Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdenbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,745
Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

erden bey,karavanınız tekrar hayırlı olsun.beraber gezilerde buluşmak umuduyla .(müzik sözünüz var unutmayın)

Etiketler

rtulun' Alıntı:
erden bey,karavanınız tekrar hayırlı olsun.beraber gezilerde buluşmak umuduyla .(müzik sözünüz var unutmayın)

Rıfat bey tekrar teşekkürler.
Sözüm söz, yeterki gezilerde buluşalım.
Ankaralı karavancılara da selamlar...

Öncelikle camperınızı güle güle sağlık içerisinde nice gezilerde kullanınız.
Bende camperın yüksek tavanında yatıyorum, ağırlık taşıması bakımından 200-250 kg. kadar sorun olmayacağını zannediyorum. İlk yattığım gece nasıl ineceğim diye düşünerek bayağı uyumadım ama 3 iniş çıkıştan sonra alışılıyor.
Kısa mesafelide olsa, hava kapalıda olsa ilk gezinin tadı müthiş.

Ohh Erden Hocam sen de kavustun oyuncagina. Pek de guzel maasalah. Gule gule kullanin. Ust kat cok rahattir. Asagidaki duzen hic bozulmaz. Alkovanli karavan tadini verir. Ayrica uyurken pencereden disariyi yukardan izlersiniz. Cami acarsiniz. Kimse farketmez. Alt kattan fersah fersah rahattir.
Tekrar gule gule kullanin. En kisa zamanda birlikte yol almak umidiyle.
İnsel

insel' Alıntı:
Ohh Erden Hocam sen de kavustun oyuncagina. Pek de guzel maasalah. Gule gule kullanin. Ust kat cok rahattir. Asagidaki duzen hic bozulmaz. Alkovanli karavan tadini verir. Ayrica uyurken pencereden disariyi yukardan izlersiniz. Cami acarsiniz. Kimse farketmez. Alt kattan fersah fersah rahattir.
Tekrar gule gule kullanin. En kisa zamanda birlikte yol almak umidiyle.
İnsel

İnsel arkadaş çok teşekkür ederim.

Mücadelemin yakın şahitlerinden birisi de sensin.

Onu mu alsam, bunu mu alsam derken, bir çok camperden vazgeçtik yada kısmet olmadı.

Şükürler olsun Allaha ki her yönüyle içime sinen bir campere sonunda kavuştum.

İnşallah bundan sonra gezilerde görüşmek ümidiyle selamlar...

zaloğlu' Alıntı:
Erden bey
Eşinizle beraber sağlıklı,mutlu ve umutlu nice geziler dilerim.

Nihat arkadaş, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Ankarada iken yaşadığımız samimi dostluğun sıcaklığını unutamam.

Sizede bir an önce camperinizi arzu ettiğiniz şekilde tamamlayıp, eşinizle sağlıklı ve mutlu geziler diliyorum.

Görüşmek üzere , selamlar...

karagozlers' Alıntı:
Öncelikle camperınızı güle güle sağlık içerisinde nice gezilerde kullanınız.
Bende camperın yüksek tavanında yatıyorum, ağırlık taşıması bakımından 200-250 kg. kadar sorun olmayacağını zannediyorum. İlk yattığım gece nasıl ineceğim diye düşünerek bayağı uyumadım ama 3 iniş çıkıştan sonra alışılıyor.
Kısa mesafelide olsa, hava kapalıda olsa ilk gezinin tadı müthiş.

Süreyya bey çok teşekkür ederim.

Size ve eşinize de sağlıklı ve mutlu geziler diliyorum. Selamlar...

Erden bey aracınız gerçekten güzel bir karavan, sizin adınıza çok sevindim, ağız tadı ile sağlıklı mutlu geziler temenni ederim, selamlar :smiley:

Erden bey, araç olarak,donanım olarak mükemmel bir camper. Mutlu ve sağlıklı geziler dilerim.
Levent

buralpdi' Alıntı:
Erden bey aracınız gerçekten güzel bir karavan, sizin adınıza çok sevindim, ağız tadı ile sağlıklı mutlu geziler temenni ederim, selamlar :smiley:

Levent bey güzel temennileriniz için çok teşekkürler..

Size de mutlu ve sağlıklı geziler diliyorum.

Görüşmek ümidiyle. Selamlar...

güngör' Alıntı:
Erden bey, araç olarak,donanım olarak mükemmel bir camper. Mutlu ve sağlıklı geziler dilerim.
Levent

Sn. moderatörümüz Levent bey, çok teşekkürler.

Görüşmek ümidiyle, selamlar...

Erden abi, ilanlardaki fotoğraflardan çok daha temiz güzel olduğu ilk bakışta anlaşılıyor... Bir de senin gibi titiz bir kullanıcının elinde ne hallere gelir kimbilir?.. :smiley:

Tam anlamıyla yerleşmek uzun zaman alıyor.. Biz bile daha yeni yeni tam olarak yerleştiğimizi fark ediyoruz. :smiley:

Bahar gelsin, havalar güzelleşsin, içine şöyle tam anlamıyla yerleşin, gör bak o zaman neler olacak? :smiley:

Güle güle, sağlıklı, mutlu gezilerde kullanın...

Fiyatı belki yazılmıştır ama göremedim.
Hayırlı uğurlu olsun. En azından şimdilik bir karavan kiralayıp denemeye karar verdim sayenizde. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR