Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdenbay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,713

erdenbay

Kamp III
Yer
Bursa
Hazır mı alsam, yaptırsam mı derkan, ve de duayen karavancılarımızın tecrübe ve öneri yazılarından faydalanmam neticeside, ve de sahibinden.com karavan ilanlarını senelerdir takip etmem sonucunda, gözümü karartıp VW T4 camperimi aldım.

mg7925.jpg

2000 model, 2500 Turbo dizel,orjinal Reimo yüksek tavan (120x 190 cm, iki yetişkinin üstte rahat yatabileceği, 70 cm üst yatma yüksekliği olan), alttaki çekyat düzeneği ile de iki kişinin altta yatabileceği 4 kişilik bir camper.

mg7926.jpg

Webasto, Eloctrolux_Tropicano 3 sistem buzdolabı, Omnistör 2000 tente, Erdal oto döşeme (Ankara) Westfali iç düzen yapımlı.
mg7901.jpg

mg7903.jpg

mg7892y.jpg

Araçta beni cezbeden çokça özellikten dolayı,şimdilik duş tuvalet kabinli camperdan vazgeçmiş olduk.Bakalım ihtiyacı yaşayıp görücez.

mg7897v.jpg

mg7924.jpg

Camperimi almamda, manevi desteklerini esirgemeyen Cem "orsaalabanda" Hikmet "raptor" ve "Haldun "taiga" arkadaşlarıma, buradan tekrar teşekkür ediyorum.
Onların öneri ve destekleri sayesinde camperime kavuştum.
mg7923.jpg

mg7946d.jpg

mg7959.jpg

Hikmet "raptor" arkadaşımın Ankara'daki tamirhanesinde yaptığı bazı bakımlardan sonra, benim de Bursa'daki bazı ufak tefek eksiklari gidermem neticesinde, camperim sorunsuzca gezilere çıkmaya hazır hale geldi.

Bu gün camperim ilk sınavı, Bursa Trilye'ye eşimle yaptığımız gezide başarıyla verdi.
mg7919.jpg

mg7917.jpg

mg7954g.jpg

mg7965.jpg

Karavan yaşantısında eşlerin desteği ve istekliliğinin ne denli önemli olduğunu bildiğimden , ilk gezide benim için, eşimin düşünceleri ve beğenisi de çok önemliydi.

Webastonun ısıttığı sıcacık camperden çok nadir inmesi ve keyifle gazetesini okuması, benim raundu 1- 0 kazandığıma işaretti :D

mg7899.jpg

mg7904.jpg

mg7907.jpg

mg7910.jpg

Bende çevreyi ve camperimi bol bol fotoğrafladım...
mg7954.jpg

mg7971.jpg

mg7930q.jpg

mg7931.jpg

Akşam üstüne doğru, denize karşı camperimizin içindeki, balık ekmek keyfimizden aldığımız haz , karavancılıkta ne kadar doğru bir karar aldığımızın kanıtıydı.
mg7967.jpg

mg7969.jpg

newmg7974.jpg

Ve eşimin ilk gezimizdeki bu mutluluğunu görmek, beni savaştan galip çıkan bir komutan edasıyla çok mutlu etti... ;)

Kim tutar bizi bundan sonra. Yollar ve özgürlük bizim artık.

Tüm karavan seven dostlarla, bir yerlerde buluşmak umuduyla selamlar... ;) Erden "erdenbay"

Etiketler
Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

:smiley: Harika bir haber camperınız mükemmel görünüyor Erdenbey , hayırlı olsun güle güle kullanın .

Selamlar
Erhan

erhan110' Alıntı:
:smiley: Harika bir haber camperınız mükemmel görünüyor Erdenbey , hayırlı olsun güle güle kullanın .

Selamlar
Erhan

Erhan bey çok teşekkür ederim.

Siz de sağlıklı, mutlu günlerde kullanın Land Roverinizi.

Selamlar. Görüşmek ümidiyle...

Hayırlı olsun.
Aynı zamanda fotoğrafçısınız sanırım ? :smiley:

Aracın satış fiyatının alınabilecek düzeye inmesine sevindim...

Güle güle kullanın Erden bey...

Erden Bey, turnayi gozunden vurmussunuz gule gule kullanin

Erden bey daha önce yazmış olsam da kendinize yeni bir sayfa açtığınız için tekrar kamperinizi kutlamak istedim. Eşinizle birlikte güzel geziler yapmanızı dilerim. Bu arada aklıma gelen bir sorum var, üst yataka iki yetişkin yatar diyorsunuz ama acaba yatağın taşıma kapasitesi kaç kilodur? sonra kötü bir sürprizle karşılaşmayın ;) ;) ;)

Erden bey

hayırlı uğurlu olsun karavanınız çok güzel

sağlık mutlulukla iyi geziler dilerim

drares' Alıntı:
Erden bey daha önce yazmış olsam da kendinize yeni bir sayfa açtığınız için tekrar kamperinizi kutlamak istedim. Eşinizle birlikte güzel geziler yapmanızı dilerim. Bu arada aklıma gelen bir sorum var, üst yataka iki yetişkin yatar diyorsunuz ama acaba yatağın taşıma kapasitesi kaç kilodur? sonra kötü bir sürprizle karşılaşmayın ;) ;) ;)

Haşmet bey çok teşekkür ederim.

Ben de üst kata ilk defa çıkarken tedirğin olmuştum.

Aracın tavanı kesilirken her iki yandan içe doğru, 15 cm lik paylar bırakılmış. Ve bu payların üzerine, aracın boydan boyuna, profil demirlerle destek yapılmış. Onun üzerine de yine kenarlarında destekler olan Reimo tavan bindirilmiş. Katlamalı yatak kısmının parçaları ise MDF den yapılmış. Ben 80 kiloyum. Benim emsalim bir arkadaşla test için üst kata çıktık. Gayet güvenli olduğunu anladık.

Erden bey karavanınız hayırlı uğurlu olsun sıkça çıkacağınız gezilerden bol bol resimleri bizlerden esirgemezsiniz umarım.

marmariscj7' Alıntı:
Erden bey karavanınız hayırlı uğurlu olsun sıkça çıkacağınız gezilerden bol bol resimleri bizlerden esirgemezsiniz umarım.

Teşekkürler "marmariscj7"

Gezi fotoğraflarını paylaşıcam. Yeter ki turlara başlıyayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri