Herkese merhaba.
Nihayet geçen hafta yıllardır hayalini kurduğum karavanıma kavuştum. Yoğunluktan ancak bu sabah vakit bularak birkaç fotoğraf çektim ve sizinle paylaşmak istedim. Forumda genelde herkes bir isim vermiş kendi karavanına. Eşim de bizimki için UYURGEZER ismini düşünmüş. Umarım bizim için hayırlı olur. Görüş öneri eleştiri tavsiye herşeye açığım. Şu an için bazı eksikliklerin üstesinden gelmem gerekiyor. Tabi sizlerin de yardımı ile olacak bu.. Fazla uzatmadan fotoğraflara geçiyorum...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim herkese. Fotoğraflarda gerçekte olduğundan daha iyi çıkmış
15000 e aldım.
Donanım olarak hoşuma gittiği için aldım. 3 sistem buzdolabı, lpg li soba (çalışmıyor yardım lütfen ) kasetli tuvalet, katlanır banyo lavabosu, lpg li boiler (sıcak ve soğuk su hortumları takılı değil muhtemelen bu da çalışmıyordur), lpg li fırın, ikili ocak, banyo ve oturma alanında tavan havalandırması, dışarıdan fişi ve hortumu takılan küçük bir su deposu.
Donanım olarak çok güzel. maşallah diyeyim ancak sobayı çalıştıramadım diğer özelliklerini de deneyemedim açıkçası. Yardımlarınıza başvuracağım sırası geldikçe.. Ankarada soba ve boilerden anlayan bulunur mu acaba?
İşte donanım fotoğrafları..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzel karavan iyi günlerde kullanın.
Sobanın kapağını söküp gaz geliyormu kontrol edin gaz varsa manyeto çakıyormu,çakmıyorsa çakmakla gazı yakın düğmeyi 25 saniye basılı tutup sonra bırakın. Yanma haznesinde yanma gerçekleşiyormu.
karavanınız gayet güzel görünüyor
güle güle kullanın
kaç kg. lik bir araç acaba? kantara çektinizmi? yada ruhsat varmıdır?
nasıl bir araçla çekmeyi düşünüyorsunuz?
karavanlı bol gezmeli seyahatler dilerim
Bülent Öner