.

Görüşmek üzere ,selamlar...

CelalS' Alıntı:
Fiyatı belki yazılmıştır ama göremedim.
Hayırlı uğurlu olsun. En azından şimdilik bir karavan kiralayıp denemeye karar verdim sayenizde. :smiley:

Celal bey teşekkür ederim. Hayallerinizin gerçek olmasını dilerim. Selamlar...

aslanahmet' Alıntı:
Erden Abi, gerçekten güzel bir araç güle güle kullan.
Biliyorsun bir ara ben de bu araçla ilgilenmiştim. Özel sebelerden dolayı son anda vazgeçmiştim. Karavanın forumdan tanıdığım bir Abimize gittiği için çok mutlu oldum. Zaten Haldun ve sizinle bayağı bir telefon trafiğimiz olmuştu.

Hakan güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.

Senin sahibiyle irtibatta olduğun zaman içinde, bu camperi senin almanı, kendim kadar istemiştim biliyorsun.

Almaktan vazgeçtiğini senden teyit alıp öğrendikten sonra tekrar niyetlendim ve aldım. Her şey kısmet. Sana da güzel bir camper alacağımıza inanıyor ve senin adına takip ediyorum. Hatta Hikmet "raptor" bir T3 ten bahsetti. Hikmet gibi, dost ve arkadaş sevdalısı bir VW motor ve mekanik ustası karavan sevdalısı arkadaşımız olduğu sürece VW araçlarından ve karavan yönünden de anlıyan bir arkadaşımız yönünden sırtımız yere gelmez.

Gezilerde görüşmek ümidiyle. Selamlar...

İyi günlerde, kazasız belasız kullanın çok güzel ve işlevsel duruyor. Çok beğendim. Yalnız üst katını çok merak ettim :smiley:

Erden bey, hayırlı ve uğurlu olsun Camper'ınız :smiley: Size ve eşinize keyifli geziler diliyoruz :smiley: Yeşim@Bülent

Erden Bey, gül güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğimi, burada da yineliyorum. :smiley:

Cavid Sezen

Erden Bey,
Çok güzel karavanınız, Güzel gezilerde, kamplarda kullanırsınız umarım.
Ayrıca Trilya fotoğrafları da çok güzel.

Erden Bey, karavanınız hayırlı olsun. Kazasız belasız bol gezili günlerde kullanmanızı dilerim. Darısı olmayanların başına.(Ben de dahil)

Erhan

sword7' Alıntı:
İyi günlerde, kazasız belasız kullanın çok güzel ve işlevsel duruyor. Çok beğendim. Yalnız üst katını çok merak ettim :smiley:

Sn.Zirve çok teşekkürler.

Üst katı, yatılacağı zaman yukarıdan aracın içinden, arkasından, kızaklar üstünde katlamalı açılan parçalarla 190x120 cm ebatında 2 kişinin rahat yatacağı, 70 cm lik bir yükseklik alanlı yer. Her iki yanda sineklikli ve ,ileri açılan kalın perdelikleri de olan orjinal camlı. En üstte de Fiamma sineklikli açılıp kapanan tavan havalandırması var.
Gündüz, 3 parça halinde kızaklar üstünde arkada toplanıyor ve arkada kalan 60 cm lik bir boşlukta , gündüz yatak yorgan ve depo gibi kullanılıyor. Orjinal T4 için yapılmış Reimo camper tavanı olduğundan çok rahat. Sıcak ve soğuktan etkilenmemesi açısından, tavan komple iki kat fiber ve arası izolasyonlu yapılmış.

Bir ara fotoğraflarını çekip burada yayınlarım.

Çöl Kartalı' Alıntı:
Erden bey, hayırlı ve uğurlu olsun Camper'ınız :smiley: Size ve eşinize keyifli geziler diliyoruz :smiley: Yeşim@Bülent

Sn.Yeşim@Bülent çok teşekkür ederim.
Selam ve saygılarımla...

gezmen' Alıntı:
Erden Bey, gül güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğimi, burada da yineliyorum. :smiley:

Cavid Sezen

Cavid hocam çok teşekkür ederim. Görüşmek ümidiyle...

yugun' Alıntı:
Erden Bey,
Çok güzel karavanınız, Güzel gezilerde, kamplarda kullanırsınız umarım.
Ayrıca Trilya fotoğrafları da çok güzel.

Sn. "Cennet&Yücel" çok teşekkürler.
Trilye fotoğraflarını beğenmenize sevindim. Selamlarımla...

mdy' Alıntı:
Erden Bey, karavanınız hayırlı olsun. Kazasız belasız bol gezili günlerde kullanmanızı dilerim. Darısı olmayanların başına.(Ben de dahil)

Erhan

Erhan bey güzel temennileriniz için teşekkür ederim.

Doğayı ve karavancılığı seven herkese, en kısa sürede arzu ettikleri karavana kavuşmalarını diliyorum.(Size de inşallah) Çok isteyince ve sevince bi şekilde muhakkak oluyor. Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR