rtulun' Alıntı:erden bey,karavanınız tekrar hayırlı olsun.beraber gezilerde buluşmak umuduyla .(müzik sözünüz var unutmayın)
insel' Alıntı:Ohh Erden Hocam sen de kavustun oyuncagina. Pek de guzel maasalah. Gule gule kullanin. Ust kat cok rahattir. Asagidaki duzen hic bozulmaz. Alkovanli karavan tadini verir. Ayrica uyurken pencereden disariyi yukardan izlersiniz. Cami acarsiniz. Kimse farketmez. Alt kattan fersah fersah rahattir.
Tekrar gule gule kullanin. En kisa zamanda birlikte yol almak umidiyle.
İnsel
zaloğlu' Alıntı:Erden bey
Eşinizle beraber sağlıklı,mutlu ve umutlu nice geziler dilerim.
karagozlers' Alıntı:Öncelikle camperınızı güle güle sağlık içerisinde nice gezilerde kullanınız.
Bende camperın yüksek tavanında yatıyorum, ağırlık taşıması bakımından 200-250 kg. kadar sorun olmayacağını zannediyorum. İlk yattığım gece nasıl ineceğim diye düşünerek bayağı uyumadım ama 3 iniş çıkıştan sonra alışılıyor.
Kısa mesafelide olsa, hava kapalıda olsa ilk gezinin tadı müthiş.
freediver2009' Alıntı:Erden bey hayırlı olsun, kazasız ve keyifli geziler dilerim.
buralpdi' Alıntı:Erden bey aracınız gerçekten güzel bir karavan, sizin adınıza çok sevindim, ağız tadı ile sağlıklı mutlu geziler temenni ederim, selamlar
güngör' Alıntı:Erden bey, araç olarak,donanım olarak mükemmel bir camper. Mutlu ve sağlıklı geziler dilerim.
Levent